Prikbord nr 562

(zie ook het filmpje onderaan*) De Franse politie is het softe beleid tegen immigranten die complete wijken terroriseren beu. Niet alleen hun zinloze inzet – waarbij (gemaskerde) jongeren die grof geweld gebruiken, moeten worden gekalmeerd – maar ook het zwijgen daarover door de staat en de media zit hen dwars. Mogelijk is het keerpunt bereikt nu ‘Calais’ – na jaren gedogen – eindelijk wordt ontruimd en het straattuig niet alleen met stenen naar de politie gooit, maar ook zgn. molotov-cocktails. Op YouTube * is te zien hoe er ‘oorlog’ heerst in Parijse voorsteden en de politie heeft nu zelf naar buiten gebracht dat twee collega’s daarbij zwaar verbrand zijn.

 

Politiek (on)ervaren

Prikbord_pixabayMevr. Clinton verwijt Trump dat hij te onervaren zou zijn om president te worden en beweert vervolgens, dat van de (23) inlichtingendiensten er 17 hebben bevestigd dat de hacks tegen de Democratische partij door Rusland waren uitgevoerd. Ze beseft kennelijk niet dat als 17 inlichtingendiensten zich met hetzelfde bezighouden, er 16 kunnen worden opgedoekt. Ook het wantrouwen van Trump tegen verkiezingsvervalsing is voor haar onverteerbaar, hoewel de Democratische partij net een paar medewerkers heeft ‘ontslagen’, die bespraken hoe er al 50 jaar stemfraude werd gepleegd door de Democraten. Dit maakt meteen duidelijk waarom Al Gore indertijd geen grondig onderzoek eiste bij zijn nipte verlies van Bush jr.

Doch de overige verwijten aan Trump tonen aan dat Clinton zelf te ‘onervaren’ is om in te zien dat de Amerikaanse samenleving allang weet hoe de rechtspraak daar werkt, en de banken, en de geheime diensten, en de universiteiten, en de defensie-industrie etc. etc. Ze kent gewoon haar land niet en weet alleen hoe de media bijdragen aan een schijnwereld waarin vooral linkse politici zich thuisvoelen. De vragen van de 3e discussieronde waren blijkbaar vooraf goed met Clinton doorgesproken, zodat ze bepaalde teksten al op papier had om voor te lezen.

Doch haar grootste naïviteit en tegelijk zelfoverschatting blijken uit de ‘gelekte’ e-mails die haar werkelijke persoonlijkheid onthullen.

 

SGP

Andersdenkenden mogen niet bepalen hoe de SGP met vrouwen omgaat, doch de SGP zou wel mogen bepalen hoe anderen met euthanasie omgaan?

 

Stokpaardjes PvdA

De nieuwe koers van de PvdA komt neer op oude stokpaardjes: meer subsidies voor geestverwanten. Intussen beschuldigt minister Koenders (PvdA) een groot aantal burgers van ‘angst’ voor vreemdelingen. Het gaat helemaal niet om angst – daar is eerder in Frankrijk, Zweden en Duitsland aanleiding toe zoals een minister van Buitenlandse Zaken zou moeten weten – doch om afkeer van leugenaars, profiteurs, Oost-Europese criminelen en gelukszoekers die met hun eisen, cultuur en privileges geen enkele toegevoegde waarde hebben voor onze samenleving met nog steeds ruim 500.000 werklozen.

 

Wonderlijk

  1. De zorgsector wil heus wel ‘verbeteren’ als er meer geld komt…
  2. Volgens een Telegraaf-lezeres wonen de zigeuners al eeuwen lang bij elkaar in woonwagens en dat moet zo blijven. Wonderlijk, want zigeuners waren een trekkend volk en bleven zelden op een vaste standplaats. En dat bij elkaar wonen in bungalows is geen recht dat daaruit voortvloeit. Deze mevrouw zou eens moeten gaan kijken in de ‘villawijk’ bij Maastricht. Zo wil iedereen wel wonen; in ieder geval de nieuwkomers die ook ‘bij elkaar’ willen blijven.
  3. Bij het Leger des Heils stroomt kennelijk zoveel geld in en uit, dat het ontbreken van een half miljoen niet opvalt. Dit moet eerst oplopen tot € 850.000…
  4. BNN heeft zoveel te besteden, dat men rustig € 50.000 kan verspillen aan een kloon.
  5. Er zijn mensen die precies weten te vertellen dat een koningshuis veel goedkoper is en veel meer oplevert dan een president. Een wonderlijke bewering daar we nauwelijks weten wat ons koningshuis werkelijk kost (ook aan vrijstellingen en staatspaleizen) en wat een sober presidentschap zonder een hele mediakliek, statusbezoeken, VN-ambassadeurschappen, betaalde adviseurs/profiteurs, geheime afspraken, bijkomende nationale ‘functies’ en beschermende elitaire kringen ons zou kosten.

 

*) Paris at war:

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties