Immuun depletie

Terwijl nietsvermoedende demonstranten op het Museumplein door de losgeslagen M.E. onthaald worden op sadistische mishandelingen – die in de late jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw ook door Adolf’s bruinhemden in de praktijk werden gebracht – om het gelijk van Hugo en Mark nog eens te onderstrepen, begint het door te dringen dat er sprake is van ‘immuun depletie’.

Dat wil zeggen dat ons natuurlijke afweersysteem ondermijnd wordt door de vele gevaarlijke vaccinaties die twee Haagse maniakken ons proberen op te dringen uit pure koppigheid. Zij moeten hun gelijk, en vooral, hun gram halen terwijl nu zelfs de linkse roeptoeter N.Y.Times toegeeft hetgeen nogmaals versterkt wordt door een andere bron.

Afb: Pexels

Ondertussen is er alweer een nieuwe ‘IHU’ variant ontdekt, dus de ranzige vertoning van Big Pharma en onze politieke collaborateurs kan onverminderd voortgang vinden, terwijl in Denemarken de door de vaccins aangerichte schade algemene erkenning begint te krijgen: ‘volledig gevaccineerden’ zijn op dit moment 90% van het Omikron probleem omdat hun vaccins steeds nuttelozer worden terwijl zij lijden aan ‘immuun depletie’. Net als in het COVID concentratiekamp Oostenrijk leunt de Deense regering ook al in de richting van een medische politiestaat zoals ons trieste Haagse duo dat ook zo graag zou zien. Dat land is onder ‘de vijftig plus generatie’ voor praktisch de volle mep gevaccineerd terwijl de groep van 15 tot 60 jaar op zo’n 80% zit, maar de ‘herd immunity’ is vèr te zoeken en momenteel blijkt meer dan 90% der Omikron gevallen onder de volledig gevaccineerden te spelen en slechts 8,5% blijkt niet gevaccineerd…! Slechts jonge kinderen blijven buiten schot (17%) omdat ouders hun kleintjes veelal niet hebben laten prikken, dus het zijn de volledig gevaccineerden die Omikron verspreiden volgens het Deense Staats Serum Instituut… 

Onze natuurlijke afweer blijkt in deze praktijk een prima bescherming te geven terwijl de vaccins de natuurlijke immuun respons uitputten waardoor de groepsimmuniteit juist verhinderd wordt.

Beste Hugo en Mark, kijken jullie eens hoe jullie de volksgezondheid in gevaar brengen: 79% van de Deense Omikron gevallen vallen onder volledig gevaccineerden (13.946). Zelfs diegenen die een ‘booster’ riskeerden zitten in die groep slachtoffers van de vaccinaties met 10,8% van de nieuwe gevallen, terwijl de éénmalig gevaccineerden slechts voor 1,8% (304) telt en de ongevaccineerden voor 8,5% (1454). In Denemarken gaan trouwens Delta en Omikron gezellig hand in hand met 4000 nieuwe dagelijkse Delta’s sinds 22 november, resulterend in 1,55% van de opnames terwijl Omikron voor 3,71% tekende.

Terwijl in Den Haag twee politici de wet met voeten treden door glashard te weigeren om de opgevraagde cijfers van de recente piek in oversterfte aan de 2e Kamer bekend te maken omdat zij dan voor hun hachje moeten vrezen, maken de Deense cijfers wel duidelijk dat vaccinaties niet alleen nutteloos maar ook gevaarlijk zijn, resulterend in ‘immuun depletie’. Gevaccineerden zijn nu de ‘superspreaders’ van Mark en Hugo omdat hun imaginaire ‘verdedigingsmuur’ met de vaccinaties zo lek als een mandje blijkt in de Haagse politiek-medische wanpraktijk en in Frankrijk is ‘IHU’ ontdekt met 46 mutaties waarvan 12 patiënten ziek zijn geworden.  Wij kunnen weer even voort…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties