Wie kan de islam nog temmen ?

De gesel van de genadeloze en compromisloze ‘pure’ islam vordert met rasse schreden dankzij laffe en domme  subversie van onze politiek correcte helden, inclusief de linkse kerk en het Vaticaan.

Mohammed Bin Salman. Afb: wiki

Verrassend genoeg werpt kroonprins Salman, de recent opkomende ster aan het firmament van Saudi Arabië, zich op als potentiële temmer van de ‘pure’ islam, maar zijn motivatie lijkt weinig betrouwbaar. Het land heeft generaties lang in miljarden Dollars gebaad, kon de olieprijs via OPEC naar believen  beïnvloeden om hun zakken te vullen en daarbij achteloos de wereldeconomie ontwrichten.  Dat is voorbij, want een groep Texaanse olieboeren heeft met hun ‘shale oil’ de wereldmarkt op de kop gezet, de prijs van crude blijft stabiel en te laag voor corrupte landen met een gat in de hand als Saudi Arabië, met name de parasitaire al Saud familie.

Saudi Arabië leeft grotendeels nog in de middeleeuwen zolang het in handen blijft van de ascetische, geborneerde Wahhabi’s die in hun zuiverheid in de leer bijzonder onvriendelijk zijn ingesteld jegens buitenlanders op hun ‘heilige grond’, zelfs jegens iedere vorm van westerse invloed, terwijl de vele  duizenden prinsjes de belichaming zijn van ongebreideld materialisme en corruptie.

Nu de cashflow negatief wordt zoekt het land naarstig naar investeerders, maar de historische hoeksteen van het sociale pact tussen de Wahhabis en de familie al Saud is de hebzucht en de corruptie van de laatsten : Wahhabis hechten niet aan uiterlijke schijn maar hebben die aan de duizenden zakkenvullende al Saudi prinsjes gegund, op voorwaarde dat zij het middeleeuwse land in de ijzeren greep van de Sharia mochten houden ; dat voorrecht geven zij vast niet zomaar uit handen.

De sprookjes van duizend en één nacht zijn nog niet voorbij, maar de koninklijke familie is behoorlijk geschrokken van de teruglopende cashflow.  De tijden dat hun stinkrijke familieleden enkele maanden lang als een sprinkhanenplaag op vakantie konden gaan naar Cannes, Nice, Gstaad of London en daar links en rechts tientallen rekeningen van juweliers, hotels, autoverhuurders en  andere slachtoffers, in de honderden miljoenen Euro’s, onbetaald lieten om er vervolgens ‘s nacht als een dief in de nacht tussenuit te knijpen, lijken voorbij.  Het slechte imago dat deze parasieten hebben gecreëerd is echter niets vergeleken bij dat van de meedogenloze, intolerante Sharia die een sta in de weg is voor het aantrekken van buitenlandse investeerders.

Kroonprins Mohammed bin Salman is het recente Saudi antwoord op deze economische tegenslag, maar hij bokst op tegen enerzijds duizenden corrupte ooms en tantes, neefjes en nichtjes  en anderzijds tegen de machtige haatbaarden. De weg van de minste weerstand is om eerst maar eens onder de eigen, machtige familie schoon schip te maken onder de noemer van aanpak van corruptie ;  het buitenland kijkt toe, de Wahhabis eveneens.  Dus mogen vrouwen plots autorijden en er wordt geschermd met ‘’terugkeer naar een meer gematigde islam’’.  Dit lijkt een (te) zware concessie voor de rabiate Wahhabis die niet  losgeweekt kan worden anders dan via een machtsstrijd zonder weerga, die vooralsnog geen favoriet kent.

Deze fascistische gesel die het westen zo sluw verzwakt – geholpen door een linkse Paus die, na 14 eeuwen strijd tegen de islam, nu alleen maar probeert daarmee aan te pappen – zal kroonprins Salman hard aan de tand voelen om die belofte waar te kunnen maken. Het bedrijfsleven en de financiële wereld houden de adem in en de weg van de minste weerstand lijkt in eerste instantie het arresteren en uitknijpen van de eigen familie ter consolidatie van zijn macht. Die lieden kunnen wel enkele miljarden missen….  Er wordt gesproken van ‘afkoopsommen ’ voor een totaal  variërend van $ 100 tot $ 300 miljard!  Veel Saudi’s laten – volgens de Neue Zürcher Zeitung – rond € 200 miljard in Zwitserland beheren, maar als dit plots formeel aan de bron tot criminele fondsen bestempeld wordt, creëert dat grote problemen in Bern, Zürich en Genève om te voorkomen dat deze activa plots  naar off-shore bestemmingen verdwijnen.

Veel hangt af van de wereldwijde reactie op deze interne machtsstrijd, waarin economische, maatschappelijke en religieuze veranderingen hoog op het programma staan. Kortom, Salman moet nu snel het beeld creëren dat alles ordelijk en gecontroleerd verloopt.

Dit is een cruciale mondiale ontwikkeling, waarvan onze lokale sufferdjes als NOS en NRC uiteraard geen idee hebben en onze koene minister van buitenlandse zaken Zijlstra ligt daar evenmin wakker van zolang Rutte en Olongren het referendum en Zwarte Piet nog niet om zeep hebben geholpen.

Goethe zei al: “als de wereld vergaat emigreer ik naar Nederland, daar gebeurt alles 50 jaar later”.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Dank voor uw waardevolle link ! Het wordt tijd….

Ik krijg net een mail binnen van de heer Bonjer, hoofdredacteur van het Financiëel Dagblad – eens een redelijk objectief vakblad, nu een D’66 gedomineerd sufferdje – die zich in bochten wringt om zijn lezers vooral geen ‘prettige kerstdagen’ te wensen.

Daar krijg je toch een héél flauwe smaak van in de mond…?

6 jaren geleden

De algehele stemming in Nederland, is bedrukt en de uitlaatklep door het maken van een artikel als deze, is slechts van psychologisch belang. Immers: er zal niets veranderen omdat de “Linkse Kerk” eigen domheid en ernstige tekortkomingen niet ziet, maar wel de macht voor een deel heeft, baart ook mij zéér ernstige zorgen. De symptomen die mij én op de PC én auditief bereiken, is in karakter zeer zorgelijk én de weerstand van de “ verstandige” bevolking, zal langzaam maar zeker een hoogtepunt bereiken van waaruit de aanzet tot chaos en relletjes ,die progressief, overgaan in een stevige burgeroorlog: LINKS IS ZICH DAARVAN NIET BEWUST EN/OF KAN HET NIET OVERZIEN DOOR EEN PSYCHOTISCHE STORING, ZOALS DR. ROSSITERS ( THE LIBERAL MIND) DAT HEEFT GECONSTATEERD. En…… dat is nu juist de oorzaak van de algehele ellende met de islam. Mr Drs Wouter Bos, Drs, Felix Rottenberg en Drs Rob Oudkerk, allen lid van de P.v.d.A hebben nu duidelijk op “ Youtube” [Zie link, onder ] verklaart dat zij te naïef zijn geweest en Prof dr. Pim Fortuyn het volledige gelijk aan ZIJN kant was. Dat zegt mij genoeg………… die ziekte consequenties van het starre” gelijkheidssyndroom” is nu bij de bevolking gelegd. We zien dus, dat met medewerking van het Openbaar minsterie, dewelke organisatie er voor zorgde dat bij een “vermeende discriminatoire uiting” de persoon strafrechtelijk werd vervolgd. . Immers: Drs Geert Wilders, PVV, wordt NU aan de schandpaal genageld door een ‘vermeende” belediging “ van Marokkanen. Wijlen Drs Janmaat en zijn vrouw hebben dat toentertijd ondervonden: De zieke Linkse Kerk is werkelijk doodziek… A.R. Girbes sr. 7 december 2017. )

https://www.youtube.com/watch?v=ZLu6WRPPmTE