Apothekers uit Aleppo op de vuist in azc

De politie moest maandag hard ingrijpen bij een confrontatie tussen verschillende bewoners van een migrantencentrum in het Limburgse Pey. Toen de politie arriveerde, keerde de agressie zich tegen de agenten, waarna de politie versterking moest oproepen uit Sittard en Roermond, zo meldt De Limburger.

Oorspronkelijke afbeelding: Pixabay

Ongeveer twintig apothekers uit Aleppo, tandartsen uit Tikrit, kerngeleerden uit Kirkuk en dokters uit Damascus gingen met elkaar op de vuist, volgens loco-burgemeester Geert Frische om een mobiele telefoon. De hoogopgeleide migranten gingen elkaar bijzonder primitief te lijf met stokken, hetgeen voor zulke geleerde bollen gerust als uitermate ordinair mag worden aangemerkt. Zelfs de buitenschoolse activiteiten van het Groningse Vindicat verbleken bij een dergelijk hoogstaand niveau. De politie moest pepperspray en een politiehond inzetten om zichzelf te kunnen verdedigen. Toen de rust was weergekeerd, werden twee Eritrese jongens van 16 en 17(!) aangehouden. Zij moeten wel over een zeldzaam hoog IQ beschikken als zij op zo’n jeugdige leeftijd al kandidaat-promovendi zijn. Zij zijn ondertussen overgeplaatst naar een ander, niet nader gespecificeerd migrantencentrum.

Het ware beter geweest dat zij waren retourgezonden naar de campus in hun vaderland, zodat zij ongestoord hun studie summa cum laude kunnen voltooien.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

De opportunistische “linkse” protectie van dit slag gelukzoekende immigranten is niet gebaseerd op gezond verstand, maar op pure demagogie. Laten wij echter nooit dat primitieve “links” met verlicht “liberaal” verwarren, want zoveel eer verdient “links” niet.

In de afgelopen halve eeuw is in de USA een ideologische aardverschuiving begonnen door de communistische propaganda in de koude oorlog, die ontaard is in de social justice manie die ook naar Europa is overgewaaid en onnoemelijk veel maatschappelijke en economische schade heeft veroorzaakt en dat nog steeds doet.

In de USA is de trieste “legacy” van de “linkse”- maar absoluut niet “liberale”- activist Obama, die instrumenteel was in het aanjakkeren van de huidige “culture-war”, verworden tot een strijd tussen de steeds meer naar links extremisme en anarchisme afdrijvende “grassroot-Democraten” en hun élitaire (zeg maar “grachtengordel”) –establishment.
Dat munt met leiders als Schumer en Pelosi ook niet bepaald uit in een hoog intellectueel, laat staan erg verlicht “liberaal”niveau, maar neemt toch afstand van de fascistische antifa clique die gedreven en gefinancierd wordt door de linkse zeloot George Soros.

Hun maniacale hameren op (on-)gelijkheid en (blanke) schuldgevoelens is te dom voor woorden, maar daarom goed aangeslagen bij makkelijk te manipuleren volksstammen, dus laten wij enkele saillante voorbeelden de revue passeren.

– Ras: Mijn favoriet is dat ras geen feitelijk gegeven is maar een maatschappelijke bedenksel “omdat iedereen nu eenmaal volstrekt gelijk is…”. Geen enkele discussie mogelijk (net als met het klimaat) en daarmee komen wij meteen op het verschil tussen intolerant “links” (ideologische dwingelandij) en vrijheidslievend “liberaal” dat er, in ieder geval tot voor kort, van uitging dat ras alleen maar van intrinsiek belang was voor racisten! De oerdomme linkse notie dat ras volstrekt insignificant zou zijn is per se racistisch en sluit iedere integratie op voorhand uit.

– Kapitalisme: Echte ”Liberalen” zijn realistisch over kapitalisme, dat de enige manier is om grote aantallen armen welvarender te maken, in tegenstelling tot socialisme en communisme waarvan wij tot op de dag van vandaag in Rusland, Cuba en Venezuela de verwoestende gevolgen zien. Toch kon onze salonsocialist Koenders geen kwaad woord door zijn strot krijgen bij het overlijden van de serie moordenaar en -verkrachter Fidel Castro en horen wij hem ook niet over de socialistische staatsgreep en moordpartijen in Venezuela.

– Nationalisme: “Liberalen” hebben altijd geloofd in hun eigen land (en zingen zelfs het Wilhelmus), terwijl “links” altijd het eigen land en de eigen cultuur minacht en onderuit wil halen omdat klassestrijd en -solidariteit boven alles gingen. Voor “links”, dat nu eenmaal op geen enkele positieve wijze ergens in kan geloven behalve geesteszieke hersenspinsels, kan de eigen cultuur per definitie slechts racistisch, homofoob, sexistisch, xenofoob, Islamofoob zijn, maar er mag niets positiefs uit de mouw rollen. Toen de activist Obama aan het bewind kwam luidde zijn “opening-statement” dat hij nog 5 dagen verwijderd was van een fundamentele verandering van zijn eigen land… Waarom? Omdat er niets van deugde! Nu zien wij in Obama’s Utopia een maatschappij waar kleine kinderen wordt aangepraat door immorele ouders en artsen dat zij in het verkeerde lichaam geboren zijn en daarom aan verwoestende hormonenkuren worden onderworpen om hun lichamelijke groei te remmen, zodat zij later definitief kunnen worden omgebouwd tot sexloze biggen in een samenleving van schuimbekkende opgewonden standjes die nog slechts heil zien in ongeveer alles wat in een normale samenleving als geestesziek wordt ervaren.

– Vrijheid van meningsuiting: Het verschil tussen “liberaal” en “links” is net zo fundamenteel als de “linkse” idée-fixe over ras. De Grondwet (of in de USA the 1st Amendment ) verdedigt ons recht van vrije meningsuiting waar de “liberale” Montesquieu impliciet voor streed met de “trias politica”, gebaseerd op een systeem van “checks & balances” dat ontleend was aan de oude Romeinse Constitutie en het zwaar bevochten Engelse parlementaire systeem die beiden – al eeuwen voor Stalin, Hitler, Mao en George Orwell’s “1984” – wilden voorkomen dat “Big Brother” aan de macht zou komen.

Zodra door “links” wordt getornd aan het slot op de deur van die “liberale” scheiding der machten, zoals in het Wilders proces gebeurd is, wordt daarmee de Grondwet met voeten getreden door “links”, met het argument dat het aan hen is om te beoordelen wat de vrijheid van meningsuiting voor “andersdenkenden” inhoudt.
Een zeer recente poll in Berkeley, California liet zien dat liefst 53% der zogenaamde Democraten ‘free speech’ voor anderen wil beperken…. : “Ik kan zeggen wat ik wil maar accepteer niet dat jij iets zegt wat mij niet zou kunnen bevallen”.

Dat intolerante”linkse” wangedrag verkracht de essentie van onze westerse beschaving die teruggaat op de Griekse beschaving van vèr voor voor onze jaartelling. Met die westerse cultuur is de christelijke beschaving nauw verbonden, reden waarom “links” zo graag tegen religie aanschopt en daarmee uit puur dom opportunisme en gebrek aan intellectuele eerlijkheid de fascistische Islam omarmt die al hun idealen met voeten treedt, maar in hun domme “anti-alles-beleving” instrumenteel blijkt om hun eigen wereld en maatschappij onderuit te halen.

De tegenstrijdigheid is optimaal, maar zij willen het niet zien in hun haat tegen de eigen cultuur die het als enige mogeljk maakt dat zij zich zo misdragen. In Saudi Arabie zouden hun lege hoofden al lang over straat rollen..

Een echte ”liberaal” brengt respect en tolerantie op voor “andersdenkenden.” Ik ben noch streng religieus noch atheïstisch en ik zou het enorm waarderen als van beide kanten respect voor elkaar wordt opgebracht, maar ik heb jaren in het midden-oosten gewoond en gewerkt en gezien hoe, tot op de dag van vandaag, kindertjes op Saudi en en andere Islamitische scholen met de paplepel ingegoten krijgen dat zij de “ongelovigen” moeten verslaan. Pure fascistische brainwashing!

Ondertussen is Saudi Arabie voorzitter in de U.N. van de mensenrechten club geworden, dus had de moreel corrupte Koenders iets in zijn oren zitten toen dat gebeurde? Welnee, hij vond het allemaal prima, zo ook de crypto D’66-er Rutte.

Toen Trump enkele maanden geleden in Polen opkwam voor westerse waarden en beschaving waren alle Amerikaanse en Europese locale sufferdjes buiten adem van opwinding over zijn” blanke suprematie en racisme”. Dit soort “linkse” intolerantie en haatzaaierij van een Melchert en van Dam heeft nog niet zo lang geleden geleid tot de moord op Pim Fortuyn. Wilders loopt al jaren met een kogelvrij vest rond en hetzelfde “links” ageert nu weer met haatzaaierij onder de smoezelige vlag van verknipte homofiele feministen op exact dezelfde, levensgevaarlijke manier tegen Baudet.

Of wij nu conservatief dan wel liberaal zijn, wij hebben slechts één vijand en dat is “extreem-links”.

r.dunki
6 jaren geleden

Heb je net een splinternieuwe i-Phone 8 van ruim € 1.100 van je eigen kerngeleerde gestolen en dan blijkt dat die niet eens werkt! Ronduit ergerlijk als je thuis beter gewend bent, dan zou ik ook de eerste de beste voorbijganger een dreun geven, of het nu een tandarts of de apotheker is. Heeft de burgemeester ook uitgelegd wat die huisartsen erbij deden?