Nederlanders over migranten

Miljoenen Nederlanders zijn kwaad. Door de massamigratie veranderde de samenstelling van de bevolking, een proces waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

De meerderheid van de Nederlanders – zo blijkt uit onderzoek – ervaart dat als een negatieve ontwikkeling. Mensen zien hun cultuur verdwijnen en maken zich zorgen over de toekomst van hun kinderen. Over de als opgelegd ervaren multicultuur en de komst van de islam, woedt een hevige maatschappelijke discussie.

Nieuw boek van Joost Niemöller. Afb: Bol.com

Steeds meer Nederlanders voelen zich aangetrokken door de PVV van Geert Wilders. Die kiezers komen uit alle lagen van de bevolking. Door welke ervaringen is hun mening gevormd? Om zicht te krijgen op wat hen beweegt voerde Joost Niemöller uitgebreide persoonlijke gesprekken met 31 boze Nederlanders: jong, oud, man, vrouw, hoog- en laagopgeleid, hetero, homo, vanuit het hele land.

Bij de aankondiging door Niemöller alleen al, ontving dit boek (wat nog uit moet komen) al hevige kritiek van ‘activistisch links’ op sociale media. Zij meenden nog zonder het gelezen te hebben, nu al  te kunnen oordelen op grond van eerdere publicaties van de auteur, over wiens journalistieke werk overigens weinig aan te merken is geweest tot dusver.

Dat is voor ons voldoende reden dit boek van harte bij u aan te bevelen. Nu al te bestellen bij Bol.com!

Productspecificaties:

 

Taal :Nederlands
Verschijningsdatum :januari 2017
Druk :1
ISBN 10 :904902422X
ISBN 13 :9789049024222

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties