Scherpe halal aanklacht Australische winkelketen.

Misschien heeft u al vernomen dat de Australische winkelketen ‘Dick Smith’ onder druk wordt gezet door de Islamitische Raad van Australië voor een ‘Halal Certification’. Indien de keten niet voldoet aan de islamitische eisen dan zal de organisatie erop toezien dat moslims daar hun boodschappen niet meer doen. De winkelketen wist er wel raad mee en dit is hun reactie:

Afb: http://www.dicksmithfoods.com.au/

Afb: http://www.dicksmithfoods.com.au/

“Wij van Dick Smith’s hebben een aantal brieven ontvangen van mensen die vragen of we islamitische halal logo op ons voedsel willen plaatsen.

Om Halal-certificering te verkrijgen, wordt betaling vereist (n.l. aan de Islamitische Raad) en tevens omvat het een aantal inspecties ter plaatse van zowel onze telers en verwerkers om ervoor te zorgen dat onze handelsactiviteiten voldoen aan de voorwaarden van Halal certificering.

Het is belangrijk om hier op te merken dat dit niet de kwaliteit van het voedsel dat wordt verwerkt of verkocht betreft – het betekent alleen dat de producten zijn goedgekeurd als zijnde vervaardigd in overeenstemming met de tradities van het islamitische geloof.

Wij zijn ons bewust van een toenemend aantal grote bedrijven, zowel in Australië en in het buitenland, zoals Kraft en Cadbury, die een erkenning om het Halal logo te mogen gebruiken hebben verkregen. Wij geloven echter niet dat ze hebben dit gedaan vanwege een religieuze betrokkenheid, maar eerder om louter commerciële redenen. Misschien kunnen deze grote organisaties zich veroorloven om dit te doen.

Wij hebben echter een [vrije] keuze en zouden liever niet onnodig onze kosten verhogen van onze producten om te betalen voor deze ‘Halal’ accreditatie, terwijl dit geld beter zou worden besteed aan belangrijke goede doelen waar onze hulp echt nodig is.

Wij wijzen er met nadruk op dat wij nooit zijn gevraagd om een christelijk symbool (of een ander religieus symbool) op ons voedsel te zetten en dat tevens werd geëist om geld te sturen naar een christelijke organisatie voor het recht om dat symbool te voeren.

Anderen zouden opmerken, dat alle geld besteed aan een moslim ‘organisatie’,  (en geloof ons: deze mensen zijn echt ‘georganiseerd’) gemakkelijk zijn weg kan vinden naar extremistische islamitische fanatici en moordenaars, ongeacht de bewering van het tegendeel door de eisende organisatie.

Welke andere ‘verzekeringen’ accepteren we nog van moslims? Oh zeker: ‘De islam is een religie van vrede “! Hoe diep kunnen Australische bedrijven eigenlijk zinken om omzet te verkrijgen van moslims? “

Dit is nog maar een voorbeeld van hoe de leiders van de moslims in Aus./NZ. druk uitoefenen om grote commerciële organisaties (met name in de voedingsindustrie) tot het betalen van wat niet meer is dan schaamteloze afpersing. Het is verbazingwekkend dat deze organisaties met zwakke knieën (Cadbury / Schweppes / Nestles / Kraft etc.) daadwerkelijk de grote geëist bedragen  betalen die door deze zelfbenoemde religieuze bureaucraten worden opgeëist.

Natuurlijk, de fabrikanten zullen de kostenstijging doorgeven aan de onwetende consumenten met als argument ‘kostenstijgingen’.

Maar de volgende keer dat je een blok van chocolade Cadbury’s koopt, kijk dan eens voor het stempel van de Halal certificering op de verpakking. Dus, ongeacht uw eigen religie, u staat uiteindelijk gewoon de islam te subsidiëren.

De Raad controleert kiezers van islamitische herkomst, die vooralsnog niet voldoende kritische massa om een verschil te maken hebben in onze maatschappij – maar geef ze op deze manier maar eens de tijd.

Verschillende staten staan onder druk om de islamitische sharia in huwelijk, gezin te accepteren en toe te staan, in de waan dat ze daarmee progressief en liberaal bezig zijn. Dat is al gebeurd in een aantal gemeenten voor het huidige onderzoek van het Britse departement van Onderwijs in de omgeving van Birmingham in Engeland. Hoeveel waarschuwingen zijn de mensen nog nodig?

Controleer de producten op de schappen en koop niets wat het keurmerk van  islamitische afpersing draagt!

 

halal_australie

Afb: http://www.dicksmithfoods.com.au/

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties