Het betere verkiezingswerk: inval bij Front National

In Nederland moeten we het doen met een onthulling over Jesse Klaver, die geen Klaver heet maar Feras, die geen ellendige jeugd heeft doorgemaakt maar vrijwel continue met de neus in de boter viel en tot dusver (belasting)geld als water heeft verdiend. Ach ja: RTL behelpt zich nog met het over de longen oproken van de gebruikelijke verkiezingsscheet van de broer van Geert Wilders.

Le Pen

Marine Le Pen. Afb: Pixabay

Nee, dan pakken ze het in Frankrijk wat grover aan. Eerst waren de communisten aan de beurt met onthullingen over een door belastinggeld gedoteerde bijbaan van Freule Fillon, echtgenote van de communistische presidentskandidaat François Fillon, waarbij zij de werkzaamheden evengoed in twee minuten op het toilet afkon. Overigens bleef zelfs dat achterwege, zij deed niets. Nu is het Front National van Marine Le Pen aan de beurt en daarbij neemt men in Frankrijk geen halve maatregelen. Volgens de steeds linksere krant De Telegraaf heeft de Franse politie maandag een ‘inval gedaan bij de extreemrechtse partij Front National’. Kennelijk heeft een allochtone medewerker van de krant het bericht hersenloos overgetikt van het Nederlandse sovjet-persbureau ANP. Het FN is niet extreemrechts, maar heeft een hekel aan de verloedering van hun maatschappij en cultuur. Zie de video hieronder, over rellen die nu al twee jaar voortduren en waarover de gehele Nederlandse pers tot dusver zwijgt als het graf.

Het Front National zou een bijdrage hebben gevraagd voor medewerkers van hun EP-fractie, maar dat geld stiekem naar Frankrijk hebben gestuurd. Dat kan natuurlijk niet. Wanneer Europarlementariërs de schatkisten plunderen voor 270 miljoen euro per jaar om hun toch al niet misselijke pensioen verder op te leuken, dan kan een paar duizend euro aan fraude door het FN beslist niet. Zij zijn daarom (volgens de pers) schuldig aan “aan misbruik van vertrouwen, valsheid in geschrifte, fraude en oplichting georganiseerd gepleegd als bende”. Laat helder zijn gesteld, dat wanneer FN heeft gefraudeerd, dat zij daarvoor zal moeten boeten en niet zuinig ook. Dat zou vaker mogen, ook met het milieu dat zich ter linkerzijde van de maatschappelijke werkelijkheid bevindt.

Maar als het dan toch zo gesteld is, dan weten wij ook nog wel een aantal kwesties waarover dringend nog eens gesproken moet worden in de aanloop naar de verkiezingen. Wie van de burgers in ons land zich ook naar de stembus heeft begeven de afgelopen 30 jaar: ook als het over Europa ging, kwamen zij telkens bedrogen uit. De ‘ja-stemmers’ werden teleurgesteld omdat de ‘nee-stemmers’ telkens de meerderheid vormden, en de ‘nee-stemmers’ raakten teleurgesteld om dat de ‘ja-stemmers’ ondanks hun minderheid, toch hun zin kregen. Vervolgens wist ‘Europa’ geen enkel dossier tot een goed begin of einde te brengen. Zodoende vervallen wij van de ene crisis in de andere.

Het belangrijkste gevolg van al deze crises is, dat niemand zich nog herkent in zijn eigen cultuur. Wij zijn overwoekerd geraakt door ‘globalisme’ en wensdromen over één groot wereldrijk, aangevoerd en hulpbehoevend gehouden door de Internationaal Socialisten en een dom gehouden maatschappelijke onderlaag door de islamitische doctrine. Een soort van nieuw ‘Derde Rijk’, kennelijk  omdat de vorige aanval op een potentieel ordentelijk opererend gezelschap van natiestaten door de Oostenrijker A. Hitler, schilder van beroep en socialist van overtuiging, magistraal mislukte.

Niet alleen 40% van de allochtonen voelt zich hier ongelukkig, maar 90% van de autochtonen is inmiddels ook ongelukkig met deze waanzinnige situaties. De allochtonen hebben nog het voordeel dat zij kunnen opgaan in culturen elders die zij hoger achten dan de onze. Autochtone burgers echter, zien hun toekomst en verleden afgebroken worden, echter zonder alternatief.

Het betere verkiezingswerk moet van de burgers komen, maar of die er nog democratisch heil in zien?

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties