Stop de Neonazi’s van Oemmah Nederland

Pegida Nederland heeft het eigenlijk wel gemakkelijk met demonstraties rond moskeeën; ze hoeven maar met 15 man op te komen dagen en honderden moslims worden meteen helemaal gek. Succes verzekerd. Geen van de ‘geleerden’ die geestelijk leiding geeft aan de kennelijk panikerende moslims ziet kans om die geesten tot bedaren te brengen. Sterker: ze gooien nog meer olie op het vuur. Ene ‘Omar Abdullah’ van de ‘Oemmah Nederland’ heeft de burgemeester van Eindhoven nu gesommeerd een demonstratie van Pegida op 2 juni te verbieden. Dankzij deze moslims is Pegida er dus al in geslaagd om zonder überhaupt te demonstreren, toch hun gelijk te bewijzen: de islam is een Neonazistische doctrine, die net als het Nazisme snel verboden moet worden.

Afb: Wikipedia.

De ‘Oemmah’ van moslims is de ‘gemeenschap’ van moslims, een soort van vakbond voor moslims zeg maar. Zoals de vakbonden in ons land er voor zorgen dat hun leden vooral ‘links’ blijven stemmen, zo zorgt het vakverbond van moslims ervoor dat moslims precies doen wat de islam van moslims wil: totale onderwerping. De imam is de ideoloog van het moslimverbond en als hij (een imam is nooit een ‘zij’) meent dat Pegida niet mag demonstreren, dan is het kennelijk de plicht van alle moslims om een heilige oorlog te beginnen. Meestal komt zo’n bericht niet van de imam zelf in het publieke domein; daar heeft hij hulp voor en in dit geval is dat Omar Abdullah. De naam ‘Abdullah’ is ontleend aan ‘Abdallah’. Wanneer je dat woord in twee delen splitst, dan krijg je ‘Abd’ en ‘Allah’, waarbij ‘Abd’ betekent: dienaar/hulpje/knecht. Nou, als dienaar, hulpje of knecht van Allah zelf behoor je dus als bevelvoerder bij de grondtroepen van het Hemelse Rijk van Allah, dus hij zette zijn beste beentje voor;

Geachte meneer Jorritsma,

via de media is de mededeling tot ons gekomen dat de neonazi’s van Pegida het voornemen hebben om zondag 2 juni 2019 wederom een poging tot een haatdragende anti-islam demonstratie bij de Al Fourqaan moskee aan de Otterstraat 2 te Eindhoven te ondernemen. Dit kunnen wij niet toestaan en wij gaan er vanuit dat u inmiddels ook tot deze conclusie bent gekomen, om zo de rust in Eindhoven te bewaren. Mocht u onverhoopt toch toestemming voor een haatdragende anti-islam demonstratie willen verlenen dan zijn wij genoodzaakt om een tegendemonstratie te houden waarvoor wij een grote menigte op de been zullen krijgen waarmee we de neonazi’s onverrichter zake huiswaarts zullen sturen. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en dat u de-escalerend te werk zult gaan, door de neonazi’s geen toestemming voor een haatdragende anti-islam demonstratie te verlenen.
Met vriendelijke groet,

Omar Abdullah
Oemmah Nederland

Voor ons Nederlanders is dat een vrij onschuldige tekst, maar voor het genre gebruikelijk en ook heel helder voor de moslimse achterban. Het wil zeggen dat als Pegida toch weer met een paar man komt demonstreren, de moslims onder aanvoering van Omar een tegendemonstratie moeten houden waarvoor hij een grote menigte oproept om de demonstranten in elkaar te slaan. Want, zo lezen we, hij verzoekt burgemeester Jorritsma bij voorbaat op om ‘de-escalerend te werk te gaan’.

Omar snapt kennelijk niet dat demonstreren een recht is en dat we dat in dit land niet aan theocratische regels ontlenen, maar aan iets wat daar haaks op staat: de vrijheid van meningsuiting. Niet Omar bepaalt samen met de imam wie wanneer en waar demonstreert, maar hier doet dat de overheid op grond van de door het volk aan haar gedelegeerde bevoegdheid. Daarom is het hier behoorlijk vredig en in islamitische landen niet. Bovendien maakt het verzoekschrift niet duidelijk waarom hij verwacht dat een stuk of tien speklappenbakkers in staat zijn te ‘escaleren’. Dat woord betekent namelijk dat er sprake is van ‘een steeds erger wordend conflict’.

Maar er is helemaal geen conflict. Het conflict komt pas als moslims zoals Omar zich laten provoceren, zoals bij een vorige demonstratie, en zij het slechtste in zichzelf naar boven brengen. Door eigen regels de hanteren die met onze rechtsstaat geen bal van doen hebben. Daarom is de islam geen religie, maar een doctrine die in haar verschijningsvorm niet onderdoet voor de Nazi’s en geen kritiek duldt. Als de brief van Omar namens de moslimvakbond al iets duidelijk maakt, dan is het dat wel. Onverdraagzaamheid in optima forma.

Je kan het met Pegida eens zijn of niet, maar Omar laat hen op deze manier wel heel eenvoudig hun punt maken. Als Omar ècht aanzien had willen hebben, dan was hij wetenschapper geworden in plaats van gelovige. Maar ja: een baard laten staan, een jurk kopen en een tijdje vasten is nu eenmaal eenvoudiger dan het universitair onderwijs afronden…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kolibrie
5 jaren geleden

Frans, een fantastisch geschreven, zeer intelligent en weloverwogen commentaar, dat veel meer publicatie verdient. Hartelijk dank!

Frans
5 jaren geleden

Pegida is een belangenclub die opkomt voor de bescherming van de eigen (westerse) cultuur.
En deze club wordt dan vervolgens als “extreem rechts” en “Nazi’s” weggezet.
Extreem komt van extremistisch, wat een bereidheid tot het gebruik van geweld ter realisering van de gestelde doelen inhoud.
Pegida heeft echter de geweldloosheid hoog in het vaandel staan, het zijn pacifisten, men mag mij dus eens uitleggen op welke basis het woord “extreem” aan Pegida te koppelen is.
Vervolgens is daar dan het woord rechts, rechts en links zijn politieke stromingen die respectievelijk voor het kapitalisme en het socialisme staan.
Pegida is niet kapitalistisch, en ook niet socialistisch, het is apolitiek, men mag mij dus ook eens uitleggen waarom Pegida het label “rechts” zou verdienen.
Tot slot is daar dan nog de gelijkstelling tussen “Nazi’s” en “extreem rechts”.
Nazi stond voor National Sozialismus, en de Nazi’s waren bereid geweld te gebruiken om hun doelen te realiseren.
De Nazi’s waren dus “extreem links”.
Net als de Fascisten overigens, Mussolini was ook een socialist, net als Hitler.
Voor degenen die hier moeite mee hebben: https://meervrijheid.nl/?pagina=1199

Hitler’s Nazi’s beschikten over knokploegen, de zogenaamde bruinhemden.
Mussolini’s fascisten beschikten ook over knokploegen, de zogenaamde zwarthemden.
En er was, minder bekend, nog een politieke club die over knokploegen beschikte, dat waren de communisten.
Wat die drie gemeen hadden was het socialisme.
Heden ten dagen hebben we ook weer van die knokploegen, Antifa heet dat tegenwoordig, en die horen bij, jawel, Groen Links.
Al weer socialisten dus.
De realiteit is gewoon dat knokploegen altijd bij socialistische partijen horen, kapitalistische partijen hebben geen knokploegen, en hebben deze ook nooit gehad.
Het zogenaamde “extreem rechts” bestaat dus helemaal niet, de enige politieke stroming met gewelddadige neigingen is, of beter gezegd was, het socialisme.
De laatste decennia heeft zich namelijk een nieuwe ideologie in het westen gevestigd, de Islam.
En als je alle, door de staat gesubsidieerde, mooipraterij over het betreffende clubje even terzijde schuift wat zie je dan?

Dan zie je fanatieke persoonsverheerlijking (Mohammed), dan zie je een dictatoriaal systeem, dan zie je een gewelddadige expansiedrang, dan zie je intolerantie jegens andersdenkenden, dan zie je dat er onderscheid gemaakt wordt tussen übermenschen (de moslims) en untermenschen (de anderen), en dan zie je zelfs een algemene bereidheid om die andersdenkenden in het publieke domein in elkaar te rossen (de knokploegen).
En juist deze extremisten club, die slechts in de details afwijkt van clubjes ooit opgericht door lieden als Stalin, Hitler, Mao, en Pol Pot, meent een pacifisten club als Pegida voor Nazi’s uit te moeten maken?

Het zou eigenlijk lachwekkend moeten wezen, maar dat is het helaas niet, omdat een groot deel van de duchtig links geïndoctrineerde Nederlandse bevolking het hier nog mee eens is ook, en geeneens in de gaten heeft dat de Moslims de echte Nazi’s zijn.
Die blijven maar faciliteren en wegkijken, die blijven de Trojaanse Islam paarden maar lachend binnen de muren slepen, totdat het straks te laat is.
En als het dan zover is zullen ze, net als in de meidagen van ‘40, wel weer uiterst verbaasd zijn.
Ze krijgen dan feitelijk wat ze verdienen, maar het is wel triest dat de mensen achter het “cordon sanitair” dan, zoals altijd, ook de Sjaak gaan zijn.

Sister
5 jaren geleden
Antwoord aan  Frans

Eindelijk iemand die het begrijpt! Uitstekende uitleg!! Met dank!