Prikbord nr 493

Discriminatie

Indien iemand alleen feiten vermeldt over moslims, gelukszoekers, haatimams, terroristen en hun fans, kan er moeilijk worden gesproken van discriminatie; hoogstens van de ‘ongewenste waarheid’. Het zijn juist de politici, COA, EU en de politie die de feiten verzwijgen en daardoor ‘racisme’ in de hand werken, want klokkenluiders die zich niet laten intimideren, zullen er altijd blijven. En daarmee het gevoel van onbehagen over de vele leugens en ontkenningen van de verantwoordelijken.

Prikbord_pixabayKlassenjustitie?

Een onbeduidende VVD-politica waarvan ik de naam alleen heb onthouden, omdat die lijkt op een bekende voetballer, is nu door het OM tot bekende Nederlander verklaard.

Daarmee is de strafeis aanpasbaar, gezien de publiciteit die haar misdragingen reeds kregen. Zou dit bij Holleeder en Demmink straks ook zo werken? Terwijl bij bepaalde figuren juist sprake moet zijn van een hogere strafeis, gezien alles wat ze gelogen en gedreigd hebben, of de Staat reeds hebben gekost om hun misdaden te onthullen resp. hun advocaten te betalen.

Moord

Een Rotterdammer met een allochtone naam moet van de rechtbank 10 jaar (dus 6,5 jaar) de cel in wegens de wurgmoord op zijn echtgenote. Naar verluidt was er 15 jaar geëist, maar kennelijk waren er overwegingen die tot strafvermindering leidden. Waarom dergelijke overwegingen niet golden voor het geval van een poging tot zelfdoding in een vlaag van verstandsverbijstering, waarbij de echtgenote ernstige brandwonden en een trauma opliep, blijft een open vraag. De vrouw overleefde het, er was geen bijzondere culturele achtergrond in het geding en het rapport van het Pieter Baan Centrum bleek te rammelen. Allemaal geen reden om minder dan 10 jaar op te leggen; in hoger beroep zelfs 12 jaar…

Medisch toerisme

Gelet op de uitspraken van gelukszoekers en de beelden van ‘vluchtelingen’ met rolstoelen, valt niet uit te sluiten dat een deel van de immigranten naar Europa komt om gratis te worden opgelapt, want hun geld hoeven ze hier niet af te staan. Deze groep omvat in ieder geval een opvallend aantal tbc-patiënten, zoals in Duitsland is gebleken, en vermoedelijk ook gewonde IS-beulen.

De kosten hiervan kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s per patiënt; in bepaalde gevallen (tbc) meer dan € 100.000. Maar bij een Nederlands jongetje van 3 jaar kon een zeer pijnlijke ontsteking niet worden weggenomen, omdat zijn moeder in de schuldsanering zit en de arts het om onduidelijke reden had omschreven als een besnijdenis. En dat is niet verzekerd in een land waar we prat gaan op een kinderombudsman en zo’n noodzakelijke ingreep € 1.800 moet kosten…

Wat wil de EU nu echt?

Nu Turkije precies doet wat de EU al lang had moeten doen – de grenzen sluiten – en daar zelfs voor betaald wordt, wil Brussel dat er nog eens 35.000 ‘wachtenden’ worden doorgelaten. Daarvan zullen duizenden met valse papieren of zonder identiteitsbewijs komen, zonder dat de extra 100 Duitsers die Frontex gaan versterken, mogen ingrijpen.

In tegendeel, Griekenland wil alle immigranten zo snel mogelijk doorsturen alsof er geen Frontex bestaat. Zelfs de Frontex-apparatuur waarmee vervalste pasporten worden ontdekt, is daartoe ‘onbetrouwbaar’ genoemd.

Dat er nog 1 – 2 miljoen onderweg zijn, deels in Turkije, en volgens Duitse bronnen totaal 8 miljoen, heeft geen enkele invloed op het besluit de grenzen open te laten. Rutte wordt voor gek gezet door zijn EU-‘vriendjes’ en ook de 1100 paspoorten die bij een inval door de Turkse politie werden aangetroffen bij mensensmokkelaars, zullen hier niets aan veranderen.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties