Record koude op Antarctica en gebakken lucht in Glasgow

Recentelijk heb ik mijn hoogstpersoonlijk klimaatonderzoek gedaan naar de inverse relatie tussen record koude op de Zuidpool en antropogene hete lucht die momenteel in Glasgow circuleert. Mijn onweerlegbare conclusie luidt dat naarmate het kouder wordt in Antarctica je daar minder van hoort in Glasgow’s ‘Conference of the Parties’ (COP 26), waar meer dan 400 privéjets voor de nodige opwarming zorgen. 

Antarctica kende tussen april en september 2021 zijn koudste winter sinds het ‘internationaal geofysisch jaar’ 1957 waarin de metingen daar begonnen, reden waarom het globalistische clubblad ‘Nature Climate Change’ hierover in alle talen krampachtig zwijgt en zoveel mogelijk traineert om een ’peer review’ te produceren van een ingezonden rapport hierover. Volgens de  ‘US National Snow and Ice Data Centre’ (NSIDC) was de gemiddelde temperatuur in de Amundsen Scott Basis -60,9° C over 6 maanden en was het de op één na koudste winter (juni t/m augustus) ooit gemeten met een gemiddelde van -62,9 °C en daarmee 3,4 °C onder het gemiddelde over 130 jaar. Ook het zee-ijs zat boven alle historische gemiddeldes met een ijsoppervlak van twee keer Australië. Ironisch dat de Arctische zomer ook al zo koel was, reden waarom op de Noordpool de ijskap ook zo gigantisch was.

Afb: Wikimedia-commons / Kerstin Langenberger

Let wel, wat ik hier signaleer is, eerlijkheidshalve, ‘weer’ en geen ‘klimaat’, maar feit is dat Antarctica geen wilde oscillaties van het klimaat kent en in de meteorologie bestaat trouwens geen begrip als een ‘globaal klimaat’. Deze linkse idée-fixe is een broertje van het coronabedrog. Zelfs de Washington Post gaf deze data waarheidsgetrouw weer maar besloot met de conclusie dat Antarctica desondanks opwarmt…  Zo ‘trouw in de leer’ zijn niet veel hardleerse ‘progressieven’. Kortom de ‘quasi-wetenschappers’ die in het IPCC, waar Mark Rutte zo dol op is, hun incestueuze bedrog organiseren hopen maar dat ‘Nature Climate Change’ de betreffende rapporten zal blijven negeren en e.e.a. deze week niet in Glasgow bekend zal worden gemaakt door de ‘ouwe trouwe’  globalistische MSM. Maar wie zoekt zal vinden….  Galileo Gallilei liep 4 eeuwen geleden tegen vergelijkbare charlatans in het Vaticaan aan, die dreigden hem te verketteren toen hij hen een kijkje naar de manen van Jupiter door zijn telescoop aanbood.

XiJinping lacht, maar niet in zijn vuistje…

Ondertussen zitten ‘wereldleiders’ in Glasgow met het zelfverzonnen ‘probleem’ hoe zij de op zich onschuldige CO2 uitstoot – die volstrekt niets te maken heeft met vermeende opwarming van een al even fictief ‘globaal klimaat’ – kunnen reduceren terwijl XiJinping hen vanuit Peking keihard uitlacht.

De ‘consensus’ onder deze charlatans luidt – onafhankelijk van wat satelliet-temperatuurmetingen zeggen – ‘dat er wat moet gebeuren’. Want één der typische kenmerken van het fascisme is hun curieuze voorliefde voor ‘actie’ (omwille van de actie), nadenken komt wel weer een keer… Dus de dreigende ‘global warming’ moet te lijf worden gegaan, bijvoorbeeld met onbetaalbare en smerige bio-massa verbranding. Als het maar géén schone en betrouwbare kernenergie is om de nihilisten van D66 en GL hun zin te geven! Daarbij gaat de rekening van alle weggegooide subsidies voor linkse hersenschimmen achteloos naar Jan met de Pet. Zodoende wordt onze economie kreupel gemaakt, transport en agricultuur worden ondermijnd want wij moeten de onschuldige CO2 uitstoot reduceren. Iedere  ‘inconvenient truth’ zoals ik hierboven meldde gaat onder het kleed en volstrekt arbitraire en economisch rampzalige criteria gaan een eigen leven leiden, zoals in Parijs of in de door linkse politici geschreven IPCC rapporten.

Zoals Einstein al zei is er maar één absolute, wetenschappelijke waarheid in de wereld van de fysica, die logischerwijze in één equatie beschreven kan worden en niet met allerlei linkse ‘hypotheses’ vermomd als onbewezen en wild variërende ‘klimaatmodellen’, en dan nog eens gebaseerd op  CO2 concentraties van het slag ‘wat de gek ervoor geeft’. Het probleem is dat er zoveel ‘progressieve’ gekken zijn die nergens verstand van hebben (zoals Einstein al signaleerde) maar altijd bereid zijn om iets te roepen wat indruk maakt op de goedgelovige kiezers.

Logaritmische functies en linkse ‘quasi wetenschap’

De meesten van hen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van logaritmische functies die impliceren dat als, bijvoorbeeld, de atmosferische CO2 concentratie van de pre-industriële 280 ppm (ppm = ‘parts per million’) naar 560 ppm verdubbelt en dit zou (quod non) een 1°C temperatuurstijging veroorzaken, dan is er voor een volgende 1°C opnieuw een injectie van 560 ppm vereist. Het is net als de heroïne waar een hoop van deze paljassen zich waarschijnlijk van bedienen om nog in hun eigen sprookjes te kunnen geloven, want er is gewoon niet genoeg CO2 voorhanden voor zulke pornografische voorstellingen van zaken. Bovendien wordt bijna alle CO2 geabsorbeerd in de oceanen, niet in de atmosfeer.

Het is gewoon ‘linkse lulkoek’ en een graadje warmer is niets in de historische context van het klimaat op aarde. De reden dat de gevoeligheid van ons klimaat logaritmisch is, is het feit dat CO2 slechts een klein deel van de infrarode instraling absorbeert, met name in  de nauw begrensde frequentiebanden van 2.7, 4.3 en 15 micrometer (µM). Dat betekent dat de meeste warmte genererende straling sowieso weer ontsnapt uit de dampkring. De drie voornoemde frequenties zullen weliswaar volledig geabsorbeerd worden, maar ten eerste is CO2 een miniem bestanddeel van onze dampkring, ten tweede zal er een verzadigingspunt bereikt worden waarop die absorptie spontaan stopt, tenzij de zonneactiviteit aantrekt. Ten derde blijken wij  juist een periode van afkoeling tegemoet te gaan, dus iemand als Rutte zou, na zijn rijke, geestverruimende carrière bij personeelzaken van een mayonaisefabriek, zich eens kunnen verdiepen in deze simpele materie in plaats van zijn morbide machtsspelletjes.

Een beetje zwanger

Omdat Einstein hen op voorhand schaakmat zet met hun politieke chicanes, bedient de desperate IPCC zich om diezelfde reden van een hoogst onwetenschappelijke trouvaille genaamd ‘Transient Climate Response to Cumulative Carbon Emissions’ (TCRE), die voornoemde logaritmische functies gemakshalve overboord zet, en daarmee Einstein’s unieke equatie waarmee zo’n proces beschreven kan worden, zoals diens geniale E=MC². Maar de harde realiteit past niet in de leugenachtige kraam van de ‘quasi-wetenschappers’ van de IPCC die gemakshalve opteren voor een ‘bijna lineair model’ dat iedere politiek gewenste uitkomst kan geven. Wie zich afvraagt wat ‘bijna lineair’ op de website van de IPCC betekent gelieve zich daarbij iets voor te stellen als ‘een beetje zwanger’ of zo. Hun vermeende temperatuurstijging in de 20e eeuw wordt echter pas ‘lineair’ – maar nooit helemaal –  als je gaat rotzooien met de historische èn actuele temperatuurdata, hetgeen de IPCC, NASA èn het KNMI ook effectief doen, om te verhullen dat de jaren ’30 even ‘warm’ waren als de periode waarin wij nu leven en dat 1998 warmer was dan vandaag… 

Uiteraard zal het IPCC verhaal nooit kloppen, maar dan heb je immorele idioten als Obama die verkondigen dat ‘science is settled’. Zoals Rutte al eens zei: ‘en nu bekken dicht!’


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties