List en Bedrog

De liberale Amerikaanse media hebben definitief het klassieke journalistieke adagium verlaten en een loket geopend bij de firma List en Bedrog. Het doel is om de voorvechter van de vrije wereld ten val te brengen.

Zenders als NBC, ABC en CNN hebben hun maskers laten vallen en zenden nepnieuws uit om de woede in de grote steden van de USA op te stoken. Het laatste staaltje van misinformatie is de grootschalige actie om teruggekeerde illegalen, die veroordeeld zijn voor criminele acties, te arresteren en uit te zetten.

Nepnieuws… Afb: pixabay

Wat valt bij de firma List en Bedrog te beluisteren en te zien? Democraten van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat en linkse activisten die over elkaar struikelen om het publiek te vertellen dat onschuldige moeders, vaders, winkeliers en kinderen uit hun veilige huizen zijn gesleept om op onterechte gronden uitgezet te worden. Vorige week zijn rond de 680 van die arme, voor criminele activiteiten (o.m. moord en aanranding) veroordeelde en deels teruggekeerde illegalen gearresteerd, knijp gezet om te worden gedeporteerd. De genoemde zenders roepen moord en brand en vertellen dat het deel uitmaakt van de Trump-uitzettingsmachine.

Die misselijkmakende, hysterie opwekkende media-outlets vergeten er ook bij te vertellen dat Obama in 2015 meer dan 400.000 illegalen – deels met een strafblad – heeft uitgezet. Toentertijd werd er door die zelfde media-outlets geen steen in de vijver gegooid en was er geen zuchtje wind in de straten van de grote steden te voelen. Het wachten is op de reactie van de Amerikaan uit het hartland van de USA; de Redneck. Als die in beweging komt en optrekt naar de grote steden aan de oost- en westkust van de USA, is de ellende niet meer te overzien en krijgen we een moderne uitvoering van de Amerikaans Burgeroorlog uit de 19de eeuw. Doemdenken?

Wat op dit moment in de USA plaats vindt, gaat ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland gebeuren. Want één ding is duidelijk. De linksdenkende en -handelende Gutmensch is een uitermate slechte verliezer en is zelfs in staat de fundamenten van de eigen in eeuwen opgebouwde en ingevulde democratie bij het oud vuil te gooien om het eigen gelijk te halen. Ik ben persoonlijk gestopt met het lezen van informatie door Facebookvrienden, die berichten afkomstig van de liberale media en aan die media verbonden factcheckers klakkeloos kopiëren en rondsturen. Ik had van hen meer onderscheidend vermogen verwacht, maar dat is blijkbaar niet iedereen gegeven.

Op deze manier slagen Poetin en Isis op een goedkope manier in hun opzet om de Westerse wereld te ontregelen, kwetsbaar te maken en op het politieke podium irrelevant te laten worden. Met dank aan de kortzichtige liberale, naar de eigen achterban toe tolerante nepnieuws verkopende media en hun ondersteunende vrienden op de verschillende sociale media.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
7 jaren geleden

En wat moeten Poetin en Mattis denken over de meeting van gister.
De Europese defensietop met Stoltenberg (opleding arbeidersjeugd), le Drian (geschiedkundige), v.d. Leyen (arts), Hennis (secretaresse opleiding),….
Geeft vast een sterk strategische indruk.