Prikbord nr. 597 (+ Video)

Merkel kan het niet laten om gelukszoekers aan te moedigen naar Duitsland te komen en dan met financiële ondersteuning weer terug te keren. Inmiddels heeft ook Tunesië de voordelen hiervan ingezien, zodat binnenkort de terugkeercijfers eindelijk zullen stijgen.

Nu maar hopen dat dit vóór de Duitse verkiezingen zichtbaar wordt zonder dat het linkse jargon – deportatie, oprotpremie, asielweigering, inhumaan, etc. – roet in het eten gooit. Want de vanzelfsprekendheid dat een welvarend land gastvrijheid moet bieden aan ‘iedereen’ is een gevolg van jarenlang drammen en wetsverkrachting door politieke activisten, Brussel, asieladvocaten, media, kerken en illegalenwoordvoerders. Daarbij gaat het ook om honderdduizenden uit Oost-Europa, Midden-Afrika, Midden-Oosten en Azië. En dacht iemand dat Merkel dit niet ook allemaal zou hebben overwogen? (de reacties van alle collegae Gutmenschen ; inhumaan, etc.). Natuurlijk wel. Dus waarom zegt Merkel dit nu? Omdat Merkel weet dat de oppositie die haar in zeker 3 Länder heeft geleld, op dit moment zwak staat. En de rest? De SPD met aan het hoofd de roverhoofdman uit Brussel? En die Grüne? Kunnen alleen ook niets klaarmaken. Blijft over de “eigen” CSU in Beieren. Wedden dat die is afgekocht met “kleine quota gelukszoekers”?

Politie

Hoewel verwacht mocht worden dat korpschef Akerboom werd aangesteld om puin te ruimen bij de politie en vooral de integriteits- en capaciteitsproblemen aan te pakken, lijkt hij die activiteiten te willen ‘afschermen’ met een verzonnen probleem: de vermeende diversiteitsnoodzaak. Daarbij kent hij met zijn hoofdcommissarissen rechten toe aan minderheidsgroepen, die niet gebaseerd zijn op capaciteiten en geschiktheid, maar op andere kenmerken. Kennelijk zelfs niet op onderzoek naar de positieve(?) ervaringen met die minderheden op de werkvloer. Of naar hun toegevoegde waarde op managementniveau. In ieder geval heeft hij nu een ‘excuus’ voor het niet tijdig afronden van de reorganisatie. Is Akerboom zelf wel de juiste man op de juiste plaats?

Turkse Europeanen

De Duitse en Nederlandse regering zijn onbegrijpelijk inconsequent door het ongewenst te noemen om Turkse regeringsfunctionarissen toe te laten voor politieke activiteiten. Toen twee paspoorten (nationaliteiten) werden toegestaan, is geaccepteerd dat de nieuwe Europeanen ook Turks blijven, met alle gevolgen van dien. Zolang een Turkse minister geen inreisverbod heeft op grond van deelname aan een dictatoriale regering en ook Turkse NAVO-officieren, imams, journalisten, spionnen, zakenlieden, ambassadeurs en criminelen niet worden uitgezet, is er geen enkele reden een visum te weigeren. Het hinken op twee gedachten heeft inmiddels ook het CDA besmet: een land uitleveren aan Brussel gaat niet samen met nationalistische folklore zoals volkslied, koningshuis, eigen Ministerie van Buitenlandse Zaken, eigen illegalen- en drugsbeleid etc.

Zweden

Dat het socialistische Zweden de dienstplicht weer invoert, zal geen verrassing zijn voor degenen die de binnenlandse problemen kennen. In steeds meer landen is het leger nodig om de veiligheid van de overheid en staatsburgers te beschermen tegen extremisten, om bepaalde wijken weer toegankelijk te maken voor de politie en om de enorme groei te bestrijden van misdrijven door immigranten en illegalen. De regering zal vermoedelijk wijzen op het gebrek aan vrijwillige militairen of een vage externe dreiging tegen het land dat geen lid is van de NAVO.

Interessante (korte) uitzending over de Amerikaanse media:
.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties