Klap uit de school

Geachte heer,  

‘Allahu akbar’ is wereldwijd de strijdkreet van jihadisten. U en ik weten wat die inhoudt. Niet veel goeds.

Dit angstaanjagende geluid komt steeds dichterbij. Gisteren Parijs, vandaag Londen. Zal het morgen Amsterdam zijn? Als de trend niet keert, hebben we alle reden bang te zijn.
Wat stellen onze politici hier tegenover? Meer eigen christelijke cultuur? Nee, meer ‘diversiteit’.
Meer zorg voor nationale tradities? Nee, open grenzen.
Een aanpak van de radicale islam? Nee, halfzachte pleidooien.

Men legt het islamiseringsproces geen strobreed in de weg. Graag wil ik met u delen waar ik met onze recente actie ‘Klap uit de school‘ achter ben gekomen:

•   Cultuur onder Vuur veroorzaakte veel ophef door de aandacht te vestigen op excursies van scholen naar de moskee. Schoolbesturen voelden zich betrapt!
•   Wist u dat kinderen daar islamitisch leren ‘bidden’ en naar Mekka te buigen?
•   Wist u dat ze daarbij vaak de woorden ‘Allahu akbar’ moeten zeggen, de woorden die terroristen gebruiken bij hun bloedstollende terreur?

Het probleem blijkt nog veel dieper te steken dan toen ik het vorige maand aankaartte op internet. Sindsdien word ik bedolven onder nieuwe meldingen.

Scholen verafschuwen onze openbaarmaking, omdat ze heel goed weten dat moskeebezoek bij ouders omstreden is.
Bijvoorbeeld: een filmpje van een Nederlandse school toont kinderen voorovergebogen in een moskee:

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Het feit dat scholen het in hun bolle hoofd halen om Nederlandse kindertjes bloot te stellen aan dit soort walgelijke, achterbakse indoctrinatie in een moskee tart toch iedere beschrijving? De docenten zouden ter plekke ontslagen moeten worden!

Dit soort brainwashing van onschuldige kinderen is mogelijk dankzij slappelingen als Rutte, Zijlstra, Asscher en activisten als Pechtold en Klaver, die blind willen zijn voor het islamitische gevaar. Deze regenten doen er al jaren alles aan om vooral geen adequate terrorisme wetgeving te introduceren, maar die nieuwe wetgeving moet snèl komen na hun jarenlange sabotage.

Daarmee gaat dus niet alleen misbruik door Salafisten van een archaïsch stukje wetgeving inzake godsdienstvrijheid overboord, maar iedere vorm van subversie plaatst hen buiten de wet en daarmee de vrijheid van onze rechtsstaat.
Ook op lager bestuurlijk niveau moeten de levensgevaarlijke Salafisten aan banden gelegd worden en door de AIVD et.al. lamgelegd worden.

Wij zien in London, Manchester, Sydney, Parijs en waar dan ook dagelijks dat er de facto sprake is van oorlog en onder die conditie’s heten mensen die doeltreffend optreden bewust (blijven) saboteren landverraders. Hoe ver zijn wij daar nog van verwijderd?