Enkele reis stenen tijdperk

De lieve liberaal die geweld verafschuwt, heeft gesponsord door Soros weer eens toegeslagen. Het razende circus is onlangs in Charlottesville, North Carolina neergestreken om een conservatieve Unite the Right-protestdemonstratie tegen het neerhalen van het beeld van Robert E. Lee te verstoren.

Screenshot Geenstijl, https://www.geenstijl.nl/5138104/man-eert-voorouders-in-storm-van-sjw-agressie

In de achterliggende maanden is voortdurend bevestigd dat de aanwezigheid van Antifa en Black Lives Matter (BLM) een garantie voor geweld en vernielingen is. Waarom de autoriteiten van Charlottesville niet daarop geanticipeerd hebben, is vooralsnog een open vraag.

Wanneer men weet wie en wat moet worden verstaan onder Antifa en BLM, welke doelen deze meute nastreeft en hoe ze die doelen willen realiseren, dan is het voor een normaal denkend mens duidelijk dat ook Antifa- en BLM-adepten mede schuldig kunnen zijn aan de uit de hand gelopen gewelddadigheden in Charlottesville. Met de beschikbare min of meer neutrale informatie is het mogelijk om de contouren van Antifa en BLM te schetsen. De belangrijkste Antifa- karakteristieken op een rij gezet:

  • De leer van Saul Alinsky volgend, gebruikt Antifa fascistisch methoden en middelen om tegenstanders te treiteren, intimideren, besmeuren om hen de mond te snoeren en politieke doelen te realiseren. Vanuit het vertrekpunt free speech is a liberal privilege bedient die meute zich van het in brand steken van auto´s, doorsnijden van autobanden, ingooien van ruiten, plunderen van winkels, afgrendelen van straten tot het bedreigen van argeloze voorbijgangers.
  • Homeland Security etiketteert Antifabetogingen als domestic terrorism. Vooral de Portland afsplitsing – Red City Antifa – die zijn gewelddadige activiteiten concentreert op Republikeinen en studenten, is uitermate gewelddadig. De links georiënteerde Oregonian Newspaper noemt hen punkfascisten.
  • Black Block aanvallen worden toegepast om geweld te verspreiden, chaos te veroorzaken, en de politie te ontwijken. Black blocks zijn samengesteld uit duizenden zwarte geklede anarchisten met zwarte maskers en helmen uitgerust met hockey sticks, knuppels, metalen stokken en metalen vuilnisbakken om alles wat ze in hun handen krijgen, grondig te verbouwen. Die tactiek werd ook in Hamburg tijdens de G8-top met succes toegepast. Antifa-manifestaties leveren honderdduizenden dollars schade op.
  • Antifa ideologie is marxistisch georiënteerd, maar in tegenstelling tot Marx ontbreekt een coherente, eenduidige boodschap. Hoewel ze uitbundig van de kapitalistische verworvenheden gebruik maken, lijken ze principieel antikapitalistisch te zijn en kreten linkse speerpunten die op het tijdstip van de betoging in zwang zijn.
  • Antifa is gefragmenteerd en gedecentraliseerd. Er is geen centraal lichaam die de acties in de USA coördineert, synchroniseert en harmoniseert.
  • De gevestigde paranoïde geworden liberale orde die in alles een samenzwering ziet, ondersteund door de wegkijkende en bagatelliserende linkse media, is vol lof over de daden van Antifa. Linkse of liberale segmenten van de Amerikaanse samenleving categoriseren die agressie onder de term weerstand en spinnen de gewelddadige acties als defensief. Die segmenten hebben ieder gevoel voor politiek decorum verloren en stimuleren gewelddadige acties van en door Antifa aanhangers omdat hun manifestaties gericht zijn tegen de POTUS. Volgens bepaalde media bronnen benut de gevestigde media de Antifa beweging als hun eigen bruinhemden strijdmacht om de POTUS ten val te brengen
  • Antifa aanhangers zijn in feite maatschappelijke verliezers. Uit onderzoek is gebleken dat 9 van de 10 Antifa aanhangers nog steeds bij ouders wonen. De harde kern bestaat uit werkeloze, partnerloze, blanke jonge mannen en vertoont sterke overeenkomsten met de Altright, Neo-Nazi en White Supremacist bewegingen.
  • Antifa gebruikt extreem geweld om tegenstanders het spreken onmogelijk te maken; volgens Mark Pitcavage, een onderzoeker verbonden aan de naar links neigende Ant-Defamation League (ADL) “their tactics are counterproductive. They haven’t made any dent over the years with those tactics. … And it gives the white supremacists an unbelievable amount of publicity.”.

In tegenstelling tot Antifa is bij de BLM geen sprake van een one issue beweging en strijden ze niet alleen tegen de veronderstelde en zelf beweerde politie wreedheid. Er circuleren wel een aantal vragen rond deze beweging in de trant van “Do black lives matter more than white lives? ….Why can’t black people simply address the crime problem in their own communities? …if the problems are really this bad, can’t voting for new political leaders solve them? Die vragen worden door de beweging nauwelijks aangekaart; laat staan beantwoord. De doorsnee BLM aanhanger heeft echter wel oog voor de vrijwel onbeheersbare criminaliteitsgolf binnen de Afro-Amerikaanse gemeenschap, de rol van homosexuelen en transgenders binnen de samenleving, heeft respect voor ouderen, accepteert de bemiddelende rol van Afro-Amerikaanse predikanten en kerkelijke functionarissen en heeft geen uitgesproken hekel aan blanke Amerikanen en politie functionarissen. Het is ook niet zoals te vaak wordt beweerd een one-issue beweging zonder uitgesproken leiderschap die gericht is op beïnvloeding van het stemgedrag. Uit de beelden van Charlottesville wordt echter ook heel duidelijk dat het BLM leiderschap niet meer in staat is om de extreme neo-Marxistische splintergroepering van Afro-Amerikaanse jongeren in de hand te houden.

Volgens de liberale pers was het allemaal de schuld van White Supremacists en Neo Nazi´s die zoals gewoonlijk bevlogen Antifa en Black Lives Matter (BLM) provoceerden. De vraag waarom die gecombineerde Antifa en BLM meute in Charlottesville was, werd door de linkse media gemakshalve niet beantwoord. Ze waren er wel als de kippen bij om de schuld van de gewelddadigheden in de schoenen te schuiven van de Unite the Right demonstranten, waarbij de onjuiste indruk gewekt werd dat alle demonstranten of Neo Nazi´s of White Supremacists waren. In hun berichtgeving hebben ze ook bewust het feit genegeerd dat linkse activisten zich bij dergelijke ongeregeldheden bedienen van fascistische methoden die Saul Alinsky decennia geleden aan de man wilde brengen.

Gelukkig bestaan er nog nieuwsvergaarders die de moeite nemen om te onderzoeken waarom het tijdens de Unite the Right demonstratie vreselijk uit de hand is gelopen. Videomateriaal bevestigt dat Antifa, de extreem linkse Neo-Marxistische vleugel van BLM en aan de Democratisch Partij gelieerde agitatoren bewapend met knuppels, hockeysticks en ander slagmateriaal, zijn begonnen met het gooien van stenen, schreeuwen van uitermate beledigende teksten en het bedreigen van omstanders en demonstranten. Niemand met een normaal verstand en een open blik kan en mag zich daarover verbazen. Als men de beelden van voorgaande Antifa activiteiten in de herinnering terugroept en die vergelijkt met de video beelden die in Charlottesville gemaakt zijn, worden de overeenkomsten duidelijk. Tot mijn verbazing slaat ook Leon de Winter wat de schuldvraag betreft, in zijn Telegraaf column de plank mis.

Het is onbegrijpelijk en rond uit dom dat zelfs Republikeinse parlementsleden niet meer in staat zijn om de zaken te scheiden en in hun aversie voor de controversiële politicus in het openbaar de destructieve daden van de meute Antifa, neo-Marxisten en linkse agitatoren weigeren te veroordelen. De leden van het Congres bevestigen keer op keer de stelling van Trump dat Amerika deze generatie lamlendige, initiatiefloze, geldverslindende en kontendraaiende politici beter kwijt dan rijk kan zijn om weer gezond te worden. Drain the Swamp. Wat in Charlottesville is gebeurd, is – zoals de Daily Wire het uitdrukte – een strijd van Satan versus Lucifer en daar kan vanzelfsprekend nooit iets  goeds uit voortkomen.

Ondertussen staan in Moskou, Bejing, Pyongyang en Teheran de respectievelijke kopstukken handenwrijvend te kijken hoe de Amerikaanse samenleving op de trein is gestapt met het Stenen Tijdperk als eindbestemming. 

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
6 jaren geleden

De Amerikaanse pers begint ook in te zien wat een gespuis de ‘antifas’ zijn :

http://dailysignal.com/2017/08/17/far-left-antifa-agitators-on-the-rise-in-the-age-of-trump/?utm_source=TDS_Email&utm_medium=email&utm_campaign=MorningBell&mkt_tok=eyJpIjoiWldFNVpEUTRNRGxpWm1SaiIsInQiOiJrNE5FR1dPcm0rSWV0VVJESkUxclhCSmt6cVJKTGxnTGJ2UnRYbXJlTDJ5TnpQeEZnR2tNazYwcnBpXC9YZGxNSzJralhjZ25menNjemtFdTdlaDR1aUlPS21ublwvbjk3b1dvUnlGQmxNWmlETUh5NmZpeGRvY1Q3UUNoUCtJNjNiIn0%3D

Enkele citaten :

“Antifa is a coalition of hyperviolent activists who are far-left anarchists or communists,” said Matthew Vadum, senior vice president at the Washington-based Capital Research Center. “They could be considered domestic terrorists. They are not legitimate actors in the democratic process.”

Fox News Channel’s Doug McKelway, on the scene in Charlottesville, was among reporters who described individuals in clashing groups wearing helmets and padded clothes, carrying shields, and brandishing lengths of wood.

Initially, the network of radical activists did not attract as much media attention as the white nationalists and neo-Nazis they were confronting, but this has begun to change.

r dunki
6 jaren geleden

De inkt hierboven is nog niet droog of Amsterdam’s linkse top-activist van der Laan staat een betoging van de activistische groepering Antifascistische Actie (AFA) donderdagavond in het centrum van Amsterdam toe. De demonstratie werd niet vooraf aangemeld bij de gemeente, daarmee hebben de demonstranten de Wet openbare manifestatie (Wom) overtreden.Geen enkel probleem omdat deze fascisten ‘anti-fascistisch’ zijn!

Helaas was er geen plaats meer voor hen op de overvolle loonlijst van de gemeente, die al volledig in handen is van andere, toevallig islamitische, subversieven.

Maar als troost krijgen zij subsidie op voorwaarde dat zij hun maskers bij moeders ( waar de meesten van hen nog steeds wonen) thuis laten en beloven dat zij niet met vuurwerk gooien en medemensen en hun bezittingen in de vernieling hakken.

Als zij dat toch doen dan is het de schuld van Geert Wilders.

r dunki
6 jaren geleden

Een halve eeuw van de op communistische leest geschoolde linkse orgie, culminerend in de personificatie hiervan in Obama, bracht de Amerikaanse kiezers ertoe een politiek-incorrecte president Trump te kiezen.

De ook bij ons opkomende tegenstanders van het decadente regressief liberalisme, te beginnen met Pim Fortuyn die daarvoor met zijn leven betaalde, worden vanuit linkse onderbuikgevoelens gedemoniseerd als ’extreem rechts’ in hun geborneerde ideologische jargon. Om een Thierry Baudet zo te (dis-)kwalificeren tart natuurlijk ieder spoortje van gezond verstand, terwijl Wilder’s agenda zelfs grotendeels aan de linkerzijde speelt.

Nu primitieve ‘alt-right’- extremisten zich manifesteren op een even weerzinwekkende wijze als de ‘alt-left fascistische antifascisten’ die bewust de confrontatie in Charlottesville met hen zochten en notabene z w a a r b e w a p e n d met automatische wapens door het stadje liepen (zie bijgaande link NY Times), kan geen verstandig mens daar één goed woord voor over hebben, voor geen van beide zijden !

Deze ontwikkeling is op zich een reactie op 50 jaren van linkse, moreel corrupte provocatie en intimidatie die ontspoort in de decadentie van regressief links, dat nu ook nog eens, brutaal als altijd, probeert hier een slaatje uit te slaan door moord en brand te gillen over de walgelijke gebeurtenissen in Charlottesville, zonder oog te hebben voor de eigen voortdurende ideologische provocatie’s. De ‘antifas’ zijn vrijwel zonder uitzondering gewelddadige, puur Marxistische groepen die hun onverdeelde haat voor de eigen maatschappij luid en duidelijk kenbaar maken : http://dailycaller.com/2017/08/16/in-their-own-words-the-radical-political-goals-of-anti-fascists/

Als het volstrekt idiote extreem links en rechts elkaar niet hadden zou hun armzalige bestaan héél erg leeg worden…

Obama belichaamde het nihilistische linkse activisme 8 lange jaren zonder dat hij iets constructiefs voor elkaar kreeg behalve het homo huwelijk. Trump is (onderdeel van) de reactie op meer dan vijftig jaren links activisme en heeft daarmee gewonnen, maar stelt terecht dat alt-left net zo fout is als alt-right.

Elementaire logica eist dat de extreem linkse vleugel van de Democraten ook keihard aangepakt dient te worden met hun misdadige, fascistische-anti-fascisten van door George Soros ingehuurde ‘antifa bendes’. Die zijn het gewelddadige verlengstuk van die ideologische linkervleugel van de Democraten die nergens voor terugdeinzen. Nu beginnen leden van de ‘Black caucus’ in het Congres al te mekkeren dat ‘confederate statues’ wegmoeten uit het Congres….

De laatste trouvaille van de extreem linkse Democraten – die binnenkort wel zal overwaaien naar P.v.d.A, D’66, S.P. en G.L . die momenteel zelfs proberen Baudet weg te zetten als ‘extreem rechts’ – is hun paranoïde ‘rechtvaardiging’ van hun links fascistisch ‘antifa’ geweld. De inspiratie daarvoor werd deels ontleend aan een ‘slachtoffer’ als Herbert Marcuse, die in de jaren ’30 ter nauwernood wist te ontsnappen aan Hitler’s bruinhemden . Marcuse ontleende zijn inspiratie echter grotendeels aan de dolle Nazi-filosoof Heidegger, die ook na W.O. II absoluut weigerde afstand te nemen van dat gedachtengoed.

Kortom, de huidige generatie van fascistische-anti-fascisten is in bijzonder slecht gezelschap zonder dat zij zich dat realiseren en zijn in feite geen haar beter : Zelfs de N.Y.Times toonde dat tientallen van deze antifa-gangsters met zware automatische wapens rondliepen : https://www.nytimes.com/2017/08/14/us/who-were-the-counterprotesters-in-charlottesville.html (zie foto !) Zij zijn nog erger dan Erdogan !

Het handboek van de linkse soldaat roept inmiddels als volgt op tot puur fascistisch geweld :
– Een contra-argument tegen hun demogagie kan alleen maar beoordeeld worden o.g.v. de ethnische, raciale, sexuele en/of culturele identiteit van degeen die het maakt.
– Iedere andere mening is per definitie ‘verbaal geweld’
– Slechts fysiek geweld kan daar een reactie op zijn.

Blanke heterosexuele mannen worden dus uitgesloten van het recht op het uiten van een eigen mening, want zij zijn geen homofiele en/of negroïde feminististen of transgender sexloze biggen waarvoor zij kennelijk niet de vereiste diepe bewondering koesteren, dus zelfs iedere gedachte wordt door de linkse gedachtenpolitieà priori weggezet als ‘microagressie’ die noodzakelijkerwijze moet leiden tot ‘fascistische-anti-fascistische-macro-agressie’. Wie nog geen hoofdpijn had zal het zo wel snel krijgen !

Waar halen die idioten het in hemelsnaam vandaan en hoelang tolereert de democratische zwijgende meerderheid deze zieke terreur nog?