Prikbord nr 610

En weer heeft een onbekende dader een aantal onschuldige doden en zwaargewonden op zijn ‘geweten’. Ditmaal in een metro zodat allerlei figuren in West-Europa met een ernstig gezicht kunnen roepen dat de bewaking is verscherpt. Welke ‘bewaking’?

Op het vliegveld van Köln/Bonn werkten civiele beveiligers die zelfs de cursus springstof-/bomherkenning niet hadden gevolgd… Uiteraard is er nu onmiddellijk ‘actie’ genomen, maar dit is het zoveelste incident waar de verantwoordelijke minister van de deelstaat NRW mee wegkomt.

Betonschaar

Wat hebben we in dit land toch fijne advocaten nu een van de vermeende betonschaardaders op het idee is gekomen (gebracht?) dat een homo als eerste sloeg en hij daarom zelf alsnog aangifte gaat doen. En dat is natuurlijk de reden dat minderjarig Marokkaans en ander tuig ’s nachts naar verluidt met een betonschaar op pad is… om zich te verdedigen.

Confrontatie

De zuidelijke EU-landen zoeken de confrontatie met Dijsselbloem, zodat deze moet vertrekken, nu hij zich indirect heeft uitgelaten over de financiële maffia en de verspilde geldstroom naar die landen. Deze overgevoeligheid voor kritiek is ook zichtbaar bij het Spaanse commentaar op de Britse reactie naar aanleiding van de Gibraltar-kwestie. Eerst het vuurtje opstoken, maar als de Britten bereid zijn tot een openlijke confrontatie, gauw de slachtofferrol kiezen. De EU is een bende van belangengroepen en profiteurs geworden, die hun definitieve ontmaskering trachten uit te stellen. Griekenland en Spanje voorop.

NPO

Om nepnieuws te produceren zijn ‘geschikte’ – veelal politieke – onderwerpen nodig. Doorgaans vallen die samen met belangen of ideologie. Het voornemen van de NPO om eenzijdig positief over allochtonen te berichten, zou daarom aanleiding moeten zijn om de directie en toezichthouders eens goed door te lichten. Nederland heeft geen behoefte aan een departement voor misinformatie.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties