De heksenjacht is begonnen

De autoritaire minister van VWS – schoolmeester De Jonge – heeft ‘totaal geen begrip voor niet gevaccineerden’ en heeft al laten vallen dat deze notabene wettelijk verplicht verzekerden maar voor hun eigen Covidzorg in het ziekenhuis dienen te betalen.

Dit, terwijl er door toedoen van VWS sinds vorig jaar honderden, zo niet duizenden zieken zijn gestorven omdat zij de goedkope – met name in de beginfase van corona uiterst effectieve – behandeling met Ivermectine, hydroxychloroquine, zink en vitamine D3 durfden te verbieden en zelfs huisartsen liet royeren die slechts hun Hippocratische eed respecteerden.

Minister De Jonge slaat volledig door en lijkt inmiddels echt te denken dat niet-gevaccineerden die het lef hebben om de intimidatie en chantage te weerstaan, niet beter verdienen. “Laat ze maar in de goot sterven! Zij verdienen niet beter”… Dat schreeuwen de van mensenhaat doordrenkte meelopers in de media op redactionele uitnodiging. Dit terwijl demissionair ministerpresident Rutte – uiteraard veilig achter de schermen – ook al in de richting van de brandstapels opschuift, althans minimaal ‘andersdenkenden’ het leven onmogelijk wil gaan maken met een totalitaire vaccinatiedwang en QR-pas. Vanuit deze vergiftigde kijk op het leven is het nog maar een kleine stap om mensen – die, na belastingen en accijnzen op levensonderhoud, sowieso meestal geen cent meer over hebben – steun voor medische verzorging bij corona te ontzeggen. In zijn ‘Messias complex’ speelt de Minister van VWS graag voor Onze Lieve Heer en wordt het kennelijk weer tijd voor de brandstapel; Anno 2021, in Nederland. Over de inconsistentie van het wanbeleid raken de diverse websites niet uitgepraat, dus dat bespaar ik u, terwijl ziekenhuisbedden vollopen met mensen die beweerdelijk ‘allerlei onverstandige dingen’ uithalen…

Wie niet horen wil

Maar dat is het ergste niet. De verregaande brutaliteit dat een groep ‘andersdenkenden’ niet naar de pijpen van VWS danst en, sterker nog, hen brutaal uitdaagt terwijl de voor dit ministerie verantwoordelijk minister hen keer op keer demonstratief de rug toekeert in zijn onvermogen tot inhoudelijke discussie, moet de kop ingedrukt worden. Normale menselijke interactie gaat het raam uit met deze sociaal lastig verteerbare minister, zoals ook vroeger de Inquisitie korte metten maakte zonder bewijsvoering in de heksenprocessen die onveranderlijk tot de brandstapel leidden. Dàt waren nog eens mooie tijden waarover deze minister jonge kinderen vertelde toen hij nog voor de klas van de onderbouw stond. In deze nieuwe glansrol doet hij die ‘goede oude tijd’ herleven door iedere weerwoord te negeren of te kwalificeren als ‘fakenews’ en derhalve ‘gevaarlijk voor de volksgezondheid’.

COVID-19, de Zwarte Dood en Ebola

Vergeeft u mij dat ik op deze pagina’s ad nauseam blijf herhalen dat COVID-19 niet gelijk staat aan de Zwarte Dood of Ebola, zoals de ministerpresident wettelijk heeft gedecreteerd terwijl alle vaccins nog in de globale testfase verkeerden. Gezonde mensen hebben er meestal geen of nauwelijks last van en de gemiddelde leeftijd van ouderen blijkt er al evenmin drastisch door te dalen, hoewel daar uiteraard de meeste slachtoffers vallen.  COVID-19 is en blijft een heel gevaarlijke griep, maar het blijkt ook definitief uit een reageerbuis te komen en helemaal niet onder dieren te floreren, zeker geen illusoire, exotische vleermuizen die in Wuhan zelf overigens, helemaal niet voorkomen. Dat de schuldigen stuk voor stuk in het kamp van de globalisten blijken te zitten en nu zelfs brutaal om lockdown en verplichte vaccinaties blèren is tekenend voor hun onbeschaamdheid die een bron van inspiratie vormt voor het volgzame duo Mark&Hugo.

Uit een Rapport van de Australian Bureau of Statistics d.d. 28.10.2021 blijkt een mortaliteitspercentage van 35% voor mannen en 24% voor vrouwen in de groep van 80 tot 89 jaar, hetgeen in de logische bovenstaande context uiteraard véél hoger ligt dan in andere groepen, geven deze cijfers wellicht reden tot extra zorg voor ‘de oudjes’, maar totaal geen aanleiding tot welhaast hysterische reacties op kritische vragen van Kamerleden. Laat staan voor emotionele beschuldigingen aan het adres van ongevaccineerden voor een griepgolf die grotendeels te wijten is aan de eigen incompetentie van de minister en zijn ‘puppetmaster’, resp. de premier. Beide ondoordachte reacties van de minister zijn emotionele ontsporingen van een klungel die boven zijn gewicht bokst, althans dat probeert en jammerlijk faalt. Als ongevaccineerden zoveel meer risico lopen op besmetting, waarom dan deze fanfare over ‘boostershots’? Ik schreef  vorige week ook al over de sterk teruglopende werking van de vaccins – uiteraard afgezien van de vele fatale en letterlijk verlammende bijwerkingen ervan – in Engeland waar tussen 4 en 31 oktober van de 3.604 in het ziekenhuis opgenomen patiënten boven de 70 liefst 3.164 volledig gevaccineerd waren!

Geen wonder dat Hugo die cijfers hier verdonkeremaant… Alleen in de groep ‘jonger dan 29’ raakten ongevaccineerden vaker besmet , terwijl in oudere groepen de besmettingsgraad onder gevaccineerden juist twee keer zo hoog bleek te liggen als onder niet gevaccineerden. Maar dat past niet in het (nogal primitieve) vijandbeeld, dus dan toch maar de QR pas.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Het wordt de hoogste tijd een IQ test in te voeren voor politici, zodat de bevolking gevrijwaard wordt van debiele “schoolmeesters” en dergelijke !!

koddebeier
1 jaar geleden

’55 procent Nederlanders steunt 2G-aanpak’Deze ‘mensen’ hebben niets geleerd van 1940-1945 echter toen waren er ook vele foute Nederlanders.
Ik schaam me dat ik Nederlander ben, wat een ratten volk, BAH !!!

1 jaar geleden
Antwoord aan  koddebeier

Kijk, heer Koddebeier , dit, zie onder, schreef Prof dr. Paul Cliteur op deze website op een heel fatsoenlijk wijze, maar eigenlijk………… !!!!
U heeft gelijk, een rattenvolk…… maar als we de geschiedenis eens rustig bekijken, dan blijkt dat ook in de TWEEDE WERELDOORLOG, DAT ” HET VOLK ZWIJGT” EN DOOR HUN HUN ANGST het morele besef is verdwenen. Lees maar eens in het boek van Drs Geert Mak, “Europa”, op bladzijde 555. Dat zult U lezen dat zelfs de gewone Politie-agenten hebben meegedaan om Joden te arresteren. Het totale morele verval dus……… !!!!! Ook ambtenaren hebben de adressen van Joden in Frankrijk aangedragen opdat de Duitse bezetter eenvoudig de Joden kon “oppakken”. Dat nu 55-procent van de bevolking, volgens Uw gegevens, de 2G aanpak steunt, wijst in de richting die ik heb aangegeven.

“”Veel humanisten zijn niet enthousiast over de politiek van Wilders. Hoe ga jij daarmee om?

Helaas is de PVV de enige partij die de radicale islam openlijk kritiseert. Anderen spreken met meel in de mond. Er valt veel af te dingen op de PVV, maar een dagtaak maken van commentaar op Wilders (Pechtold) levert geen betere diagnose op. Dus ik zou zeggen: Alexander, Mark, Jesse, aan de slag! Jullie hebben gezorgd dat Geert de monopolist van het onderwerp is en nu moeten jullie op de blaren zitten. Daar mag het niet bij blijven. Een gevaar van het vonnis van de rechtbank Den Haag is dat de collega’s van Wilders kunnen denken: “Gelukkig, hij is gecorrigeerd, en wij hebben met onze zwijgzame houding een pluim op de hoed gekregen”. Ik zou zeggen: “Ja, heren, een pluim op de hoed uitgedeeld door de rechtbank, maar zorg ervoor dat u niet gemarginaliseerd wordt door het Nederlandse volk”.””

koddebeier
1 jaar geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Geachte Heer A.R. Girbes sr, Deze 55% kwam uit een “onderzoek”
van de Telegraaf onder iets meer dan 2200 mensen dus dat kunnen we niet echt serieus nemen.
Echter ook nu weer werken Politie-agenten en ambtenaren er zonder enige schroom aan mee, zonder moreel besef.
Ook blijkt dat het vooral de kartelpartijen zijn waar het moreel besef ontbreekt.

1 jaar geleden

Voor de “zekerheid” even een bewijs, zie de link, dat Gideon van Meijeren een reeks van leugens van Hugo de Jonge, en dus van het kartel” openbaar maakt en we nu zeker weten dat de leugens van dit huidige demissionaire kabinet onaanvaardbaar zijn. En hoe vaak we zijn belazerd.

Ik vraag mij toch werkelijk af waarom er nog geen “opstand is” in Nederland omdat we als ” idioten” en dus “stomkoppen” worden behandeld en we steeds meer naar de pijpen van een stelletje zieke onbenullen moeten dansen……..!!

Wie nu nog niet BOOS op de huidige coalitie is, zal het zeker wel zijn ná het aanhoren van de heer Van Meijeren, dewelke op werkelijk briljante wijze, de leugens van Hugo de Jonge en Mark Rutte op noemt.

Gideon van Meijeren zet alle leugens van Rutte en de Jonge nog even op een rijtje. Opnieuw actueel – YouTube 2

koddebeier
1 jaar geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Een mooie uitspraak van Kamerlid Wybren van Haga was:

“Discrimineren en het schenden van de grondwet is geen kleinigheid en de misdaden die dit kabinet aan het plegen is, zullen niet zonder gevolgen blijven. Dat zei Kamerlid Wybren van Haga dinsdag tijdens het coronadebat.”

Nu nog een echte rechter vinden die dit durft aan te pakken !!