Bent u een ‘nuttige idioot’?

U mag kiezen uit drie mogelijkheden voor de oorzaak van de coronabesmetting: transmissie door een imaginaire vleermuis die slechts op duizenden kilometers van Wuhan voorkomt – de favoriete keuze van globalisten die bang zijn dat China hen, bij een andere keuze, zal afbranden…

Of een accidentele ontsnapping van het virus uit het lab in Wuhan waar iemand de deur open heeft laten staan, waar velen voor het gemak aan verkiezen te denken, of een bewust door de Chinese Communistische Partij (CCP), of een splintergroep daarin, veroorzaakte ‘lekkage’ om het Westen te beschadigen.

Niets dramatisch, niets fataals

Donald Trump. Afb: Gage Skidmore / https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.no

Donald Trump koos voor de tweede optie, niet wetend dat achter ieders rug de crimineel Antony Fauci (een grote vriend van George Soros en Barack Obama) de ontwikkeling van het Corona virus notabene al jarenlang aan de CCP had uitbesteed en gefinancierd met geld van de belastingbetaler, in strijd met de Amerikaanse wetgeving. Mogelijk hield Trump zich in bij gebrek aan concrete bewijzen (inmiddels wel voorhanden) omdat optie nummer drie zonder meer een oorlogsverklaring impliceert. Laten wij niet vergeten dat Soros in 2019 tijdens het WEF feestje in Davos al luid en duidelijk op de komende corona ellende hintte als oorzaak van Trump’s (on-)mogelijke verkiezingsnederlaag. De link van Fauci via Soros naar de CCP is zeer wel mogelijk, immoreler volk dan dit is nauwelijks denkbaar, zij het dat Big Pharma in hun ongebreidelde hebzucht de deur wijd openzet voor een vierde optie, daarbij enthousiast gesteund door marionetjes als Mark & Hugo. 

Fans van dit duo zullen dit idee een complot noemen, dus laten wij het dan het ‘Bonanza scenario’ noemen, waarin een fabrikant een experimenteel, ongetest ‘spike-proteïne vaccin’ op de plank heeft liggen waarin geen mens geïnteresseerd is, waarbij de passende, overdraagbare infectie ontbreekt. Niets dramatisch, niets fataals maar als een ‘deus ex machina’ o zo handig omdat plots alles op zijn plaats valt… En toen werd de naïeve Donald Trump grotelijks belazerd door het duo Fauci met de Engelse charlatan Ferguson die miljoenen doden wist te ‘voorspellen’ en werd corona, behalve een ‘cashcow’ voor Big Pharma, ook nog eens een politiek wapen voor zijn globalistische vijanden.

Trump was – in dit opzicht – te onschuldig en zette tot wilde vreugde van Big Pharma zijn ‘operation warpspeed’ in beweging, met de bonafide bedoeling de volksgezondheid te stimuleren. Maar vaccins hebben normaal gesproken vijf tot tien jaren nodig voor de testprotocollen en uiteindelijke goedkeuring. Dus toen kwam Trump met het effectieve HCQ, voluit hydroxychloroquine, waardoor de paniek uitbrak bij Big Pharma, want inmiddels heeft zelfs de WHO bekend dat HCQ en Ivermectine prima werken en heeft de Indiase regering miljoenen coronapatiënten binnen enkele dagen weten te genezen!

Haatcampagne

Dus wat deed het spul? Het riep de politieke hulp der globalisten in die HCQ en Ivermectine associeerden met hun haatcampagne tegen Trump, reden waarom wij hier nog steeds zijn opgescheept met de puur misdadige verbodsbepalingen op deze effectieve en goedkope medicamenten van Hugo de Jonge. In diens onpeilbare poel van primitieve mensenhaat, waar bij anderen het gezond verstand pleegt te zitten, figureren prominent de verbeten heksenjacht en brandstapels. De volksgezondheid komt op de laatste plaats, daarvan heeft hij sowieso geen verstand. Als het aan Hugo ligt dan gaat hij binnenkort ‘andersdenkende’ mensen beroven van hun baan, hun levensonderhoud tot zelfs de huisvesting voor hun gezinnen toe omdat zij, en al helemaal hun kinderen, het reële risico niet willen lopen dat met inenting met levensgevaarlijke vaccins gepaard gaat om een geenszins dodelijke ziekte te bestrijden. Dit terwijl die vaccins, afgezien van de op langere termijn potentieel slopende, zo niet fatale, bijwerkingen, geen bescherming blijken te geven tegen besmetting maar, integendeel, het menselijk immuunsysteem ondermijnen.

Hugo de Jonge en de als altijd veilig op de achtergrond opererende (‘ik kan mij naderhand absoluut niets meer herinneren’) Mark Rutte scharen zich als de rattenvangers van Hamelen in de rangen der criminelen als Fauci. Zij aarzelen geen seconde om de eigen bevolking als proefkonijnen te misbruiken voor de goudmijn van ‘Big Pharma’, waarbij miljoenen ‘nuttige idioten’, zonder na te denken, hen volgen en zich zelfs laten opjutten tegen de ‘andersdenkenden’. Zij hebben het zelfs gemunt op kleine kinderen en zwangere vrouwen!

Nuttige idioten

De steeds vaker getrokken parallel met het verraad van de Joodse landgenoten door ogenschijnlijk brave burgers en zelfs politie en ambtenarij in W.O.II komt niet zomaar ergens vandaan…  Het is al zo vaak aangetoond dat corona niet echt levensbedreigend is, integendeel, tenzij een patiënt al meerdere andere kwalen onder de leden zou hebben. Is hier dan ècht geen sprake van een smerig globalistisch complot of zijn deze lieden werkelijk stuk voor stuk geestelijk gehandicapt?

In ieder geval moeten de intolerante ‘nuttige idioten’ zich de spreekwoordelijke ‘ogen uit de kop’ schamen voor hun mogelijk historische collaboratie in dit bedrog waarin een globalistische versie van de waarheid, gebaseerd op hyperbool, misinformatie en geheim gezondheidsadvies op de bevolking wordt losgelaten. Een bedrog waarmee mensen worden gedwongen om nutteloze, onhygiënische mondkapjes te dragen, sociaal geïsoleerd worden en hen de toegang tot betaalbare en effectieve, levensreddende medicijnen botweg wordt ontzegd door een domme, geflipte schoolmeester, totdat zij en hun kinderen toegeven aan diens tyrannie met ‘boosters’ als nagerecht.

De kassa blijft rinkelen terwijl de CEO van Pfizer weigert zich te laten vaccineren…


Deel dit:

Post navigation

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

Fauci geeft nu toe dat vaccinaties nutteloos zijn en mensenlevens kosten: https://www.newstarget.com/2021-11-16-fauci-admits-covid-jabs-killing-pushes-boosters.html