Die pet past mij niet

Dat er allerlei schurken misbruik maken van onze asielprocedure, is verschrikkelijk.” Zegt minister Blok. Goh, hebben ze die man na jaren eindelijk uit zijn veilige grot gehaald? De berichten in de buitenlandse media niet gelezen, minister? Of schaart U door policor politici en asielindustrie ongewenste berichten over migranten snel onder de categorie nepnieuws?

Natuurlijk wat in Zweden, Engeland, Frankrijk, België en Duitsland gebeurt dat kan natuurlijk nooit in Nederland voorkomen. Die arme migrant uit veilige landen waar ze, na de beurs in een van de Europese landen gevuld te hebben, vrolijk op vakantie gaan. De doorsnee Nederlander begrijpt nu waar ze het geld vandaan halen. Op een legale manier uit de steeds leger rakende sociale voorzieningen pot die door de belastingbetaler gevuld wordt of uit de beurs van diezelfde belastingbetaler door diefstal of oplichting.

Afbeelding: screenshot De Telegraaf.

Gisteren wilde Eva Jinek zich weer als de kritische ondervraagster in haar programma profileren. In het nabije verleden heeft de kijker haar kwaliteiten op dat gebied kunnen bewonderen in het programma dat ze samen met Pauw presenteerde. Roos wordt er vermoedelijk, badend in het zweet, nog steeds wakker door. Gisteren was de burgemeester van Weert aan de beurt, want die bleek het OM onheus bejegend te hebben. Het draaide weer om die arme migrant die een uitgaansverbod opgelegd had gekregen en de burgemeester had blijkbaar niet deweg van de juiste procedure bewandeld. Vonden het OM en natuurlijk ook Jinek. Dat die figuren de bewoners in de wijk voortdurend overlast bezorgden was van ondergeschikt belang. Overigens de Burgemeester vertrok geen spier en Jinek begint zich herhaaldelijk gedragen als een verwend kind die haar zin niet krijgt.

Die zielige migrant die de kassa van de zieligheidindustrie voortdurend doet rinkelen, die moet natuurlijk zielig gevonden worden en ook blijven. De politie die een brave burger regelmatig lastig valt omdat zijn achterlicht het niet doet of omdat hij een paar kilometer te hard rijdt, diezelfde policor meedenkende Nationale Politie houdt braaf de informatie onder de pet dat die migranten uit veilige landen niet zelden stelen als de raven. Die kunnen immers niet teruggestuurd worden, omdat thuislanden die draaideur-criminelen niet in hun eigen samenleving willen opnemen.  Dus waarom vervolgen? Verbazingwekkend.

Uit de politiedocumenten blijkt ook dat er aanwijzingen zijn dat migranten rekening houden met waar de beste asielzoekerscentra en omstandigheden voor vreemdelingen zijn. In Nederland en in de buurlanden. Zo hobbelen die criminelen gebruikmakend van de verschillende asielprocedures van land naar land. Wie had dat nu kunnen denken? Alcohol en drugsmisbruik, lastig vallen en aanranden van vrouwen, geluidsoverlast, aanvallen met scheermesjes. Van de 60.000 die naar Nederland kwamen maken zich ongeveer 10.000 schuldig aan criminele activiteiten. Nederland bevindt zich dus op de zelfde heilloze weg als Zweden, Duitsland en Zweden.

De vraag borrelt op of pleitbezorgers van een vrije onbelemmerde toegang tot Nederlands grondgebied niet voor de rechter gesleept moeten worden, omdat ze gelegenheid geven tot het plegen van criminele activiteiten. Op dit moment hoor je die personen niet piepen en dat piepen gebeurt ook pas als de eigen inner circle in het gedrang komt, door agressieve bedoelingen van een zielige migrant die niet begrijpt dat hij met zijn vingers van de verlokkingen in de winkels en huizen moet afblijven. Uit de informatie van de politie blijkt dat ook bij de politie een bijna onoverbrugbaar gat is ontstaan tussen werkvloer en beleidsniveau. De eerste wordt geconfronteerd met groeiende agressie en frustratie uitmondend in stress en oplopende ziekteverzuim. De tweede komt in de publiciteit door lethargie, passiviteit en sporen van corruptie resulterend in het onder de mat schuiven van gevoelige informatie en ondersteuning van de wensen van policor politici. Voor de doorsnee burger heeft de politie helaas geen tijd meer, tenzij het een burger is met een niet-Nederlandse culturele achtergrond. Dan helpt de politie met het invullen van een formulier zoals bijvoorbeeld met de aangiftes tegen Wilders is gebeurd. Maar verder?

Het is voor de doorsnee burger duidelijk geworden. Die pet past niet meer.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Brutale straathonden krijgen vanuit hun thuisland mee dat Europa zich in een knoop draait dankzij de obsessie met “mensenrechten”, een vondst waar 3/4 van de wereld minachtend de schouders over ophaalt en ons niets brengt maar wèl buitensporig beschadigt.

Wat is dus makkelijker dan je, met medeplichtigheid van alle “progressieve”, politiek-correcte Don Quichote figuren, in de door links zo gekoesterde slachtoffer rol te manoeuvreren, waarop de salon-socialistische reflex in werking treedt om alle zielige mensen te redden en uiteraard het laatste beetje gezond verstand op nul gaat?

Laten wij niet vergeten dat een opportunistische volksstam van linkse advocaten en hulpverleners goud geld verdienen door een “vluchtelingen-industrie” in stand te houden omdat de Don Quichote figuren op het Binnenhof hen dit mogelijke maken; hun D’66 geestverwanten in het O.M. zijn al even principeloos slap en opportunistisch.

De domme kiezer, die zo makkelijk te manipuleren is door Pechtold, Asscher en Klaver, roept deze ellende over ons af en blijft dit doen, dus ook al doen deze charlatans niet mee aan de formatie, toch zijn zij bepalend voor dit (wan-)beleid.

Campert
6 jaren geleden

Heel triest! Blok net ontwaakt…nu Jinek c.s. even uit hun slaap halen.