Prikbord nr 625

Wat bezielt het Europese parlement om dwars te liggen bij het indammen van de mensensmokkel en van het misbruik van asielrecht? Willen deze zakkenvullende profiteurs laten zien wie de baas is over de Europese Commissie of wellicht over de EU-landen?

Welk draaiboek zit er achter om nu te bevestigen dat de bewaking van de buitengrenzen nooit serieus was bedoeld en dat ook voor gelukszoekers de deur openstaat? Is dit alleen de normale linkse ‘domheid’ of de invloed van de maffia? In ieder geval zal het de aandacht afleiden van de overige EU-schandalen en financiële dossiers, inclusief die van Frankrijk.

Franse greep naar EU-geld

De nieuwe Franse president zal hier niet dezelfde hoon krijgen voor zijn ideeën als Trump, hoewel de politieke en financiële situatie in Frankrijk zeker niet beter is dan in de VS. Als voormalig bankier weet Macron dat Frankrijk nagenoeg failliet is en dat er al lang een Europese begroting bestaat om de Franse levensstijl te financieren. Zijn roep om financiële steun in Berlijn en Brussel, en het voorstel voor een Europese begroting, duiden slechts op één ding: Frankrijk is helemaal niet bereid de broeksriem aan te halen en echte veranderingen door te voeren. Dus moeten zelfs de kosten van bezuinigingen en schijnveranderingen door de EU worden gefinancierd, hetgeen de liefde van Macron voor Merkel (pardon: Brussel) verklaart.

Geen geld voor echte problemen

De overheid heeft onvoldoende geld voor de bestrijding van (internet)oplichting, cyberaanvallen, identiteitsfraude, onderzoek naar asielvakanties etc.

Maar voor een ongeloofwaardig verhaal over de vermindering van het aantal zelfmoorden op spoorlijnen wordt € 14 miljoen extra uitgetrokken. Op grond waarvan?

De beweerde vermindering van ca. 70 doden per jaar door ‘psychologische maatregelen’ is slechts ontleend aan de mogelijke relatie met de stijging van het totale aantal zelfmoorden. Hoeveel daarvan alsnog hebben afgezien van de spoorlijn en hoeveel stijging is veroorzaakt door de faillissementen,  criminele curatoren, gerechtelijke schandalen of falende GGZ-psychiaters is kennelijk niet onderzocht.

Het is goed dat treinbestuurders zo weinig mogelijk worden geconfronteerd met suïcidale figuren, maar die 14 miljoen hadden beter elders besteed kunnen worden, gezien de ontbrekende bewijzen.

GroenLinks

De houding van GroenLinks in de kabinetsformatie verraadt hun achtergrond. De staatsmacht zo groot maken dat burgers niets meer te zeggen hebben over hun bedrijven, inkomen, (asiel)wetten, defensie/veiligheid, vermogen, leefomgeving en mobiliteit.

Het doet denken aan de zelfdestructie die de EU bedrijft en die ‘verdedigt’ wordt met de onbewezen argumenten van welvaart en vrede. Tegenover die gekochte welvaart staan inmiddels duizenden miljarden aan schulden, zodat Londen blij mag zijn dat de afrekening ‘beperkt’ blijft tot 100 miljard. Deze nepwelvaart wordt ook in Duitsland gevoeld, waar zich inmiddels meer ‘vluchtelingen’ uit Bangladesh dan uit Syrië vestigen, terwijl hun staatsinkomen hoger is dan van een arbeider met minimumloon, die niet op vakantie kan naar Azië of Afrika.

Media-offensief

Duitse media hebben de aanval ingezet om de verkiezingen voor de SPD te ‘redden’. Schulz krijgt met interviews urenlang gratis reclame, de linkse asielindustrie wordt ondersteund met reportages over vluchtelingenkampen in Afrika en het ‘goede werk’ van de hulporganisaties, en de mening van de gewone man (die kennelijk geacht wordt socialist te zijn) komt vaker op het scherm. Dit laatste is niet altijd een succes, want de arbeider die zwijmelde bij de idealen van internationale vrede en welvaart bestaat niet meer, dank zij diens feitenkennis via diezelfde media. Alleen in wereldvreemde, religieuze kringen droomt men verder. Ook in Nederland.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

De situatie gaat escaleren. Daar ben ik bang voor. Op youtube circuleren al filmpjes van actievoerders die eigenhandig de reddingsschepen in Italiaanse havens hinderen aan het uitvaren:
https://youtu.be/RdqbyimD0I0
https://youtu.be/XwDRiXZTswc
https://www.youtube.com/watch?v=MJIoYNUFtS0

Campert
7 jaren geleden

Soros en de globalisten…