Ramadan met de NPO

Terwijl in de hele moslimwereld ramadanovertreders opgesloten, mishandeld of zelfs vermoord worden, viert de NPO ramadan met de moslims. Wie zich afvraagt of de Staatsomroep wellicht ook teveel geld krijgt toegestopt (uit de portemonnee van de werkende burger uiteraard) heeft nu het antwoord.

Ramadan-Bombathon-2016

Afb: thereligionofpeace.com

Voor veel mensen in de moslimwereld is de ramadan een absolute hel. Van vrijwillige deelname is er immers totaal geen sprake. Uiteraard niet in IS-gebied waar ramadanovertreders brutaal worden gekruisigd, maar ook niet in moslimgebieden in Indonesië waar de ramadanpolitie in winkels binnenvalt. Ook niet in Egypte waar cafés gedwongen hun deuren moeten sluiten of in ‘gematigd moslimland’ Marokko waar Marokkanen die water drinken tijdens de ramadan in de cel belanden. Die laatsten hebben dan nog geluk, want in islamitisch Noord-Nigeria belanden ze niet alleen achter tralies, maar worden ze ook nog eens afgeranseld.

Voor de volgers van de ‘vreedzame religie’ en de NPO maakt dit niet uit. Het demonstreert eens te meer hoe islamitische propaganda groepen zoals NPO het publiek manipuleren in het trekken van verkeerde conclusies over de islam. Ze zijn al even misleidend wanneer ze proberen om mensen te laten denken dat de kritiek op de islam overeenkomt met haat tegen moslims.

De islamitische vastenmaand is ingesteld in het jaar 624, toen 300 moslims bij een overval op een handelskaravaan (!) werden betrapt door circa 1.000 tegenstanders van deze misdaad. Onder leiding van Mohammed zelf (!) wisten de moslims de ME uit Mekka op de vlucht te jagen, waarbij tussen de 50 en 75 slachtoffers vielen. De buit van de slag bij Badr was geweldig: 10 paarden, 150 kamelen, kostbare wapens, kleding en vrachtje leder en nog wat losgeldwaardige gijzelaars. Voor de gijzelaars werd zoveel losgeld betaald dat de moslims er financieel zienderogen op vooruit gingen. Deze bijzondere overwinning werd door Mohammed toegeschreven aan allah, wiens engel Gabriël op het juiste moment voor de juiste inspiratie zorgde. Als dank hiervoor werd er een maand niet gegeten van zonsopkomst tot zonsondergang.

De maand ramadan herinnert dus aan de eerste succesvolle roof- en moordpartij door de religie van de vrede. Ook deze ramadan van 2016 staat bol van het wereldwijde islamgeweld zoals het bijgaande overzichtje hierboven laat zien. Goed voorbeeld doet goed volgen nietwaar?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties