Europa: op weg naar chaos?

Europa heeft in toenemende mate te maken met aanslagen die het karakter dragen van islamitisch terrorisme. Sinds de openstelling van het land voor Syrische ‘vluchtelingen’ is het helemaal hommeles. De ‘Wir schaffen das’ politiek van Merkel brengt ook wat problemen met zich mee.

Afb: wikimedia-commons

Een aanzienlijk deel van de Europeanen wordt nog bedot met ‘fake-nieuws’ door de alliantie van de massamedia en overheid, maar niet alles kan onder de pet worden gehouden, al schrijft men niet met chocoladeletters. Op het treinstation van Düsseldorf sloeg donderdagavond een man toe met een bijl en maakte daarbij vier slachtoffers. Binnen een uur na de aanslag vroeg de Duitse politie het publiek ‘niet te speculeren’ en niet veel later verschenen berichten over een ‘verwarde man’. Op twitter welteverstaan en veel minder in kranten of op TV. Vanmorgen nog, werd in Essen een compleet winkelcentrum gesloten omdat er concrete aanwijzingen waren  dat een aanslag gepleegd zou worden. Parijs, Nice, Londen, Brussel, Berlijn….. Het is een greep uit de veelheid van grote en kleine aanslagen.

Gedurende de kerstperiode in 2015 werden op kerstmarkten duizenden Duitse vrouwen aangerand door ‘mannen met een lichtgetint’ uiterlijk. Aanvankelijk werden die berichten door actief interveniëren buiten de pers gehouden, maar in weerwil van alle inspanningen van de overheid kwam het balletje toch aan het rollen. Wie dacht dat er ‘gründliche’ maatregelen werden genomen om herhaling te voorkomen, kwam bedrogen uit. Een aanzienlijk deel van de daders sloeg in 2016 opnieuw toe en bleken dus niet onder de indruk en wel met name omdat een groot deel niet eens werd opgepakt in 2015. Sterker: ook in 2016 gingen zij ongehinderd hun weegs onder het motto dat zij de cultuur nog onvoldoende goed begrepen. Het is in dat verband tekenend dat de vermeende uitspraak van de (dan nog kandidaat-) president Trump “grab ‘m by the pussy” meer stof deed opwaaien dan de daadwerkelijk en massale greep onder de rokjes van de dames in Duitsland en elders.

Inmiddels beginnen zelfs de Duitsers het een beetje zat te worden en het gemor neemt toe. Zeker nu de al even islamitische Turken hun achterban in Duitsland (maar ook in Nederland) beginnen aan te spreken als ‘onze burgers’ lijkt het de gemiddelde Duitser duidelijk te worden dat er een zekere organisatie achter die invasie moet hebben gezeten. Zeker nu al die nationaliteiten zich langzaam maar zeker scharen onder dezelfde vlag van het islamisme, begint in heel Europa iets te dagen. Er begint een besef door te dringen dat er iets niet deugt aan die ongebreidelde import van mensen met telkens precies hetzelfde kenmerk: islam.

Voor een toenemend aantal Duitsers is de maat vol en ook in landen als Frankrijk, België en Nederland begint men in te zien dat de vluchtelingen toestroom alle kenmerken van een islamitische invasie in zich draagt. Zelfs degene die vanuit gutmenschliche motieven in de opvangindustrie als vrijwilliger werkzaam zijn, beginnen zich te ergeren aan de ondankbare, jankende en almaar eisende islamieten. De geschiedenis leert dat Europese volkeren weliswaar laat, maar niettemin een bikkelharde reactie kunnen geven. Nu nog niet, maar die reactie is al in de maak en naarmate de contouren van een min of meer ‘georganiseerde’ misdaad duidelijker worden zal dat feller van vorm zijn. Wat dat betreft gaan we nog onrustige tijden tegemoet.

Veel politici kijken nog graag de andere kant op of bagatelliseren de problemen die de burgers (in het bijzonder vrouwen) op straat ondervinden. Zij maken liever niet de vuile handen die nu nodig zijn, wil het nog met een sisser aflopen. Ook in Nederland hebben wij te maken met een optimistische premier die de problemen weg lijkt te lachen. Hij schroomt zelfs niet om die methode van wegkijken in een reclamecampagne voor zijn herverkiezing te positioneren als een toonbeeld van optimistisch leiderschap. Zo bezien maakt onze premier reclame voor zijn wegkijken alsof het modern staatsmanschap betreft. Maar dat is het niet: het is een toonbeeld van ‘Wir schaffen das nicht mehr’ maar het verdient nog zo leuk.

We kunnen er niet omheen: achter de islamitische façade van ‘religie en vrede’ zit een zekere vorm van organisatie die, getuige haar terroristische stappen op ons continent, alle kenmerken van georganiseerde misdaad draagt. En als een motorclub al verboden kan worden om die reden, waarom dan de islam niet?

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

” Georganiseerde misdaad…” Ja, waarom ook niet?

Mohammed was geen fijn besnaard en beschouwelijk zieltje maar een ordinaire, bloeddorstige ‘warlord’ zoals zijn achterlijke collegae die vandaag de dag Somalië, Sudan, Yemen en Libie onveilig maken, dus dat kan aardig kloppen.

Na zijn grootscheepse plagiaat op de Torah resp. het Oude Testament, beginnend bij de aartsvader Abraham en de profeten, maar vervolgens met een grote dosis Jodenhaat aangevuld en gelardeerd met wat algemenere moord en doodslag ter bladvulling,was de klus geklaard: voilà de Koran en de geboorte van de Islam.

Die is vervolgens – geheel in stijl – te vuur en te zwaard opgelegd ( zie de letterlijke betekenis van Islam ) aan wie er wel of vooral géén trek in had en sinds die klus geklaard is wordt elk kind van kleins af aan het dagelijkse gif van de Islam ingedruppeld middels een brainwashing die iedere vorm van tolerantie voor andersdenkenden uitsluit, sterker nog, het warm aanbeveelt dat ‘ongelovigen’ hetzij bekeerd hetzij over de kling gejaagd worden.

Sharia zegt letterlijk dat zij de wereldsuprematie nastreven; geen misverstand mogelijk!

Voeg daar nog aan toe dat de Islam zijn eigen levensverzekering-polis heeft gecreëerd door de doodstraf op apostasie te stellen en de cirkel is rond, getuige 13 eeuwen van absolute intellectuele en economische stilstand, armoede en achterlijkheid dankzij Islamitisch ‘onderwijs’ dat hun vrouwen zelfs dat beetje ‘educatie’ niet gunt maar wèl in Nederland getolereerd wordt….

Oh ja, ik vergat nog te melden, voor onze racisten, dat tussen 650 en begin 20e eeuw de Islamitische trias der Turkse, Arabische en Perzische slavenhandelaren zich ruim 13 eeuwen aan een vorm van bestialiteit hebben schuldig gemaakt die zijn weerga niet kent, waarbij alle mannelijke slaven door de eeuwen heen meteen gecastreerd werden zodra zij in Islamitische handen vielen, terwijl de Koran die slavernij, letterlijk, warm aanbeveelt!

Let wel linkse vrienden, dit is geen relaas van een Islamofoob die last heeft van zijn onderbuik, maar van iemand die in het midden-oosten gewoond en gewerkt heeft en middels dagelijkse contacten met Arabische kennissen en collegae zo veel over de Islam geleerd heeft dat hij dit artikel volledig onderschrijft.

Goed dat Wilders al eerder deze week feitelijk actie nam en dat het Duitse Constitutionele Hof dat gisteren ook héél duidelijk formeel deed, want zo doende had onze tarzan Rutte kennelijk iets minder last van zijn knikkende knietjes….