De islam komt niet om ons te verrijken…

Een Iraanse christen bevestigt al onze theses over de islam: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam”.

Afb: via EJBron

Een Iraanse christen schrijft:

Jullie hebben allemaal een basiscursus islam nodig. Velen van jullie hebben niet voldoende kennis over deze ‘religie’. Jullie zijn te snel bereid om van ‘kamp’ te wisselen als er eentje met goed klinkende argumenten komt.

Ik ben een Iraanse christin die al meer dan 36 jaar in Duitsland woont. Inmiddels woon ik in Zwitserland, omdat dit land me politiek stabieler leek. Maar ik moet vaststellen dat er ook hier heel veel domheid en naïviteit met betrekking tot de islam bestaat.

Ik ken de islam van nabij

Ik ben na de val van de sjah Mohammed Reza Pahlavi voor de islam naar Duitsland gevlucht. Ik heb hier gestudeerd, ben hier getrouwd en heb kinderen gekregen. Ik heb me volledig geïntegreerd en me aangepast aan de regels van het gastland. Dat was en is voor mij altijd een kwestie van respect en fatsoen geweest!

De ‘gelovige’moslim kan dat bijna niet, want dat zou betekenen dat hij zich ondergeschikt zou moeten maken. Dat verbiedt zijn religie hem echter. Hij kan echter doen alsof, want dat staat hem de Taqiyya toe.

De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam.

De islam heeft aan het Westen de oorlog verklaard – dat heeft hier echter nog niet echt iemand werkelijk in de gaten!

Kijkt u maar eens naar de koran en de geschiedenis van de islam. Als Iraanse heb ik toegang tot moskeeën en ik hoor daar steeds opnieuw vreselijke dingen, die definitief niet conform de grondwet zijn.

Daar wordt gepredikt dat de wereld ALLEEN van Allah en ALLEEN van zijn gelovigen is. Dit recht moeten alle moslims opeisen, ook met geweld. Dat is hun enige drang in het leven. dit vervolgen ze bijna fanatiek (zoals men immers overal goed kan zien!).

In de islam heeft men nu echter ingezien dat een verovering door middel van oorlog tegen het Westen niet meer mogelijk is. Het ontbreekt hem gewoon aan de militaire kracht. Daarom is men overgegaan tot een “vreedzame” invasie.

Als Iraanse was ik anoniem al in veel moskeeën, en ik heb steeds opnieuw radicale imperialistische geluiden gehoord. Zo moeten de moslims op weg gaan naar vreemde landen, zich daar rustig en vreedzaam gedragen, zich rijkelijk vermenigvuldigen, en op de dag van Allah wachten.

En kijkt u nu eens naar de geschiedenis van de 57 islamitische landen in de wereld. Een deel werd door middel van oorlog veroverd, maar een niet gering deel werd in bezit genomen door verdringing.

De tactiek is altijd dezelfde:

  • Immigreren
  • Rustig gedragen
  • Vermenigvuldigen
  • Moskeeën bouwen
  • Islamverenigingen oprichten
  • De politiek ingaan
  • Overname

Duitsland en ook Zwitserland en enkele andere Europese landen bevinden zich bij het een na laatste punt . . . Als ze dat niet inzien, hebben ze verloren. Ik kan hen dus alleen maar dringend aanbevelen om ook eens verder te kijken dan hun neus lang is . . .!

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Bron oorspronkelijk artikel:
https://stefanmatun.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties