Prikbord nr 513

De geschiedenis herhaalt zich

De slappe regeringen van de Europese landen leveren hun welvaart, veiligheid en autonomie weer eens uit aan een dictator met een afwijkende opvatting van ‘democratie’, internationale rechtsorde en mensenrechten. En de slappe burgers die intussen weten dat vele allochtonen zich helemaal geen Nederlander voelen, maar Turk, Marokkaan, Koerd, etc. of moslim met een anti-Westerse houding, laten het gebeuren zonder de geschiedenis te kennen. Sinds de val van Rome en vele (godsdienst)oorlogen, is de kwetsbaarheid van onze cultuur en de incompetentie van onze politieke elites opnieuw oorzaak van alle chantage en dreiging, die zich momenteel voordoen. En een van de hoofdrolspelers, die alle verdediging heeft weggegeven en asielafspraken opzij heeft geschoven, wordt hier onderscheiden! Haar normen en waarden zullen Europa duur te staan komen en anderen zullen hun leven moeten offeren om de schade te beperken. Want de Turkse inlichtingendiensten zijn hier al jaren aan het werk en de moslims stromen met tienduizenden Europa binnen.

Prikbord_pixabayDubieuze connecties

De Panama Papers zijn zeker niet uniek als het gaat om voorbeelden van dubieuze connecties. De dossiers over farmaceutische producenten, corrupte bestuurders, pedofiele ambtenaren, rechters, politici en OM-functionarissen, alsmede over de bankenmaffia, vormen slechts het topje van de ijsberg. Inmiddels is in Zweden een (islamitische) minister opgestapt na onthullingen over diens contacten, onder meer met de Turkse ‘grijze wolven’. En het overtollige D66-Kamerlid is gaan werken voor een vrouw die voor haar verkiezingscampagne naar verluidt over gelden vanuit het Kremlin kan beschikken.

Hoe zou het komen dat bepaalde figuren zo ver kunnen doordringen in politieke functies bij bepaalde partijen, voordat ze door de mand vallen als ambitieuze infiltranten? De reactie van de partijvoorzitter van D66 verklaart alles…

Het Merkel-effect

Het effect van de blunder van Merkel is nog niet uitgewerkt. In tegendeel, inmiddels staan er twee maal zoveel gelukszoekers in Noord-Afrikaanse kustplaatsen te wachten op een overtocht naar Europa, als een jaar geleden. Aangemoedigd door landen die deze stroom graag ‘doorzwaaien’ en door politici in Brussel, die naar verluidt rekening houden met een instroom zonder uitstroom. Op die wijze zouden in de komende 20 jaar 70 miljoen moslims in Europa worden toegelaten, naast de 80 miljoen Turken en de tientallen miljoenen die reeds een Europees paspoort hebben. Uit de EU stappen gaat dus over méér dan alleen geld.

Kritiek

Woordvoerders namens moslim-organisaties reageren ongemeen agressief tegen kritiek op de houding van moslims bij aanslagen, Jihad-deelname, demonstraties, afwijzen van gelukszoekers en schendingen van de grondwet. Daarbij beroepen ze zich op diezelfde grondwet, waar het gaat om godsdienstvrijheid, maar vergelijken zich tevens met vervolgingsslachtoffers onder Hitler. Alsof ze joden zijn, die naar vernietigingskampen werden gedeporteerd. Kennen ze de geschiedenis wel of misbruiken ze die alleen maar door over ‘deportaties’ te spreken?

Mentaliteit Kamerleden

De ware mentaliteit van een meerderheid van onze parlementariërs is weer eens gebleken bij de wachtgelddiscussie. Al deze absurde privileges, ook bij andere baantjes zoals burgemeesters en wethouders, blijven gehandhaafd. Daarmee is Nederland volstrekt ongeloofwaardig, indien ooit zou worden aangedrongen op versobering bij het Europese parlement. Maar gelukkig; ook dat gaat niet gebeuren, omdat de meeste politici een gewone werkkring ‘ontwend’ zijn.

Trump

De vooral linkse aanvallen op Trump omvatten de meest absurde vergelijkingen. Zelfs Hitler en de democratie worden erbij gesleept, waar linkse Amerikanen juist helemaal niets van echte democratie moeten hebben. Het gaat immers om de verdeling van de macht, met name binnen het overheidsapparaat, universiteiten, internationale organisaties en de rechtspraak. Doch ook buitenlandse journalisten en ‘deskundigen’ schrikken er niet voor terug om Trump te vergelijken met allerlei gespuis, tot aan Filippijnse politici toe, terwijl ze zwijgen over het criminele dossier van mevrouw Clinton (‘Democraat’) en haar financiers. Uiteraard is het voor sommige belang-hebbenden prettig een Amerikaans president te krijgen, die chantabel is…

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties