Prikbord nr 571

Premier Rutte heeft een hele bevolkingsgroep weggezet als minderwaardig door te stellen dat hij nooit met de PVV zal regeren. Hij bedoelde natuurlijk dat de VVD – volgens hem – niet met de PVV in een kabinet wil zitten, maar dit zei hij niet. Tijd voor een aangifte dus: wegens belediging van een groep Nederlanders die hem niet zien zitten, onnodig grievend, omdat de kans zeer klein is dat de VVD nog een rol speelt in het volgende kabinet , en het aanzetten tot afkeer of zelfs haat door dit niet in een politieke discussie te doen, maar in het openbaar voor de camera’s zonder enige legitieme onderbouwing.

 

CIA

Volgens onbevestigde (Amerikaanse) bron zou de CIA mogelijk aanwijzingen hebben dat Moskou de presidentsverkiezingen heeft beïnvloed. Dit kan nauwelijks als een verwijt worden beschouwd gezien de invloed die de CIA op allerlei buitenlandse ontwikkelingen heeft uitgeoefend, ook met andere middelen dan alleen hacken.
En natuurlijk zullen er belanghebbenden zijn die proberen verkiezingen te beïnvloeden; soms wordt er zelfs een politicus voor vermoord… Ook media, subsidieslurpers, internationale organisaties, milieugoeroes, opiniepeilers en terroristen laten zich niet onbetuigd en gebruiken niet altijd legale middelen. Doch de openhartigheid waarmee campagnefunctionarissen toegaven dat de Democratische partij al vele verkiezingen heeft gemanipuleerd, wekt de indruk dat het gebruik van illegale middelen daar als normaal wordt beschouwd. De wijze waarop Obama de geloofwaardigheid van de beweringen van de CIA ondersteunt, is in feite een belediging voor de kiezers.
Zie ook hieronder:

 

 

Misvatting Wilders

De opvatting van Wilders in zijn omschrijving ‘neprechtbank’ blijkt niet gegrond. De rechters blijken zich integer precies aan de wetten en (internationale) jurisprudentie te hebben gehouden. Dat die niet deugen, komt door de ondemocratische invloed van belangengroeperingen bij het totstandkomen van die politiek-correcte wetgeving, gekunstelde definities en beschermende sancties die vervolgens door parlement en Hoge Raad worden ‘goedgekeurd’. Nu de rechtbank zonder eigen interpretaties en manipulatie van regels een oordeel heeft uitgesproken, is het verschil met wat elders in rechtszalen gebeurt, onmiskenbaar. Daar is zichtbaar dat Nederland een neprechtsstaat is, met wetten en rechters die andere belangen dienen dan de gehele samenleving of de vrijheid van meningsuiting of de benoeming van misstanden of de betwisting van politieke correctheid of de bescherming tegen machtsmisbruik (ook door de staat) of de mogelijkheid dergelijke wetten te moderniseren. Dit wordt nog eens bevestigd door fractieleiders die beweren dat Wilders het vertrouwen in de rechtsstaat schaadt, waar die rechtsstaat in de praktijk niet blijkt te bestaan en de meeste politici dit weten !

 

Politica of mafkees?

Mevrouw Hachchi (D66) heeft een boekje geschreven en een interview gegeven.
Is dit slim of bewijst ze alleen maar dat de selectieprocedure van D66 kennelijk een ‘mafkees’ heeft doorgelaten? Haar toekomstplannen zijn zo vaag dat het wachtgeld nog wel even nodig zal zijn. Was dit misschien de reden dat ze een jaartje langer ‘politica’ is gebleven dan ze ambieerde? In ieder geval heeft ze één ding aan de kaak gesteld: politici zijn bereid om de rechten van iedereen aan te tasten behalve hun eigen privileges en het ongestraft binnenhalen van dwaallichten.

 

Verloren identiteit

Het is duidelijk dat de PvdA haar identiteit heeft verloren nu Cohen pleit voor een fusie met links. Welke (verborgen) agenda hier uit moeten komen, is een raadsel. Zeker nu de partij Asscher verkiest boven Samsom. Alleen al op grond van de partijleiders ontstaat het beeld van 3x niks en zelfs niet geschikt voor serieuze oppositie. Want de tijd van luchtfietsen is definitief voorbij; de kiezers zijn wakker geworden en vragen zich af waar links eigenlijk voor staat. Niet alleen in Nederland, maar in geheel Europa.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties