De wrede witte man

‘Woke’ wil niet langer ‘woke’ genoemd worden! De gevoelige zieltjes voelen zich ‘slachtoffers van de wrede witte man’ die deze karakterisering als denigrerend zou misbruiken…

In de USA begint hun aan hondsdolheid grenzende agressie af te nemen dankzij de toenemende verloedering en de verarming, maar in Europa is het opvallend dat juist hun geestverwant Macron zich als die wrede witte man ontpopt. Ook Obama had deze fanatici al gewaarschuwd had dat zij moesten vermijden elkaar naar het leven te staan in hun pogingen om het trouwst in de leer te zijn in hun morele superioriteit.

‘Woke’ is natuurlijk niets anders dan als antiracisme vermomd nieuwracisme dat mikt op ouderwetse ‘apartheid’. Maar het kan niet zonder ‘de blanke man’ als Kop van Jut, want zeker in Nederland bestaat gewoon géén systematisch racisme zoals premier Rutte vorig jaar op weerzinwekkende wijze pretendeerde om zich bij Black Lives Matter naar binnen te likken. Dat racisme vandaag de dag juist in combinatie met pure slavernij nog steeds floreert in het midden oosten, Afrika en Azië, met name in China, is geen geheim. Ondertusssen sluipt ‘woke’ ook met succes bedrijven binnen om daar een onwerkbare sfeer te creëren met allerlei linkse gedragsregeltjes, nadat de Haagse ambtenarij al in hun handen is gevallen.

Alle ongezouten kritiek op hen door zwarte Amerikaanse intellectuelen wordt al jaren ondergespit en de auteurs ervan gelijkgesteld aan blanke mannen en ge-‘cancelled’. Recentelijk plegen ook zwarte Amerikaanse komieken heiligschennis met steeds meer ranzige grappen en grollen over mislukte geslachtsdelen van ‘woke’ transgenders. Maar er passeren ook steeds meer aangrijpende verhalen over door homofiele paren geadopteerde kinderen, respectievelijk kinderen van alleenstaande moeders, die zich op school beginnen af te vragen waarom alle andere kinderen wèl een vader en een moeder hebben. Hysterisch ‘woke’ vond nu eenmaal het doordrammen van het perverse homohuwelijk belangrijker dan de gevolgen ervan. Ook D66 heeft hier grotelijks lak aan getoond bij monde van de gelukkig vertrokken activiste Van Engelshoven.

‘Woke’ en cultureel leiderschap

Afb: wikimedia-commons

Waarom heeft Macron – die enkele weken geleden nog zo politiekcorrect verklaarde dat hij ‘de gehate, ongevaccineerde betweters’ het leven onmogelijk zou gaan maken, nu de oorlog aan ‘woke’ verklaard terwijl Frankrijk ook al zo’n links broeinest is? Wellicht omdat enkele maanden geleden een lucratieve Australische miljardenorder voor onderzeeërs getorpedeerd werd door het ‘woke’ Amerika? Of omdat het Franse ego zich zo graag als cultureel leidend ziet in Europa en zich instinctief verzet tegen de sluipende Amerikaanse dominantie op dat terrein, die deels weer teruggevoerd kan worden op de seminale invloed der franse communistische agitatoren van een halve eeuw geleden?

Die cirkel is feitelijk rond, maar hoe komen deze intellectuele dwergen eigenlijk aan hun sprookje van ‘de boze witte man’? Het zijn de masochistische quasi-feministen die blanke mannen afschilderen als smerige onderdrukkers ‘die al sinds hun geboorte racistisch zijn’. Vergeet u niet dat ‘science’ in beginsel aan de kant van de ignorante dwergen staat, want afgelopen jaar concludeerden Amerikaanse ‘woke-intellectuelen’ dat het mogelijk was dat pasgeboren baby’s kleine racistjes konden zijn, waarom ook niet? Zolang wij maar dagelijks onze wandaden erkennen… 

‘We against them’

Als wij wat verder teruggaan in de tijd zien wij hoe succesvol ditzelfde ‘we against them’ beginsel van Karl Marx, de uitvinder van de ongelijkheid, ruim honderd jaar geleden werkte bij de door Lenin en Trotsky aangejaagde moordpartijen en al evenzeer in de ‘slag bij Beverwijk’ in 1997 tussen primitieve Ajax en Feyenoord supporters of op een vergelijkbaar niveau in de natuur bij confrontaties tussen roedels van roofdieren. Dat primitieve, tribale element is de ruggengraat van ‘woke’, van de quasi feministische rassenhaat en hun haat jegens ‘de wrede witte man’.

Als wij dociele blanke mannen niet zo makkelijk voorhanden zouden zijn hadden zij ons wel uitgevonden als bliksemafleider voor al hun frustraties over ras, identiteit en gender die in feite als ‘woke’ ideologie het goede ouderwetse socialisme verdrongen hebben. Dat partijen als de fascistjes in-spé van D66 en Volt of de opportunisten van de VVD daarmee ook de ouderwetse socialistische partijen hebben vervangen begint nu door te dringen bij PvdA en de communisten van GL. Te laat…

‘Vier voor de prijs van één’

De hardwerkende en uitgebuite arbeider, die per se beschermd moest worden, wordt nu vervangen door een ander stereotiep slachtoffer zoals de gehandicapte, transgender negerin die als alleenstaande moeder door het leven gaat. Dat dat is niet eens meer een ‘double whammy’, nee, dat is ‘vier voor de prijs van één’.  De vraag is of die nieuwe racisten nog lang genoeg dergelijke ideale slachtoffers kunnen vinden om te beschermen – of die dat nu willen of niet – of willige blanke mannen om te discrimineren, er lijkt een omslag te komen als gevolg van ‘teveel van het goede’.

Nadat Donald Trump in een massaal verkiezingsbedrog was weggewerkt kreeg de activistische en extremistische vleugel der Democraten ruim baan, resulterend in een ongekende economische teruggang, aanjagende inflatie en spiraal van criminaliteit, werkeloosheid en een vacuüm in de buitenlandse politiek waar Poetin en Xi wel raad mee weten. Tegen deze overmacht staan wij als kiezers buitenspel dankzij het door de 2e Kamer gesanctioneerde kiezersbedrog van de moreel onacceptabele sociopaat Rutte, terwijl de weinige integere parlementariërs die voor ons en onze vrijheid opkomen dagelijks onder vuur worden genomen door ‘woke’media en het door hen gecontroleerde Kartel. De belangrijkste impuls voor een doorbraak zal moeten komen vanuit de bron van al het kwaad, de ‘woke’ USA, waar Joe Biden als hun icoon er keihard aan werkt om Donald Trump, de meest gehate blanke man, weer aan de macht te brengen… De kiezers zien hem steeds meer zitten en over tien maanden krijgen Biden en zijn struikrovers de verdiende eerste draai om de oren bij de tussentijdse verkiezingen en worden zij, mogelijk in beide kamers van het Congress, aan banden gelegd.

Over twee maanden hebben wij onze verkiezingen waarin de anti-blanke-man & de heks hopelijk evenzeer worden afgerekend als de polls ook maar enigszins doen vermoeden.  


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Geen woke meer ????? Ok, dan ongedierte.

Hein
1 jaar geleden

Woke is niets anders dan een verbastering van wacko.