Knallende hoofdpijn

In een eerder artikel over het voortbestaan van het communisme schreef ik dat dit zich nog dagelijks manifesteert in Trotski’s ‘permanente revolutie’ – religieus uitgevoerd door onze crypto-communistjes als Pechtold, Asscher en Klaver c.s. – waarmee dagelijks zo vaak en irritant mogelijk tegen onze maatschappijvorm, historie, cultuur en normen en waarden moet worden aangeschopt om die samenleving murw te maken voor de definitieve communistische machtsovername. Wie nog geen knallende hoofdpijn heeft moet beslist eens verder lezen om een idee te krijgen van ‘de perverse wereld van Big Brother’.

Afb: pixabay

Deze permanente maatschappelijke ondermijning vindt plaats door het dagelijks creëren van maatschappelijke ‘onrust omwille van de onrust’ door een daartoe vatbaar deel van de samenleving op te jutten in een ‘we against them’ psychologische manipulatie op het weinig verheven niveau van de Ajax F-side tegen de Feijenoord supporters. Diegenen die dom, slaafs en fanatiek genoeg zijn worden als ‘activisten’ misbruikt door een doortrapte linkse élite om die dagelijkse onrust te creëren, de beproefde communistische ‘verdeel en heers’ tactiek van maatschappelijke verdeling en eindeloze onderverdeling, tot de genderneutrale sexloze biggen en zogenaamde transgenders toe. Daartoe worden de meest perverse theorieën bedacht door ideologische fanatici van Democraten in de USA en van hun equivalent in D’66, PvdA en GL. Als hun ideologische provocatie’s nog steeds onvoldoende resultaat sorteren krijgen wij e.e.a. alsnog ‘ingepeperd’ door socialistische fascisten van Antifa.  Zoals Winston Churchill al waarschuwde: ‘ in de toekomst zullen fascisten zich antifascisten noemen.’

De Amerikaanse ‘Heritage Foundation’ heeft onderzocht hoe deze leeghoofden, in hun filosofisch getinte padvinderij van de ‘post-moderne samenleving’, de hedendaagse metaphysica verwerpen, met name in haar ontologische aspecten (de cosmologie zal er ook nog wel aan moeten geloven als alle communistische onheilsprofeten zich gaan vervelen op een regenachtige zaterdagmiddag; met hun ongefundeerde klimaathysterie zijn zij al aardig aan het warmdraaien.)  Het aantrekkelijke van dit communistische tijdverdrijf is de lage toelatingsdrempel, omdat er geen enkele vorm van intelligentie, wetenschappelijke kennis of eruditie voor vereist is, kortom ideaal voor die salon-socialistische clique die niets relevants weet maar wèl van alles ‘vindt’.

Elk communistisch clubje kan dus gezellig meedoen aan dit verknipte gezelschapspel: het kost niets en houdt je bezig (net als incest:‘it is free and a game the whole family can play): Harry bedenkt dat hij voortaan Truus is en het complot van zijn/haar ouders en de artsen die na zijn/haar geboorte aangifte hebben gedaan bij de burgerlijke stand van de geboorte van dit genie spoort slechts met boosaardige bourgeoisie vooroordelen dat de ‘onwetenschapelijke en discriminerende moeder natuur’ slechts aan mannen en vrouwen heeft gedacht ter instandhouding van de soort, terwijl Harry zich toch héél duidelijk Truus voelt of wil voelen.  Is het niet prachtig? Niemand kan je tegenspreken, want je bent om te beginnen gerespecteerd lid van een ‘decadent-liberale-progressieve-partij’ en verder moet die kwetsende onzin over ‘de instandhouding van de soort’ via man en vrouw nu ook maar eens afgelopen zijn… Daar komt geen wetenschap aan te pas en moeder natuur snapt er niets van.

Een psychiater kan zijn vingers erbij aflikken, maar wie het waagt tegen te spreken trapt in de communistische val en krijgt een emmer met alle linkse -ismen over zich uitgestort van deze jongens, of meisjes. Wat transgender liefhebbers niet (h)erkennen is het feit dat zij een –oerdomme-  variant op een puur metaphysische, dus een philosofische, claim maken die dan impliciet voor intelligente discussie open zou ( moeten) staan. Dat kan en mag natuurlijk al helemaal niet, dus zij hebben – uit gebrek aan logische en wetenschappelijke argumenten – de Spaanse lef om te beweren dat hun beweringen ‘wetenschappelijk en medisch correct’ zijn en er zijn helaas voldoende onethische artsen die meedoen, want dit is een potentiële goudmijn. Klinkt bekend? Ook bij de klimaat onzin is ‘science settled’ en wordt er goud verdiend.

Een voorbeeld van deze moreel corrupte medische aberratie is de ‘American Psychological Association’, die in een publicatie genaamd ‘Answers to Your Questions about Transgender People, Gender Identity, and Gender Expression’, pretendeert dat  “ Transgender is an umbrella term for persons whose gender identity, gender expression, or behavior does not conform to that typically associated with the sex to which they were assigned at birth.”   Trotski klinkt weer luid en helder door in deze manipulatieve onzin, want met de aanduiding “sex assigned at birth” kan je alle kanten uit, behalve de goede.

Dat rammelt dus daarmee is het voor hen een halszaak om af te dwingen dat dit ook de enige wettelijk acceptabele wijze is om iemand’s geslacht vast te stellen dus, zoals in Canada al jaren gebeurt, wordt deze verknipte onzin wettelijk vastgelegd en eenieder die hieraan zijn/haar twijfel uitspreekt is gemakshalve strafbaar!   Let wel, in de USA wordt door onscrupuleuze artsen gesteld dat ‘gender identiteit’ de enige plausibele manier is om iemand’s geslacht te bepalen, want  ‘every other method is ‘bad science’.  It is ‘counter to medical science’ to use chromosomes, hormones, internal reproductive organs, external genitalia, or secondary sex characteristics to override gender identity for purposes of classifying someone as male or female.’Zo krijgt een normaal mens toch hoofdpijn?

Tot voor kort beriep die linkse horde zich erop dat sex een maatschappelijk hersenspinsel zou zijn, een ‘social construct’, terwijl moeder natuur nu eenmaal niets anders doet dan biologische mannen of vrouwen voortbrengen maar geen sexloze biggen, tenzij er iets heel erg fout gaat….  Nu lijkt ‘gender-identiteit’ ons communistisch (nood-)lot dus, in aanmerking nemend dat  mensen zoogdieren zijn geldt deze onzin ook voor de dierenwereld; daar is een mooie taak voor hen weggelegd. Bovendien, schiet mij  te binnen, zouden deze nihilisten zich wel eens kunnen bedenken dat zij liefst  volstrekt geslachtloze ‘sexloze biggen’ willen zijn, reden waarom de gemeente Amsterdam alvast adverteert met gender-neutrale vacature’s. Het crème de la crème komt vanzelf boven drijven en de subsidie lonkt…

Wat veel erger is, is dat deze perverse onzin opgedrongen wordt aan kleine kinderen door immorele ouders, dus in feite eerder gevaarlijke activisten dan verantwoordelijke, liefhebbende  ouders,  die er niet voor terugdeinzen hun kinderen aan zware hormonenkuren bloot te stellen om hun puberale ontwikkeling stop te zetten, met alle rampzalige lichamelijke en geestelijke problemen vandien daarna en een schokkend zelfmoordpercentage van rond de 40%.  Bij deze linkse ‘voodoo cultus’ wordt gebruik gemaakt van de waanzinnige ‘genderbread’methode (kijk vooral op internet naar deze kleuterschool ‘science’) die wel wat weg heeft van de socialistische ‘bolderkar’ manie waarmee de gewetenloze PvdA activisten tientallen jaren geleden veel onschuldige ouders en gezinnen kapot gemaakt hebben. Deze linkse paranoia tiert nu dus welig verder, ondanks de val van de Muur en het communisme.

Ondertussen gaat de communistische waanzin onverdroten verder, nu weer met ‘cisgenders’ (mij zegt dat eecht niets meer) in een totaal incoherent wereldbeeld van doorgedraaide activisten die in feite te dom zijn om voor de duvel te dansen maar vast in de greep zijn van de Trotskistische manipulatie. Daarbij pretenderen zij ware ‘individualisten’ te zijn in hun verwrongen wereldbeeld maar deinzen er niet voor terug om hun totalitaire hersenspinsels dwingend op te leggen aan de rest van de mensheid.

Recentelijk is in de USA een illegale immigrant wegens moord en verkrachting van een klein meisje veroordeeld waarbij zijn geniale ‘verdediging’ was dat hij zèlf eigenlijk een 9 jarig meisje in het lichaam van een volwassen man was.   Dat komt ervan als je realiteit is wat je gelooft…

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties