Gevaarlijke vergelijking van Lodewijk Asscher

Lodewijk Asscher: nu ga je werkelijk te ver, ook en in het bijzonder bij ‘De Wereld Draait Door’.  De anti-islam gevoelens op één lijn stellen met antisemitisme is kortzichtig, misleidend, grotesk, dom, infaam en gevaarlijk.

Lodewijk Asscher. Afb: wikimedia-commons

Joden pleegden geen terroristische aanslagen en tiranniseerden ook geen hele wijken. Dat is echt baarlijke nonsens. Het is alsof een arts die een diagnose heeft gesteld en vervolgens zijn patiënt voor een tumor behandeld, terwijl het in werkelijkheid om een longontsteking gaat. Heel gevaarlijk, wel in het bijzonder voor de patiënt.

De PvdA moet leren éérst de juiste diagnoses te stellen en daar de correcte medicatie bij vinden. Wat nu gebeurt is een diagnose stellen die tegemoet komt aan de mening van andere patiënten op de ziekenzaal, in het bijzonder degenen die het hardst schreeuwen.Dat is een ziekte op zichzelf, veroorzaakt door het ‘policor’ virus. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Mijn welgemeende oproep aan de kiezers: stem op 15 maart aanstaande in ieder geval niet op de PvdA!

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7 jaren geleden

Waar het om gaat is dat bevolkingsgroepen op basis van hun geloof zonder aanziens des persoons worden gediscrimineerd. Het gevaar zit in de stepping stone gedachte. Dat heeft in het geval van Joden geleid tot de meest afgrijselijke en nog steeds haast ondenkbare vervolging en rassenmoord. Bedenk dat de vergelijking van Asscher gemaakt is door iemand met een Joodse achtergrond die ten ene male wil voorkomen dat zoiets nog eens zal voorkomen. Dat is mijn oprechte mening in de hoop niemand te kwetsen.