Helpt het referendum tegen nihilisme en chaos?

Nog voordat Karl Marx zijn fatale hersenspinsels produceerde stelde de Amerikaanse voorvechter van de rechten van de zwarte bevolking Booker T. Washington al dat er een klasse van “probleem-oplossers” was (en is) die er baat bij hebben dat rassenongeljkheid (vermeend of reëel) blijft bestaan teneinde henzelf bestaansrecht te geven.

Deze profetische woorden zijn bij uitstek van toepassing op de huidige belichaming van de politieke correctheid, Obama’s geradicaliseerde Democratische partij die floreert bij sociale problemen, die zij maar al te graag, gewetenloos, zelf opstoken.

Mekka: racisme? Afb: wikimedia

Het reddeloze Zweden, het wankelende Frankrijk en het moreel ondermijnde maar gelukkig nog vechtlustige Duitsland glijden ook héél hard af op dat funeste pad van nihilisme en zelf-destructie. Navrant dat het in Nederland mogelijk is dat een door de overheid notabene als een ‘extremistische organisatie’ geregistreerde, nihilistische club als ‘Kick out Zwarte Piet’, ongemoeid kan worden aangejaagd door – dit zijn de woorden van de overheid – ‘allochtone krachten’, in dit geval een criminele Ghanees (met strafblad). Hij heeft nog nooit ook maar één positieve bijdrage aan dit land geleverd, maar naar oud communistisch recept streeft deze racist ernaar om onze samenleving te beroven van onze traditionele kenmerken, net zo lang tot er niets meer overblijft van onze Nederlandse identiteit. Dat de politie hem en zijn maatjes onder geleide van een tiental politie-busjes naar Dokkum brengt geeft aan hoe hard wij Zweden en Duitsland achterna gaan.

De paralellen tussen het politiek correcte nihilisme aan beide zijden van de oceaan zijn dermate groot dat er in feite sprake is van één subversieve beweging die aan onze maatschappelijke stoelpoten zaagt. Dit variëert van de ondermijning van het traditionele huwelijk tot het creëren van racistische gevoelens van onlust via Zwarte Piet door een Ghanese crimineel die hier zijn hand kan ophouden. Dit is in het belang van PvdA,GL, D66 die naadloos inhaken op dergelijke door henzelf gestimuleerde maatschappelijke problemen en daarnaast ook vanuit Den Haag onze democratie ondermijnen.

Een schrijnend voorbeeld is onze aanmatigende maar ignorante minister Ollongren die er blijk van geeft dat zij niet eens weet hoe het wetgevend proces functioneert maar wèl het hoogste woord heeft over afschaffing van het referendum, het laatste democratische instrument dat ons resteert om vier jaren van (haar) ongecontroleerde subversie te voorkomen. Onder de verstikkende deken van ‘multiculturalisme’ en het helpen van fake-‘slachtoffers’wordt hier, met medewerking van de moreel corrupte media zoals het locale sufferdje de NRC, door Rutte c.s. geprobeerd het land buiten het parlement om te besturen en onze souvereiniteit beetje bij beetje aan Brussel uit te verkopen.

Naarmate mensen meer kunnen terugvallen op een traditioneel gezin of een hechte locale gemeenschap zoals die kennelijk nog bestaat in Dokkum, behouden wij een constructief en critisch denkende bevolking, die heel goed in staat is om zich, periodiek, via een referendum uit te spreken. Naarmate meer politiek-correcte activisten en tienduizenden vluchtelingen zich mogen laven aan onze staatstrog en zo van Big Brother afhankelijk gehouden worden, des te meer stemmen trekken D66, GL en PvdA en des te meer worden wij slachtoffer van hun linkse decadentie.

Daarom is het goed als de kiezer de Haagse BigBrother via een referendum kan bijsturen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties