Protesten tegen Trump

Direct na de inauguratie van Trump als 45e president van de Verenigde Staten wereldwijd protestdemonstraties op gang.. Althans: dat menen de media. In werkelijkheid gaat het over marginale en obscure clubjes van een (inter-) Nationaal Socialistische schnitt die weinig ophebben met het begrip ‘democratie’. In totaal protesteerden ongeveer een miljoen mensen, maar wel verspreid over 300 demonstraties. Dat stelt dus eigenlijk geen bal voor.

Van ‘fuck’ hebben ze wel verstand… Afb: wikimedia

Ook in Amsterdam (waar anders) werd zaterdag geprotesteerd in een zogenaamde ‘womens march’ waar, anders dan de naam deed vermoeden, ook mannen in mee mochten lopen. Vermoedelijk om nog enig volume aan de magere achterban van de protesterenden toe te voegen. Na afloop van de mars stond een programma gepland in debatcentrum De Balie onder de noemer #WhyIMarch. Deelnemers: Dino Suhonic (Queer activist en directeur van Stichting Marurf), Berna Toprak (redacteur WOMEN Inc.) en Kirsten Van Den Hul (publicist, feminist en kandidaat kamerlid PvdA), speechten over hun ideeën voor een tegengeluid. Daarnaast Vertelde NRC-journalist Emilie van Outeren over het huidige politieke klimaat in de VS. Inderdaad: volslagen onbekende figuren uit de gesubsidieerde hoek van groenbekkende  ‘Gutmenschen’ en volkszangers met slechts één graatmagere hit: ‘Welkom vluchtelingen’.

Wat niemand kennelijk in de gaten heeft, is dat deze ‘voorlieden’ weliswaar onbekend zijn maar dat niet willen blijven. Hun inkomsten hangen nauw samen met het hebben van enige bekendheid en daarvoor is een protest tegen een gebeurtenis die toch al aandacht van de pers heeft een voortreffelijk middel. Wat men overigens wel in de gaten zou moeten hebben is dat deze mensen vooral ook protesteren tegen de uitkomst van een democratisch proces. Kern van het probleem ligt waarschijnlijk bij het luid en duidelijk geformuleerde voornemen van de nieuwe president, om een einde te maken aan de Groene Gekte en de globaliserings-agenda. Daar schiet de doorsnee Amerikaanse burger ook niets mee op en juist in die beleidsvoornemens schuilt daarom de verkiezing van Trump als president. Maar Groene Gekte en Volksverhuizingen zijn wel de verdienmodellen (lees: subsidiemodellen) van de protesterende groepen.

Het meest verbazingwekkend aan al die protesten is vooral dat de deelnemers luidruchtig ontbraken nadat honderden jongedames in Keulen bij hun ‘pussy werden gegrabd’ tijdens de laatste twee jaarwisselingen door losgeslagen ‘vluchtelingen’. Nog verbazingwekkender is het feit dat de Turkse ‘president’ kennelijk zonder protesten van deze clubs zijn gang kan gaan om van zijn land een islamitische dictatuur te maken.

Het maakt nog maar eens duidelijk waarmee wij te maken hebben. Om over de bedenkelijke rol van onze staatsmedia nog maar te zwijgen….

.

VARA medewerkster Scheulderman deed ook een duit in het zakje…. (screenshot hieronder)

VARA: opgericht door een NSB-er….

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties