De overeenkomst tussen COVID-19 en Chernobyl 2)

Volgens Markson beperkte het lab in Wuhan (WIV), dat gebouwd was on the condition of international collaboration met een instrumentele rol voor de Fransen, het aantal internationale onderzoekers die binnen de muren mochten werken.

Zelfs werden de Fransen, die voorbeeldig hadden meegeholpen aan het ontwerp van de campus, er snel uit gewerkt bij de bouw. Van grotere zorg was, naar zij stelde: “Bijzonder alarmerend was het werk dat het lab deed. Verontrustend, hoe het lab eigen databases opende die alle dodelijke virussen identificeerden met een potentieel voor een pandemie. Het zou een eigen versie worden van een concept dat luisterde naar de naam ‘the Global Virome Project (GVP)’. Die GVP beoogt dit jaar te lanceren als een internationaal samenwerkingsverband om binnen tien jaren alle virussen op de planeet te identificeren die het potentieel hebben om een pandemie of een epidemie te veroorzaken met de mogelijkheid om naar mensen over te springen’. Zij vervolgde: ‘de Franse inlichtingendienst was ook  bezorgd over de toenemende banden van WIV met het rode leger [People’s Liberation Army], in het bijzonder toen Franse wetenschappers niet meer welkom waren na de opening van ‘Wuhan’ in 2017.”

Afb: pixabay

Radio France Internationale meldde in januari dat Franse experts zich zorgen maken dat China de door Frankrijk beschikbaar gestelde technologie zou misbruiken voor de bouw van biologische wapens, en dat is precies het geval geworden! Nadat een Frans ontwerp bureau de bouwplannen had gemaakt voor ‘Wuhan’ nam een onervaren Chinees bedrijf met sterke links naar de PLA de bouw over. David Asher, een wetenschapper van het Hudson Institute en ex Trump medewerker zei: “Men had geen veiligheidspas nodig om te begrijpen dat de Fransen eruit gegooid en vernederd waren in 2017 en dat de nieuwe ‘Wuhan Institute of Virology campus’uiterst onveilig bleek en Frankrijk waarschuwde toen de Amerikaanse Informatie diensten en de non-proliferatie gemeenschap voor China’s sinistere plannen aldaar. Die waarschuwingen werden, natuurlijk, volkomen van de hand gewezen en genegeerd door de typische ambtelijke nitwits die alle Amerikaanse biologische wapens èn de informatie diensten bevolken!”

Internationale militaire spelen

Eén van de meest opmerkelijke en onverklaarbare bewijsstukken die Markson boven tafel bracht waren de omstandigheden rond de Wuhan internationale militaire spelen in de 2e helft van 2019: “Niemand die ik in de regering of inlichtingendiensten interviewde was van mening dat het coronavirus een geplande plandemie was. Er is geen bewijs dat China een aanval voorbereidde of dat Covid-19 een opzettelijk ‘lek’ was en geen expert steunt die theorie. Het is echter waar dat op 18 september 2019 een coronavirus-oefening plaats vond op het vliegveld en zelfs nucleaire radiatie werd geconstateerd in bagage. De oefening omvatte epidemiologische en medische onderzoeken en tijdelijke quarantaine! Er waren veelvuldige links te vinden in een (Chinees) artikel in een Xinhua nieuws site naar regionale maatregels, quarantaine, transmissie van besmetting en sanitaire maatregels. Een bizarre coïncidentie dat in september 2019, vlak voor de Corona uitbraak in Wuhan een oefening werd gehouden voor precies die situatie op het vliegveld.”

Amerikaanse medeplichtigheid

Nadat de US Senator Tom Cotton op Fox News het verband legde tussen het COVID virus en biologische oorlogvoering, stelde Tom DiNanno – plaatsvervangend acting Assistant Secretary of State – een speciaal onderzoek in dat een explosief geheim rapport opleverde van het Lawrence Livermore National Laboratory (Amerika’s biological defence lab), waaruit bleek dat COVID-19 heel goed uit een Wuhan lab afkomstig kan zijn als gevolg van synthetische ‘gain-of-function biological research’, waarbij de zoönotische theorie niet wordt uitgesloten. Het Lawrence Livermore report was gedateerd op 27 mei 2020, maar ging in de la… Het meest schokkende was dat toen Pease en Asher kort daarna de kamer van onderminister van BuZa DiNanni binnenwandelden met de vraag “heb je dit gezien?”, deze zelfs geen flauw idee had, terwijl Pease net ontdekt had dat meerdere onderzoekers in Wuhan in november 2019 doodziek waren geworden met Covid-19 symptomen. Het spoor van de eerste besmettingen leidt onherroepelijk terug naar het Wuhan Institute of Virology.

Een rubber muur

Op dat moment liepen de onderzoekers tegen een rubber muur aan toen zij een blik vol wormen dreigden open te trekken. Waarom? Markson schrijft: “Asher gelooft dat die ‘can of worms’ het belachelijke feit betrof dat de State non-proliferation bureaucracy de Amerikaanse samenwerking met China had goedgekeurd met het Wuhan Institute of Virology en dat die ambtenaren bang waren dat zij verantwoordelijk zouden worden gehouden voor alle hocus pocus en de illegale financiering ervan. Materiële steun van de Amerikaanse regering werd tegen ons ingezet om de NIH (equivalent van de RIVM), Buitenlandse hulpverlening en het departement van defensie in een Chinees spinnenweb te verstrikken’. Nèt zoals wij afgelopen week in Nederland ook weer met de klokkenluider Plug affaire in Den Haag zagen, gaan persoonlijke belangen van ambtenaren steevast boven het landsbelang. Het zal niemand verbazen als de idiote Fauci zich hier voor het karretje van de PLA heeft laten spannen, met hun bedoeling om zodoende, achteraf, de naïeve Amerikaanse regering als medeplichtige in de gain-of-function-bureaucracy te verstrikken in China’s kwaadaardige ontwikkeling van biowapens.

Reactie Taiwan

Taiwan was er als de kippen bij om de wereld te waarschuwen en de WHO om info te vragen about patients falling sick with a mysterious pneumonia in the Chinese city of Wuhan’. Dat zat de haviken in de PLA natuurlijk niet lekker, maar ook Wei Jingsheng – één van Markson’s betrouwbare bronnen – gaf dezelfde info door: “Na de 2019 Military World Games, meldde Wei dat een Chinese arts zijn collegae in Hong Kong had gewaarschuwd voor een uitbraak van een besmettelijke ziekte en dat Taiwan uit voorzorg al doende was om anti-epidemische maatregels te introduceren. Hij sprak over atleten die in het ziekenhuis waren opgenomen in Wuhan en te ziek waren om deel te nemen aan de spelen.

Rookgordijnen

Robert O’Brien, de voormalige National Security Advisor van President Trump, vertelde Markson:

“Wij kregen niet veel info van China noch van de WHO. Die was, naar bleek, hèt instrument bij uitstek van de Chinese Communistische Partij en een spreekbuis voor alles wat China vertelde. Er was geen sprake van onafhankelijkheid. Van de start was het helder dat de WHO medeplichtig was in een massal rookgordijn om China te beschermen. Sterker nog, de links tussen de CCP en de WHO waren veel verraderlijker dan iemand had vermoed: Vanaf de start was evident dat WHO Director-General Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus zijn baantje aan China’s CCP te danken had. Tedros is lid van de Tigray People’s Liberation Front- een Marxistische kliek met sterke links naar de oude Sovjet Unie. Zij staan bij het Terrorism Research and Analysis Consortium te boek als een left-wing terrorist organisation, verantwoordelijk voor tien aanslagen tussen 1975 en 1990, inclusief politieke moorden. In 2017 probeerde Tedros om de Zimbabwaanse Adolf Hitler, dictator en all-round corruptocraat Robert Mugabe tot WHO’s goodwill ambassador te benoemen! Dit verklaart waarom, toen van 10 to 24 februari jl. de WHO een onderzoek in Wuhan wilde plegen, slechts drie der WHO officials Wuhan mochten bezoeken voor slechts twee dagen. Niet naar de openlucht markten maar naar ziekenhuizen en voor bezoeken aan communistische ambtenaren die weigerden iets te zeggen, want het was zo moeilijk om naar Wuhan te reizen…. En dat alleen maar omdat Andrew Bremberg, America’s Ambassador in Geneva, had gedreigd de centenkraan naar de WHO dicht te draaien.

Markson vervolgde: “tegen het eind van die ‘inspectie’ werd duidelijk dat de WHO een handeltje met China had bekokstoofd om de ‘ terms of reference’ van het onderzoek te veranderen en alle referenties naar de oorzaak te verdonkeremanen. China zou de onderzoekers wel vertellen wat te doen, dus u kunt voor u zelf uw conclusies trekken over OMT lid en ‘quasi wetenschapper Marion Koopmans, die slechts wist te melden dat Corona door de klimaatverandering is ontstaan…!Is het niet geweldig als deze ene nitwit de andere nitwit adviseert inzake coronabeleid? Wat een feest!

Het extreem globalistische Australië verklaarde, twee weken voor de WHO, ‘de pandemie’, teneinde goede vriendjes te blijven met Bill Gates en de zijnen, terwijl de WHO luid en duidelijk adviseerde om reizen juist niet te verbieden en géén mondkapjes te dragen. Markson: “de schuld van de WHO (lees Peking en de VN)  door ja en amen te knikken naar de CCP en zodoende de verspreiding van het virus te bevorderen kan niet onderschat worden. De rol van de WHO in de daarop volgende desinformatie en rookgordijnen was cruciaal. WHO Director-General Tedros prees China herhaaldelijk voor hun ‘transparantie!” Het is een openbaring om achteraf nog eens het WHO perscommuniqué van 5 januari te lezen: ‘WHO advises against the application of travel or trade restrictions on China. WHO does not recommend any specific measures for travellers‘.

Wie wèl gedegen onderzoek heeft gedaan is Sharri Markson, die alle lof verdient, niet alleen voor haar werk maar ook haar moed om tegen de machtige CCP in te gaan, een voorbeeld waar onze trieste druiloren Stef Blok en Sigrid Kaag – die zelfs niet nadenken over het afstand nemen van Peking –  een puntje aan kunnen zuigen. Dankzij tientallen onvergeeflijke fouten aan westerse zijde en de ontelbare leugens en intimidatie door de CCP leeft de wereld nog steeds in speculatie over, maar met sterke aanwijzingen van China’s bedrog en samenspanning met het westerse globalisme dat dankbaar gebruik maakt van ‘God’s gift to the left’. Daarin figureren hypocriete intriganten als Mark & Hugo, die nog steeds geen idee hebben hoe zij straks weer de schijn hoog kunnen houden dat zij ons prachtige land – of wat zij daarvan pretenderen over te laten – gaan verdedigen tegen de volgende epidemie van Bill Gates. Integendeel, zij zitten daar zèlf tot over hun nek in en al hun zogenaamde ‘woke’ wetenschappers van RIVM, OMT en corrupte pers niet minder om het coronabedrog in stand te houden. Corona is inderdaad ‘Gods geschenk voor links’ en onder het bedrieglijke motto ‘polderen’ fietst Rutte openlijk het neonmarxisme naar binnen!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

In het Griekse alfabet komt de laatste ‘Omikron’ coronaversie in aanmerking voor de letter ‘Xi’… Ra ra waarom die wordt overgeslagen t.g.v. de ‘Omikron’?

Alle globalistische paniekzaaiers vliegen in brand bij deze politieke buitenkans, maar hoeveel zieken hebben nu ècht de Omikron versie van COVID-19 te pakken?

Kijk daarvoor eens op : ‘ posted November 29, 2021 at 06:30 am by AFP ‘ : de link : https://manilastandard.net/news/coronavirus-2019/371131/botswana-detects-19-cases-of-the-new-covid-variant.html

‘Botswana, the only African country outside South Africa to have reported Omicron cases, said Sunday it had detected 19 infections of the new Covid variant, including the first four declared last week’.

‘As of today we have recorded a total of 19 cases of the variant,” Health Minister Edwin Dikoloti said at a press conference in the capital Gaborone.
The southern African country had on Friday declared that the highly-mutated variant was detected on four foreign nationals who entered Botswana on November 7 on a diplomatic mission.’

U ziet het weer… Iedere stok om de hond te slaan is welkom !