Wereldheerschappij: Joden of reptielen?

De laatste weken is er veel te doen geweest over de komst van de Engelse complotdenker David Icke naar Nederland. Die zou spreken op een demonstratie op de Dam in Amsterdam.

Het kabinet heeft hem de toegang tot Nederland ontzegd, in verband met risico’s voor de openbare orde. Dit omdat zijn complottheorieën antisemitisch zijn en daarom grote maatschappelijke onrust veroorzaakten. Wat je daarvan ook mag vinden, in de media werd meestal niet erg duidelijk wat zijn complotten met reptielen met de Joden te maken hebben. De twee complottheorieën waarop dit is gebaseerd, lichten wij daarom hieronder toe.

Wereldheerschappij

Het eerste complot is dat de Joden de wereld zouden willen beheersen. Dit is een erg oude complottheorie. Deze kreeg nog vastere vorm toen de Russische geheime dienst in 1905 het boek ‘De protocollen van de wijzen van Zion’ publiceerde. Hierin wordt zogenaamd verslag gedaan van een Joodse conferentie waarin besproken wordt hoe de Joden complotteren om de wereld onder controle te krijgen. Zie ook Wikipedia.

Ondanks dat het bewezen is, dat het door de geheime dienst verzonnen is, vindt het boek nog gretig aftrek. Het boek was lang gewoon te koop bij Bol.com Dat vermeldde niet eens dat het een antisemitische fantasie betreft, maar prees het boek aan. In 2018 bracht Likoed Nederland twee persberichten uit om hierop te wijzen. Bol.com paste het beleid aan. Maar pas deze week kondigde Bol.com aan antisemitische boeken gegarandeerd nooit meer te verkopen.

Khazaren

De meeste mensen die geen antisemiet zijn, zullen nog nooit van de Khazaren gehoord hebben. Dit was een Turks volk dat ongeveer twaalf eeuwen geleden ten noorden van de Kaukasus leefde. Dat volk bestaat al heel lang niet meer. Maar een aantal Khazaren zou Joods zijn geworden. Complotdenkers baseren hierop dat alle hedendaagse Joden van die bekeerde Khazaren zouden afstammen. Dan zouden het dus eigenlijk geen echte Joden zijn – en niet uit het Bijbelse Israël komen. Echter, er is veel genetisch onderzoek naar Joden gedaan. Die studies bewijzen keer op keer dat de Joden hun genetische wortels wel in het Midden-Oosten hebben, en niet in de Kaukasus.

Complotten springlevend

David Icke combineert vervolgens beide complottheorieën. Hij zegt dat er reptielen bestaan die naar de wereldmacht streven. Die reptielen doen zich voor als de Britse koninklijke familie, andere machtige families en als ‘Rothschild-zionisten’. De Rothschilds zijn een rijke Joodse familie, die volgens het complot financieel de wereld in handen hebben. Maar de bewering zou volgens Icke niet antisemitisch zijn, omdat de Joden dus eigenlijk Khazaren zouden zijn: nep-Joden. Wie verzint zulke nonsens, zullen de meeste mensen denken. Echter, er zijn toch veel mensen die in deze complotten geloven.

Palestijnse fabels

Zijn het ook Palestijnse fabels? Jazeker. Zo is het boek ‘De protocollen van de wijzen van Zion’ nog altijd een bestseller in de Arabische wereld (afbeelding). Het wordt met enige regelmaat aanbevolen op de officiële Palestijnse televisiezender, zie de beelden op onze website.

Ook het Khazaren complot heeft een flinke aanhang onder Palestijnen. Immers, dat zou betekenen dat de Arabieren de oudste bevolking zouden vormen van Israël. In werkelijkheid kwamen de Arabische veroveraars pas ongeveer tweeduizend jaar later dan de Joden in het gebied wonen.
Ook de Palestijnse president Abbas verspreidt deze fabel. Zo vertelde hij hem in een toespraak die hij hield voor de Palestijnse Nationale Raad, die werd uitgezonden op de Palestijnse televisie. Ook de Palestijnse premier Mohammad Shtayyeh heeft dit complot omarmd. Zie ook deze beelden op onze website.

Met deze – en andere – complottheorieën worden de Palestijnen dus opgehitst tegen Joden, door hun eigen leiders. Dit is in strijd met de Oslo-akkoorden, die de Palestijnen juist verplichten tot vredeseducatie. Maar ondanks dat de Europese Unie die akkoorden hebben ‘gegarandeerd’, kijken Europa en Nederland de andere kant op bij deze voortdurende Jodenhaat.


Palestijnse fabel nr. 141: Joden streven naar de wereldheerschappij.
Het frauduleuze ‘Protocollen van de wijzen van Zion’ bijvoorbeeld is gewoon te koop op Kuala Lumpur International Airport in Maleisië.

www.likud.nl
info@likud.nl

Reageren kan ook op:

https://www.facebook.com/LikoedNederland
http://nl.linkedin.com/in/likoednederland
Twitter: @likoednl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
1 jaar geleden

CIDI is bedenkelijk ver aan het afglijden naar de politiekcorrecte vleugel.
Ook hier, want wie de moeite neemt om wat materiaal door te spitten van de hand van Icke zal concluderen dat hij de holocaust geenszins ontkent.
Laffe praat!