Prikbord nr 654

Het is duidelijk dat Amsterdam geen grotere vraagstukken heeft op te lossen dan de niet-bestaande ‘problematiek’ van man/vrouw-aanduidingen. Toch valt deze overtollige ambtenaren weinig te verwijten, want in Den Haag verdienen sommigen een salaris met royale subsidietoewijzing aan een organisatie voor deelname aan de gay-parade door 50+ en (muzikale) begeleiders.  Inmiddels blijken die uit vele ‘potjes’ te kunnen snoepen. De positieve discriminatie is weer helemaal terug ten gunste van gesubsidieerde meldpunten, stichtingen, baantjes en… de betrokken/bevriende ambtenaren.

Ivoren torens van Brussel

Nu de Hongaren ons een spiegel voorhouden over de mosliminfiltratie van Europa en zelfs vele ‘geïntegreerde’ Turken aanhanger blijken te zijn van de dictatuur in het land van hun voorouders, nemen de waarschuwingen over de toekomst van Europa toe.  Het gaat daarbij niet alleen om de jihad-strijders en IS-terroristen, maar – meer verborgen- het streven om hun omgeving te willen overheersen, de eigen leefregels en cultuur op te dringen aan anderen, en de weigering zich te schikken in de wetten van beschaafde landen. Doch Brussel wil deze ontwikkeling niet zien en negeert de signalen dat het alleen erger wordt door de toestroom van gelukszoekers, criminelen, gefrustreerde extremisten, oorlogsmisdadigers en handlangers van buitenlandse mogendheden. Een handvol columnisten – ook in de VS – probeert het publiek en de politici wakker  te schudden, maar de ivoren torens van Brussel en een groot aantal hoofdsteden blijven gesloten. Waar men wel de ‘hardheid’ heeft om miljoenen bloot te stellen aan de eisen, gedragingen en privileges van nieuwkomers, ontbreekt de hardheid om West-Europa af te sluiten voor miljoenen immigranten die hier niets te zoeken hebben.

Jemen

Als de Saoedische bombardementen bedoeld zijn om 3 miljoen vluchtelingen naar VN-kampen en vervolgens Europa te sturen, dan nog even geduld hebben tot de SPD de Duitse verkiezingen heeft gewonnen.

Politie

Als een arrestatieteam, vele politie-auto’s en een helikopter niet in staat zijn een groepje zware criminelen te arresteren – in bepaalde gevallen zelfs niet na een crash of het beschieten van de politie – wordt het dan geen tijd om de wijze van optreden te wijzigen voordat er vaker mensenlevens op de snelweg in gevaar worden gebracht? En als ‘sta of ik schiet’ niet meer mag van de rechter, is het dan niet beter om meer scherpschutters in plaats van meer auto’s in te zetten, zodat een arrestatie kan beginnen met het zonder waarschuwing lekschieten van banden?

Regeerakkoord

Alle kritiek op de onderhandelende partijen over de trage voortgang in het smeden van een regeerakkoord, is niet terecht. Er is heus wel iets voor nodig om afspraken op papier te zetten, waaraan vervolgens niemand zich houdt of die het tegenovergestelde effect hebben van de oorspronkelijke bedoeling.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties