24/7 islam en moslims

Een goede kennis van mij vestigde mijn aandacht op onderstaande tekst van de hand van een zekere Richard Wendt. Ik vind de tekst bijzonder lezenswaardig en wat mij betreft, slaat schrijver dezes hiermee de spijker op zijn kop. Ik wil hem u dan ook zeker niet onthouden.

De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet.

Afb: wikimedia

Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt.

Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt.

Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst.

Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.

Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid?

Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes?

Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s?

Voor ingebakken kindermisbruik?

Voor agressie en machogedrag?

Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan?

Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer half miljard mensen, bestaat uit extremisten.

Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.

Ons hele leven wordt tegenwoordig beheerst door gezeik met de islam, gejammer over en door moslims, gezanik over en met Marokkanen, gezeur over en van Turken.

Dit slokt de media helemaal op.

Non-discussies over of iets halal of haram is.

Over wat wel en niet mag tijdens ramadan. En hoe niet-moslims zich dan dienen te gedragen om respect te tonen.

Over het gejengel van de islamitische gebedsoproep (azaan) en of we die in de publieke ruimte moeten toestaan.

Of er speciale gebedsruimtes voor moslims moeten worden ingericht in openbare gebouwen.

Welke muziek je wel of niet mag luisteren als moslim. Of mannen vrouwen de hand mogen schudden, ja of nee.

Of sharia-rechtspraak ook in het Westen kan worden ingevoerd voor moslims.

Wat de imam ergens van vindt, van ingegroeide teennagels tot ruimtevaart. Of Islamitische Staat, de Taliban, Al Qaida, Boko Haram en al die andere islamitische terreur¬organisaties nou wel of geen exponenten zijn van de islam.

Of de islam moet worden onderwezen op openbare scholen.

Of het uitbetalen van rente is toegestaan.

Of vrouwen gescheiden moeten zwemmen of niet.

Of het presenteren van onwelgevallige uitslagen van enquêtes onder moslims, nou wel of niet stigmatiserend is.

Of imams die joden en homo’s dood wensen wel of geen haatpredikers zijn.

Of moslims Westerlingen ‘Fijne Kerstdagen‘ mogen wensen of niet.

Gedram over de bouw van megamoskeeën overal in Nederland, zo groot en zo veel mogelijk.

Ga maar door.

De waanzin houdt niet op.

Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort.

Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken.

Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd.

Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag.

Vaak vanwege trivialiteiten in en rondom de islam.

En regelmatig in geforceerd positieve zin, omdat het mainstream journaille het tot hun taak rekent om moslims en de islam zoveel mogelijk in een gunstig daglicht te plaatsen.

Ter compensatie van al het eerdergenoemde slechte nieuws.

Dit alles maakt mij enorm islam-moe. Ik heb het helemaal gehad met dat eeuwige gejeremieer en die voortdurende exclusieve focus op moslims als zogenaamde ‘slachtoffers’ van onze Westerse maatschappij.

Hou toch op!

Iedereen die zich een beetje schikt krijgt hier meer kansen dan waar ook ter wereld.

Ik wil eigenlijk helemaal geen tijd verspillen aan die geïnstitutionaliseerde achterlijkheid.

Maar ik moet wel, want het dringt zich aan mij op, op een agressieve dominante manier, in de media, op internet, in de samenleving.

Het beukt op je in, dag na dag, week na week, maand na maand, het hele jaar door. De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten. Ik luister en kijk al nauwelijks meer naar de publieke omroep. En de nieuws- en actualiteiten¬programma’s van de commerciële omroep zijn al niet veel beter. Ik betrap me erop dat ik steeds minder kranten lees. In de mainstream media is eenzijdigheid troef. Ik voel me geestelijk gegijzeld.

Nederland en de rest van Europa worden steeds minder vrij. Elke dag wordt ons geïnstrueerd hoe we moeten denken over moslims en de islam. Een open samenleving die zich voortdurend moet aanpassen aan de eisen van één groep is geen open samenleving meer. Nog een paar decennia en het vrije Westen is dood. Ten prooi gevallen aan één groep eeuwig verontwaardigde relatieve nieuwkomers, die eisend en jammerend door het leven gaan. Een bevolkingsgroep die nog altijd groeit. Een verongelijkte groep die haar stempel op de Westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk.

Ik zie het somber in. Welkom in de toekomst van Europa!

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark van Vilsteren
5 jaren geleden

Wat een bagger stukje.

Henny Vreriks
5 jaren geleden

We worden letterlijk onder de voet gelopen door de Islam. De religie die submissie als basis heeft en waarvoor alles voor Allah moet wijken of sterven uit zijn naam. De Europeanen zijn hun identiteit kwijt of aan het hervinden. De kerken lopen leeg en religie heeft plaats gemaakt voor individualisering. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt door de fanatieke imams en volgers die onze landen langzaam bevolken met meer en meer moslims vanwege hun grote kinderschaar. Dit gaat nog 1 generatie goed dan komt het kritieke punt van 16-20% moslimbevolking per land en dan slaan ze hun slag. Het is allemaal al vooruitgepland dat ze zonder zwaard Europa zullen veroveren. We worden eruit genaaid.
Zolang onze besluiteloze en zwakke politici dit niet inzien evenals de linkse gutmenschen die alles met open armen willen ontvangen zal het doorgaan en zullen we uiteindelijk in een burgeroorlog belanden waarbij heel veel slachtoffers zullen vallen en wat met heel veel ondenkbare ellende gepaard zal gaan.
Wie vrede wil bereid zich voor op oorlog.

Saskia Spigt
5 jaren geleden

Tjonge!! Mij vergaat het precies zo. Ook geen radio en televisie meer. Werkelijk iedere dag gaat het over de Islam. Ik doe mijn best de moslim kinderen in mijn klas aan het denken te zetten en vragen te laten stellen. Niet bang zijn voor de antwoorden. Maar het is een druppel op een gloeiende plaat. Ik zie in hun bange ogen, dat ze al halfdood zijn. Ze durven het leven hier niet te grijpen, want dat begint pas in het hiernamaals. En wij worden daar langzaam in meegezogen. Maar het ergste vind ik nog, dat er zoveel vrienden en vriendinnen zijn die niets in de gaten hebben of het vergoelijken.

5 jaren geleden

Dr burgeroorlog die de Muslims zullen veroorzaken in Europa, net zoals in al die andere landen is gebeurd die nu islamitisch zijn, komt steeds dichterbij.

De minimaal 270.000.000 doden die islam nu reeds op haar naam heeft zal nog flink groeien.

En wat doen wij? Wij importeren nog meer moslims. Dag Nederland! ☠

r.dunki
6 jaren geleden

“De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten”…

Maar terwijl men dat doet sluipen Pechtold, Asscher en Klaver stiekem naar de achterdeur en zetten die wagenwijd open. Dus : “Sta-pal” ! ( hoe vermoeiend dat ook zijn moge ).