Carrière-opportunist Aboutaleb

Aboutaleb is naar mijn mening een carrière-opportunist en ik heb me altijd verbaasd over de benoemingen die hij kennelijk in de schoot kreeg geworpen. De meeste mensen moeten werken voor hun brood en vooruitgang, maar types als Aboutaleb kunnen kennelijk volstaan met Marokkaan zijn.

Aboutaleb. Afb: Wikimedia, Wouter Engler.

Nu, zoveel jaar na zijn aanstelling in Rotterdam, weten we dat het de PvdA banenmachine moet zijn geweest die ook in Amsterdam zijn desastreuze werk heeft gedaan door Saaida a.T en Fatima E. op plaatsen in het bestuur te zetten die de veiligheid in ons land rechtstreeks ondermijnen.

Bij Buitenhof kwam Aboutaleb zondagmorgen jongsteleden uitleggen waarom zoveel Marokkanen betrokken zijn bij radicale islamitische terreur. Daarbij werd vastgesteld dat van de 50.000 ‘geradicaliseerde moslims’ in Europa, ongeveer de helft voorzien is van Marokkaanse wortels. De oplossing ligt voor Aboutaleb buitengewoon simpel: wanneer Israël van de kaart wordt geveegd, dan zijn we klaar. Want de belangrijkste reden voor de neiging naar terreur van Marokkanen wordt ingegeven door de Palestijnse kwestie, vertelde hij zonder van kleur te verschieten. Zonder Palestijnse kwestie geen Marokkaanse terreur. Zonder Palestijnse kwestie waren er géén dood en verderf zaaiende vrachtwagens in Nice of Berlijn en géén ravage op een Brusselse luchthaven. Maar beste burgemeester van Rotterdam: als de helft van de radicalen bestaat uit mensen met een Marokkaanse achtergrond, is er dan eigenlijk niet gewoon sprake van een Marokkaanse kwestie? Of mogen we dat na de ‘zaak Wilders’ niet meer hardop zeggen?

Natuurlijk voegde hij daarna toe een ‘afkeuring’ Eerst een absurde stelling poneren, wat geen antwoord is op de gestelde vraag en vervolgens die stelling z.g. verwerpen. Een beproefde methode. Daarmee ‘bedient’ hij beide kampen, zijn geloofsgenoten en hun tegenstanders. Heel sluw. En partijgenoot Witteman knikt instemmend. Stom, want hij had Aboutaleb eigenlijk op de man af moeten vragen waarom zijn eigen dochters het niet hoeven te wagen om met een niet-moslim thuis te komen. Want dat zijn de feiten en als het anders is hoor ik het graag. Aboutaleb is éérst moslim, daarna Marokkaan, daarna PvdA-lid, daarna belastinggeld-slurper, daarna (heel misschien) de burgemeester van Rotterdam. Nederlander is hij in ieder geval niet.

Helaas: weldenkend Nederland kan het zich niet voorstellen en dus hebben zij besloten het dan ook maar niet verder te onderzoeken.

Degenen met Noord-Afrikaanse en Arabische ‘roots’ bevinden zich in een voortdurende toestand van continue verzet tegen de moderniteit, waarbij zij in alle hevigheid worden ondersteund door hun islamitische religie die moderniteit uit alle macht wil weren. De moderne en ontwikkelde (‘verlichte’) mens doorziet religie onmiddellijk als een verzameling voornamelijk verzonnen verhalen die uitsluitend zijn bedoeld om macht te verkrijgen. Stel de islam maar eens open voor geschiedkundig onderzoek zoals ook het Christendom en Jodendom aan geschiedkundig onderzoek zijn onderworpen en je zult zien dat er niets van overblijft wat religieus genoemd kan worden. De koran is niets anders dan een handboek voor soldaten waarin pijnlijk nauwkeurig staat beschreven hoe je Joden uit moet roeien, homo’s moet vermoorden, vrouwen moet degraderen tot een veestapel en hoe je het bloed onder de nagels kunt weghalen van ‘ongelovigen’. Dát, en niets anders, is de kern van het islamitisch terrorisme. De rest is flauwekul en slechts een deken om de kern van het probleem toe te kunnen dekken.

In eerdere artikelen heb ik mij telkens kritisch uitgelaten over naar mijn mening omhooggevallen Marokkanen zoals Aboutaleb, Fatima Elatik of Ahmed Marcouch. Van de hen toegedichte kwaliteiten hebben we maar weinig of geen aansprekende voorbeelden. Hun agenda wijkt naar mijn indruk en ervaring niet af van de nu ontmaskerde Saaida a.T. in Amsterdam. Zie slechts het toestaan van de Hamas manifestatie in Rotterdam eerder dit jaar door dezelfde Aboutaleb.

Met Marokkanen op dergelijke posities die rechtstreeks in verband staan met het veiligheidsbeleid in dit land, ligt de bijl méér aan de wortel van onze democratie dan een referendum.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hannah
6 jaren geleden

Nee wij verdienen blijkbaar niet beter.

r.dunki
6 jaren geleden

Uw scherpe analyse stoelt op een Rotterdams concept; u oordeelt niet op basis van woorden maar daden en die, dat moet ik u met respect toegeven, spreken voor zich.

Dat “de bijl aan de wortel van onze democratie ligt” is al tientallen jaren evident, want dat roepen onze subversieve en zelf-destructieve ‘progressieven’ al enkele generatie’s bewust over ons af. Nu zien wij dit weer in G.L. met een halve Marokkaan die de marionet is geworden van een stel crypto-communisten in zijn partijbestuur die de kabinet-formatie gefrustreerd hebben in hun perfide pogingen om de immigratie-deur wijd open te zetten.

Naast die autochtone 5e colonne zijn de allochtone subversieve elementen die u hier identificeert hard op weg om handig in een schimmig gebied tussen die twee werelden te opereren, waarbij ook een critische Buma “ziende blind is” voor de handicap die wij onszelf hebben opgelegd met onze eigen trouvaille van mensenrechten, die slechts tegen ons gebruikt, zeg maar rustig misbruikt, wordt.

Beide subversieve groepen maken in hun afkeer van onze maatschappij gemene zaak, terwijl de zwijgende meerderheid hoofdschuddend voor de TV zit met een biertje en zich om de 4 jaren door Rutte c.s. in de maling laat nemen. Verdien wij eigenlijk wel beter?