Fatima Elatik – Meelijwekkend slachtoffer

Fatima Elatik is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met taqqui’a (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?

David Pinto tijdens een pro-Israel bijeenkomst. Afb: scr. youtube.

De dubbele agenda van Fatima, net als die van haar broeders en zusters de Ahmeds, Karimas, Aishas en Khadijas, heeft Elatik onverbloemd verwoord toen ze het had over de ‘witte werkelijkheid’ en de verandering die zij daarin wenst te realiseren: “Die verandering gaat er komen”, zei ze. Kennelijk is zij ervan overtuigd dat het aan de nog maar recentelijk toegetreden gemeenschappen tot dit land is voorbehouden hun toevluchtsoord (of dat van hun ouders, respectievelijk grootouders) maar eens grondig op de schop te nemen. De Marokkaanse –moslimgemeenschap waar zij toe behoort heeft het ruimhartige vertrouwen van de gastmaatschappij echter op schandalige wijze misbruikt en verspeeld. Het wordt tijd om dat te erkennen en om nu eens niet in de verkrampte slachtofferrol te kruipen. Niet dit land of de daar al duizenden jaren aanwezige oorspronkelijke bevolking speelt haar parten, maar haar eigen islamitisch geïndoctrineerde en achterhaalde premoderne wereldbeeld.

Wie ‘de werken’ van Fatima en haar hartsvriendin Saaida T. eens bekijkt, zal zich al gauw realiseren dat niet de belangen van de stad of dit land, maar van de eigen vriendenkring en de verwante Marokkaanse gemeenschap hun bijzondere belangstelling hebben mogen genieten. Beide dames hebben geen andere werkervaring dan in circuits die met overheidsgeld overeind worden gehouden. Met andere woorden: in de gewone maatschappij waar écht gewerkt moet worden, falen zij binnen 5 minuten. Waren de ‘adviezen’ die Fatima a raison van € 12.000, = per maand aan de politie Amsterdam verstrekte beperkt tot hoofddoek-adviezen, daar draaide hartsvriendin Saaida haar hand er niet voor om een jihadist te benoemen tot de-radicaliseringsmedewerker.

“Het is een heksenjacht, een Marokkanen-jacht” meent Elatik nu. Dat is natuurlijk nonsens. Het gaat erom ambtenaren te ontmaskeren die niets anders presteren dan het leveren van een bijdrage aan de afbraak van een seculier opererende maatschappij. Om ambtenaren, die de fundamenten en verworvenheden van de NL-rechtsstaat niet erkennen en die willens en wetens ondermijnen, af te voeren. Terecht.

De verandering die gaat komen, zoals Fatima Elatik dat aankondigde, gaat in dit land niet komen op de manier die zij zich wenst. In Marokko is echter nog meer dan genoeg te veranderen voor Fatima en haar vrienden. In die cultuur past zij ook het beste…

Mogelijk nog meer interesse mag het aanstellingsbeleid in Amsterdam wekken. Wie heeft deze deerniswekkende brekebenen aangesteld op dergelijk, voor onze veiligheid cruciale plaatsen? Waar is Aalbersberg nu, eerder nog zo onder de indruk van de manier waarop Elatik hem ‘scherp’ hield? Waar is de leiding van de PvdA die als vervoermiddel voor deze graaiers functioneerde? Waar is Van der Laan die in een programma van de NPO nog een voortrekkersrol vervulde voor Jesse Klaver? Hij hield toch ook deze dames geruime tijd uit de wind onder de titels van ‘verbinden’ en ‘insluiten’.

Waarom weigert iedereen het woord ineens?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
6 jaren geleden
Beschouwer
6 jaren geleden

Ook deze Fatima Elatik is een onderdeel van de 5e colonne die door de elitaire verraders is aangesteld om de joods/christelijke/humanistische basis van de Nederlandse cultuur van binnenuit kapot te maken en wel van uw en mijn belastinggeld. Deze slangachtige leugenmevrouw bedient zich als een moslima op een vaardige manier van taqqui’a . En las dat dan niet lukt dan is er de slachtofferrol. Wat een huichelarij. Net als een valse demoon iedere keer een andere houding aannemen. Een en al bedrog en valsheid.

Annemie
6 jaren geleden

Het is uitstekend dat een man als David Pinto, zelf voortkomend uit zelfde bevolkingsgroep als de Fatima’s maar met een totaal andere optiek, afstand neemt van het Amsterdamse beleid. Dat hij daarbij Van der Laan als hoofdschuldige aanmerkt, is geheel correct. Wat Van der Laan als policor hoofdpersoon bezielt is niet moeilijk te raden. Hij heeft het alleen heel slim onder de pet gehouden, zoals de PvdAllochtonen dat plegen te doen. Maar hij heeft Amsterdam wel mooi in de problemen geholpen, op de neergaande glijbaan naar de islamisering. Bedankt, hoor Heiligverklaarde….!!!

r dunki
6 jaren geleden

Chapeau voor dit voortreffelijke artikel !

“Waarom weigert iedereen het woord ineens?” Omdat er geen speld tussen te krijgen is !

Maar laat het svp niet uw laatste woord hierover zijn, want er zit ongetwijfeld nog véél meer kruipend ongedierte onder diezelfde steen die u hier optilt en van der Laan, PvdA en al die hondsbrutale marokkanen zitten gewoon te wachten tot de bui overwaait.