Prikbord nr 551 (+ extra bijdrage)

Wat ouders ertoe brengt om hun kinderen onbegeleid op weg te sturen naar Europa, is kennelijk nooit uitgezocht door Frontex of Buitenlandse Zaken. Minister Koenders (PvdA) heeft overal zijn mening over, maar relevante informatie levert dat niet op. Of moet dit geheim blijven op verzoek van de PvdA die – met steun van een oppositiepartij! – opnieuw begint te rommelen aan het afgesproken asielbeleid? Dat dit een extra aanmoediging is voor de mensensmokkelaars, lijkt geen enkele rol te spelen.

Asielindustrie

Niet alleen in Nederland is bij de asielindustrie en linkse partijen de weerstand zichtbaar om echt iets aan de instroom van ‘vluchtelingen’ uit veilige landen, gelukszoekers, alleenstaande minderjarigen en kansloze premievangers te gaan doen.

Prikbord_pixabayMen schermt soms met vreemdste cijfers, bijv. de aantallen vluchtelingen die door landen in het Midden Oosten worden ‘opgevangen’. Dat die daar jarenlang in VN-kampen verblijven, wordt kennelijk als een prestatie van het land beschouwd.

In Duitsland is het zelfs een argument om geen jaarmaximum voor de instroom te willen, waarbij de jaarlijkse toename aan nieuwe vluchtelingen wordt vergeleken met het totale aantal in landen die nagenoeg geen inspanningen doen om zelf in huisvesting, scholing en arbeid te voorzien. In Turkije is het misbruik van Syrische vluchtelingen als goedkope arbeidskrachten reeds een schrijnend fenomeen. Daar is een andere asielindustrie met werkslaven ontstaan. En juist de weigering in Berlijn en Brussel om met maxima te werken en daarmee de controle op asielaanvragen uitvoerbaar te houden, steunt de Oost-Europese landen in hun streven om de grenzen gesloten te houden en de asielindustrie geen kans te geven op politieke invloed.

Falende burgemeesters

In vele gemeenten komen burgemeesters na verloop van tijd onder vuur te liggen vanwege politieke correctheid of juist de weigering om Haags beleid uit te voeren, voorts financiële schandalen, gebrek aan integriteit, drankproblemen, een slappe houding bij ongeregeldheden of een misselijkmakend gebrek aan politiek en persoonlijk verantwoordelijkheidsbesef.

Toch moeten klagende raadsleden zich realiseren dat ze zelf hebben bijgedragen aan de keus dan wel een antecedentenonderzoek hebben overgeslagen, terwijl ze als geen ander zouden moeten weten hoe het ambtenarenkorps functioneert en wat de eigenschappen van de burgemeester dus moeten zijn. Een raad die accepteert dat er geheime afspraken zijn, of dat er geen integriteitsfunctionaris is, of dat een dubieuze politicus wordt aangesteld als ‘beloning’ voor bewezen diensten, of dat kampers in een villawijk kunnen leven met peperdure auto’s en een uitkering, of dat de regels voor aanbestedingen en toezicht worden geschonden, of geen acht wordt geslagen op de financiële rapportages van accountant Verhoef, die heeft nauwelijks nog recht van spreken indien een burgemeester faalt in zijn of haar taken.

Machtigste vrouw

Waarom Merkel de machtigste vrouw van Europa wil zijn, blijft een raadsel. In haar eigen land is genoeg puin te ruimen, waar ze niet aan toe komt of de capaciteiten niet voor bezit. De aard ervan is vergelijkbaar met de Europese mankementen: fraude, schulden, corruptie, incompetentie, verspilling, domheid en leugens.

De nieuwe affaires betreffen Deutsche Bank (miljardenboetes in binnen- en buitenland) en Stuttgart 21: een spoor- en stationsproject dat 2,5 miljard zou kosten, maar inmiddels reeds op ruim € 10 miljard wordt becijferd. En het einde is nog niet in zicht, want de verantwoordelijke bestuurders zijn van hetzelfde kaliber als destijds bij de Amsterdamse metro.


Ter overdenking bij de eventuele vervanging van de Amerikaanse bestuurstop door Republikeinen
1. ABC News executive producer Ian Cameron is married to Susan Rice, Obama’s National Security Adviser.
2. CBS President David Rhodes is the brother of Ben Rhodes, Obama’s Deputy National Security Adviser for Strategic Communications.
3. ABC News correspondent Claire Shipman is married to former Obama Whitehouse Press Secretary Jay Carney.
4. ABC News and Univision reporter Matthew Jaffe is married to Katie Hogan, Obama’s Deputy Press Secretary.
5. ABC President Ben Sherwood is the brother of Obama’s Special Adviser Elizabeth Sherwood.
6. CNN President Virginia Moseley is married to former Hillary Clinton’s Deputy Secretary Tom Nides. Etc… etc… Get the picture?
7. Muslim influence in America:

John Kerry’s son in-law is an Iranian Muslim and, the best man at their daughter’s wedding was the son of the man Kerry negotiated the Iranian Nuke Deal with.
John Brennan, current head of the CIA, converted to Islam while stationed in Saudi Arabia. John Brennan took his oath on a copy of the Constitution, not a Bible.

8. Obama’s top advisor, Valerie Jarrett, is a Muslim who was born in Iran where her parents still live.
9. Hillary Clinton’s top advisor, Huma Abedin, is a Muslim, whose mother and brother are involved in the now outlawed Muslim Brotherhood in Egypt
10. Assistant Secretary for Policy Development for Homeland Security, Arif Aikhan, is a Muslim.
11. Homeland Security Advisor, Mohammed Elibiary, is a Muslim.
12. Obama advisor and founder of the Muslim Public Affairs Council, Salam al-Marayati, is a Muslim.
13. Obama’s Sharia Czar, Imam Mohamed Magid of the Islamic Society of North America, is a Muslim.
14. Advisory Council on Faith-Based Neighborhood Partnerships, Eboo Patel, is a Muslim.
15. Congressman Keith Ellison took his oath on a copy of the Qur’an.

Look up the names Arif Alikhan, Mohammed Elibiary, Rashad Hussain, Salam al-Marayati, Imam Mohamed Magid, Eboo Patel. All these and more are working with the Obama administration with links to Muslim Brotherhood and Islamist activists.
US government has been infiltrated by people who want to destroy the US. It WILL only get worse. Considering all these appointments, it would explain why Obama and his minions are systematically destroying our nation, supporting radical Muslim groups worldwide, opening our southern border, and turning a blind eye to the genocide being perpetrated on Christians all over Africa and the Middle East. Congresswoman Michele Bachman was almost tarred and feathered by Democrats when she voiced her concern about Muslims taking over our government.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties