Alweer een moslim

Een jongeman heeft maandagavond in een trein in de buurt van het Duitse Würzburg meerdere mensen verwond met een mes en een bijl. Volgens de Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, gaat het om een 17-jarige vluchteling uit Afghanistan. De tiener zou onlangs onder de vluchtelingenstroom in z’n eentje naar Duitsland gekomen zijn.

De islamitische dader: Mohammed Riyad. Afb: screenshot via Twitter

De islamitische dader: Mohammed Riyad. Afb: screenshot via Twitter

Ja een Afghaan en vrijwel zeker weer een moslim dus. Zijn alle moslims zo? Nee, natuurlijk niet allen. Maar steeds weer gaat het wel om een moslim die zoiets gruwelijks doet. Geen Hindoe, geen Boeddhist, geen Katholiek of Protestant en ook geen Jood. De ernstig door het ‘Policorvirus’ besmette Gutmensch zoals kereltje PECHtold, Hoessein Obama en al die andere naïeve sukkels blijven maar roepen –en dat zonder blikken of blozen- “dit heeft niets met islam te maken”. Ach ja: dat moet kennelijk ‘the religion of peace’ voorstellen….

Het is een beest, het weegt tonnen, het heeft een slurf, maar het is geen olifant. Ik begin langzamerhand de innerlijke behoefte te voelen om gewoonweg luid en hard te vloeken:
Godverdomme! Wordt eens wakker, stelletje naïeve sukkels! Noem het beest gewoon bij zijn naam. Moslims ontwrichten de westerse samenleving.

En ik blijf zeggen, roepen en schreeuwen dat dat eerder komt door hun premoderne waarden die het fundament vormen van hun religie. Het verschil? Als je het hebt over hun religie, zoeken zij alle omwegen en afleidingen om te ontkennen dat hun religie zulke misdaad predikt en op die manier komen we geen steek verder. Hun premoderne waarden kunnen zij niet ontkennen; die propageren zij zelf en ze leveren ook zelf de bewijzen daarvoor op een continue basis. Een andere winst is dat je op termijn wel wat kunt doen aan bijstelling, verbetering, aanpassing, progressie van premoderne waarden, onder meer door educatie, training, straf en beloning.

Snap dat nou eens een keer. Waar wachten we eigenlijk op? Wanneer is de maat vol? Je hebt als modern, westers, beschaafd mens je andere wang gekeerd voor de zoveelste klap.

Hoe lang nog?

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties