De geneugten van de politiek-correcte multiculturele heilstaat

Het personeel van zwembad Het Zuiderpark in Den Haag luidt de noodklok over groepen jongeren die het bad zouden terroriseren. ‘Dagelijks is er politieassistentie nodig om de jongeren er uit te zetten of te arresteren,’ zo meldt de website van het Algemeen Dagblad.

Afb: Pixabay

In een brandbrief, gericht aan raadslid Richard de Mos van de Groep-De Mos, heeft het personeel van het zwembad de ernst van de situatie toegelicht. Volgens een medewerker zijn er al sinds de opening in 2000 veel problemen met groepen jongeren. Zij zouden zich op zo’n dominante en bezitterige wijze profileren, dat veel medebezoekers en personeel daar ernstig onder lijden. Bezoekers zouden wegblijven uit angst voor de jongeren en de problemen die zij veroorzaken. Volgens de medewerker worden goederen gestolen en spullen vernield en de politie wordt dagelijks opgetrommeld – het politiebureau bevindt zich in de directe omgeving van het zwembad – om de jongeren er uit te zetten of te arresteren. Ook zijn meisjes en vrouwen niet veilig. Als er wel dames komen, worden zij door het aanwezige personeel gewaarschuwd zich niet te uitdagend te kleden(!) en de wildwaterkreek, het buitenbad en de whirlpool te mijden vanwege de grote kans op aanranding.

Wat het Algemeen Dagblad echter níet met zoveel woorden vermeldt, maar wat uit de termen ‘dominante en bezitterige wijze’ en ‘niet te uitdagend kleden’ (wat bij badkleding bepaald geen sinecure is) eigenlijk al op te maken valt en daarnaast op Twitter en internet – onder andere in het artikel ‘Zwembad-jihad in Den Haag’ op GeenStijl -meer dan ruimschoots bevestigd wordt, is dat de groepen jongens, in de leeftijd van 13-20 jaar – je raadt het niet – van Noord-Afrikaanse en Turkse afkomst zijn. Het Zuiderparkbad wordt in de volksmond al ‘Islama-bad’ genoemd en de  wildwaterkreek is omgedoopt in ‘aanrandkreek’. Vrouwelijk personeel wordt dagelijks uitgemaakt voor ‘kankerhoer’, geïntimideerd en bespuugd en ook het beruchte ‘Allahu akhbar!’ valt er regelmatig te beluisteren. Groep-De Mos heeft inmiddels in de Haagse gemeenteraad bijzonder lastige vragen gesteld; deze zijn geretweet door dhr. Wilders. Nog ernstiger is dat het er zich naar laat aanzien dat een groot aantal incidenten ófwel niet is gemeld, ófwel doelbewust onder de pet is gehouden. Daarnaast blijkt het merendeel van het gespuis te beschikken over zowel een Ooievaarspas – een gemeentelijke kortingskaart voor minder bedeelden – als dure merkkleding en dito vervoermiddelen.

Een zekere Hans schreef op de website fijnuit.nl als recensie op het zwembad onder het kopje “waardeloos. te veel vervelende jongens, slecht toezicht”: Mijn dochter is afgelopen donderdag 5 januari samen met een vriendin, beiden 13 jaar constant lastig gevallen door jongens. Eén ging zelfs zover dat hij de hele tijd probeerde haar bikinibroek naar beneden te trekken. Dit heet in juridische termen “aanranding”. Het toezicht heeft nergens op ingegrepen. Zij zal er nooit meer komen!  En een zekere Jan recenseerde: “Marokkanen bad “Noodzaak aan een knokploeg van Nederlandse makelij.

Wat ik mij afvraag is of de ouders van deze jongeren eigenlijk wel weten wat hun kroost zoal uitspookt, laat staan of het ze interesseert. En waarom dit nu pas naar buiten wordt gebracht. En waarom een groot aantal potige Hagenezen blijkbaar niet van zwemmen houdt…

Maar het kan nog erger, getuige een verslag op de website van het dagblad De Telegraaf. Hieronder heb ik de tekst van het artikel integraal overgenomen.

Zedenslachtoffer (17) verlaat huilend de zaal

ZWOLLE – De 17-jarige Kayleigh* die vorig jaar volgens justitie door een asielzoeker in Kampen werd verkracht, heeft donderdag huilend de rechtszaal in Zwolle verlaten na verklaringen van de verdachte, de 33-jarige Samuel T. “Ik was altijd een meid met een redelijk goed zelfvertrouwen. Dat ben ik kwijt”, zei ze vandaag in de rechtbank.

Op een donker stuk van de doorgaans drukke Flevoweg, tussen het centrum van de stad en het asielzoekerscentrum (azc) in Dronten, wordt ze op een zaterdagnacht in september rond drie uur van haar fiets geschopt en door Samuel T. uit Soedan de bosjes ingesleurd. Daar wordt Kayleigh* bedreigd, beroofd en meerdere malen verkracht.

Volgens de politie is er destijds bewust voor gekozen om geen signalement van de verdachte te verspreiden en om, toen hij eenmaal was opgepakt, niet te melden dat hij in een azc zit. Vanwege de privacy van een verdachte noemen we alleen leeftijd, geslacht en woonplaats, aldus de politie in een verklaring. Er was aanvankelijk ook maar een ‘matig signalement’ beschikbaar.

“Volgens de politie is er destijds bewust voor gekozen om geen signalement van de verdachte te verspreiden en om, toen hij eenmaal was opgepakt, niet te melden dat hij in een azc zit” is de zin waar ik graag de aandacht op wil vestigen, met het vetgedrukte stukje in het bijzonder. Want met het maken van die bewuste keuze is essentiële informatie, die had kunnen leiden tot het eerder oplossen van het misdrijf, bewust achtergehouden en daarmee is er een mogelijkheid gecreëerd voor de dader om zich nog aan nog meer slachtoffers te kunnen vergrijpen. Het mag een wonder heten dat dat niet gebeurd is en dat de dader is opgepakt en wordt berecht. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de uitspraak.

Dit zijn dus blijkbaar de geneugten van de politiek-correcte multiculturele heilstaat. Ik beschouw ze toch echt meer als de negatieve uitwassen ervan. Het wordt werkelijk de hoogste tijd om het beestje gewoon bij de naam te kunnen en mogen noemen en dat ook te gaan dóen.

Vooral ook, omdat anders de levens van nog veel meer jonge meiden getekend gaan worden door het onaangepaste en ronduit stuitende gedrag van allerhande vormen van migranten en het maken van ‘bewuste keuzes’ door policor multicultikul-adepten.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

De verbijsterende schoonheid van het politiek correcte salonsocialisme is dat er een verantwoordelijke wethouder in Den Haag opereert die kennelijk uit ‘verweggistan’ komt, maar voor ons aller betere begrip van hoe Utopia eruit ziet, het handboek van de linkse social-justice-arrior hanteert met de doodgeslagen standaardverhalen van links over bevolkingsgroepen die “weggezet” zouden zijn etc.

Als kers op de taart heeft dit (dwaal-)licht gisteren aangekondigd dat de broodnodige extra bewaking, waar al zo lang vergeefs om wordt gevraagd, nu plots wèl komt maar met de expliciete intentie “om de pers weg te houden”…. (sic!)

Jammer dat Wilders niet begrijpt “que c’est le ton qui fait la musique”, want de schade die de PvdA in dit land nog steeds aanricht kan nu ongehinderd voortwoekeren.

A.R. Girbes sr
7 jaren geleden
Antwoord aan  r.dunki

Hoe “we” ook schrijven en hoe “we” ook ageren, het zal niet helpen. Waarom niet? Omdat nu al meer dan veertig jaar de dominantie van de ” social- justice- arrior” ( de sociale rechtvaardigheid -strijders) geheel Nederland in de “politiek correcte” greep hebben, met het Openbaar Ministerie als wapen. Iedereen die kritiek op de “zielige islam” had, werd vervolgd wegens “discriminatie”. Bij “insultatie” werd, t.a.v. moslims, het OM ingeschakeld. Het is een terreur zoals de Duitsers dat in de Tweede Wereldoorlog ook deden. Bij kritiek werd de persoon onmiddellijk door de NSB afgevoerd. Het verschil is nu, dat er geen executies plaats vinden. Maar……. de angst voor vervolging is er nog steeds. Dus, de Nederlandse bevolking is gehersenspoeld: vandaar de te weinig tegenstand. Assertiviteit is door die hersenspoeling nog slechts “getraumatiseerd” aanwezig. Gevolg: psychische indolentie. Het incivisme bij Moslims is tekenend én zij erkennen de Nederlandse wet niet.
In politieke kringen leeft :men” op “wolken en op het pluche”. Han ten Broeke van de VVD beschimpte Thierry Baudet met het woord “Poseur” omdat hij vóór gestemd had op een amendement van DENK, om toch de relatie met Turkije te herstellen. Na analyse heeft Baudet gelijk. Turkije is NAVO-lid. én de geografische ligging van Turkije, én derhalve is Turkije voor West Europa onmisbaar, ondanks het feit dat Erdogan het over “Fascisten” heeft. De arrogantie van de VVD en de ongenuanceerde uitlatingen is een uiting van megalomane superioriteitsgevoel. Als ik in de NRC van 22 april 2017 lees, dat Salafisten de macht in de Moskeeën te Amsterdam grijpen en de zogenaamde “ware” islam prediken en pleiten voor polygamie én de imams de opleiding krijgen in Saoedi Arabië, dan is er van een duidelijke geografische expansiezucht sprake.
De islamisering van Nederland is in volle gang………. de politieke aporie is STUITEND, onaanvaardbaar en geeft de ingrediënten voor een burgeroorlog. Het wordt toch tijd voor een retrorevolutie, een retroactie. Dat ook Klaas Dijkhof, ( VVD) als staatssecretaris van Justitie, zijn discretionaire bevoegdheid heeft gebruikt om de zielige Eritreeërs, die op vakantie waren in Eritrea , toch de verblijfsvergunning te laten behouden, is eigenlijk een “détournement de pouvoir”. Dijkhof is dus “bezweken” voor de islam en mogelijke kritiek.
Het blijkt hopeloos. Is het incomprehensie of …….. een bevel van :”hogerhand”.

Campert
7 jaren geleden

Nu die PvdA top-wethouder nog even overtuigen…vindt net als Yasser en Alexander nog alles even leuk!