Zal Eric Clapton ooit nog gitaar spelen?

Zal Olympisch schaatser Kjeld Nuis, een toonbeeld van gezondheid en vitaliteit, ooit nog schitteren op het ijs nadat hij acute hartproblemen kreeg dankzij zijn coronavaccinatie? Het is maar de vraag of hij ooit de oude zal worden, maar in de linkse vaderlandse pers was daar nauwelijks iets van terug te vinden en als er wèl iets speelde gebeurde dat volledig zonder de politiek beladen context.

De wereldberoemde Eric Clapton reageerde na zijn eerste AstraZeneca Covid-19 vaccinatie: “I took the first jab of AZ and straight away had severe reactions which lasted ten days. I thought I would never play again.”  Zes weken later werd hij voor een tweede AZ-vaccinatie uitgenodigd zonder enige informatie over de levensgevaarlijke bijwerkingen! Clapton accepteerde die, tegen beter weten in, en vertelde de wereld vervolgens dat de daarop volgende reactie van zijn lichaam ‘rampzalig’ was, ‘zijn handen en voeten waren versteend en onbruikbaar gedurende twee weken’. Maar, zoals Mark Rutte dat ook zo graag zelf doet, de globalistische propaganda machine braakt na ieder ongeval of overlijden de leugen uit dat het vaccin ‘volkomen veilig en effectief is, altijd, overal  en voor iedereen’.

Coronavaccinatie slechts als ‘medisch experiment voor noodgevallen’

Eric Clapton. Afb: Ralph_PH / Wikimedia

Eric Clapton lijdt sinds zijn rampzalige Astra Zeneca vaccinaties aan perifere neuropathie als gevolg van de beschadiging van zenuwen buiten de hersens en de wervelkolom, met als gevolg zwakheid, gevoelloosheid en extreme pijn in handen en voeten. Is het toeval dat de Amerikaanse Food & Drugs Administration en de  Centers for Disease Control and Prevention alle Covid-19 vaccinaties voorzichtigheidshalve (dis-)kwalificeren als “medical experiment by emergency use authorization only”. Zij weten donders goed hoe gevaarlijk hun goedkeuring voor de vaccinatie-manie van de psychopaat Bill Gates is en proberen die alvast te mitigeren, terwijl zij tegelijkertijd van de daken schreeuwen dat ‘vaccinaties veilig zijn en goed werken’… Dan is de vraag gerechtvaardigd:
‘wat geeft onze immorele, globalistische activist Mark Rutte dan het recht om in Nederland alle – volstrekt inadequaat en onprofessioneel geteste – Corona vaccins wettelijk te registreren als volwaardig geneesmiddel’? Simpel: machtsmisbruik in optima forma.

Levenslange pijn en vroegtijdig overlijden

Onze zieke MSM verzwijgt hardnekkig de bij FDA en CDC geregistreerde gegevens van duizenden Amerikaanse slachtoffers van het vaccinatie-complot die nu vermoedelijk tot levenslange pijn en andere physieke kwalen veroordeeld zijn. Sterker nog, sommige media hebben de gore lef dat als ‘bewijs’ aan te voeren dat de vaccins werken… In de UK zijn inmiddels 35 mensen stokdoof en 25 blind geraakt na hun vaccinatie. In de USA klagen duizenden, 3 à 4 maanden later, over voortdurende pijn op de plek van de vaccinatie, ondraaglijke pijnscheuten van hun wervelkolom tot in hun nek, voortdurende lethargie, depressie omdat zij niet meer vooruit te branden zijn, zo slap voelen zij zich. En dan nog de verschrikkelijke hoofdpijnen, pijn in de voeten en kortademigheid.

De genocide van Bill Gates

Hoe is het mogelijk dat de maniacale smeerlap Bill Gates tienduizenden jonge meisjes vermoordde in India met zijn dodelijke polio vaccins en idem in Kenia met zijn al even fatale malaria experimenten? Hij heeft tienduizenden vrouwen gesteriliseerd en dat vervolgens gekwalificeerd als een ‘good job’. De Amerikaanse senator Robert F. Kennedy Jr. waarschuwt dat Anthony Fauci en Bill Gates massale genocide plegen op de mensheid en hoe moeten wij dan het louche gescharrel van premier Rutte zien? Op zijn best is hij zwaar medeplichtig aan deze misdaad tegen de mensheid. Maar daar maalt een ware globalist niet om voor de goede zaak….

Volledige juridische immuniteit

Zelfs het linkse ‘Truth Wiki’ geeft toe dat ‘vaccinations are perhaps the most profitable for the drug industry as corporations have complete immunity from “doing harm” or being sued in a proper court of law. In fact, the vaccine industry has their own court and judges now, so the CDC is functioning in complete conflict of interest by publicly promoting vaccines as part of a business agenda with financial rewards for those who push the hardest’.

Ook onze Premier heeft deze scharrelaars volledige juridische immuniteit gegeven voor alle schade en ellende die zij gaan veroorzaken met hun gifmengerij met een vage toezegging dat de staat de slachtoffers wel zal compenseren… U weet toch hoe de compensatie aan de slachtoffers van zijn toeslagenaffaire nog steeds hardnekkig gesaboteerd wordt? Stelt u zich voor dat over 5 tot 7 jaar honderden advocaten beginnen te adverteren ‘als u het Covid-19 vaccin één of meermaals hebt genomen en nu lijdt aan langdurig lijden en complicaties daarvan, hebt u recht op honderdduizenden Euro’s schadevergoeding van Pinokkio’ (die Mark Rutte u in 2020 al met gulle hand toegezegd heeft omdat hij daarmee de verkiezing kon winnen’). 

Rutte’s onverantwoordelijkheid en hondse brutaliteit om deze gevaarlijke vaccins als volledig goedgekeurd wettelijk te registreren om vervolgens een griep als Corona ook nog eens wettelijk gelijk te stellen aan Ebola voor zijn persoonlijke globalistische ambities tart iedere beschrijving. Maar onze weerzinwekkende collectie nietsnutten in de 2e Kamer was zo hard aan twee maanden zomerreces toe dat zij haastig tekenden op de stippellijn… Een ware gotspe en nu zitten deze vaccinatie maniakken achter jonge kinderen aan die mogelijk voor hun hele leven de gevolgen daarvan zullen ondervinden! Kijkt u eens naar deze site over uitgelekte e.mails van die samenzweerders hoe jonge kinderen 100% meer risico lopen om te overlijden aan het Astra Zeneca vaccin dan aan de Corona griep.

Kijkt u ook hier eens naar, hoe ‘America’s Frontline Doctors’ een proces begonnen tegen de staat namens de nabestaanden van 45.000 dodelijke slachtoffers van Covid-19 vaccinaties omdat de linkse Biden regering van de daken schreeuwt dat ‘vaccines are “100% safe and 100% effective.’ Is het toeval dat de aartsopportunist Mark Rutte zijn uiterste best doet om bij die globalistische kliek in het potje te vallen en met de desperado Macron, die het eind van zijn presidentschap ziet naderen, probeert de mensheid te chanteren met hun digitale Coronapaspoorten? U hoort dit nieuws niet van onze linkse vaderlandse media, het wordt geblokkeerd op alle sociale media platformen en op ‘YouTube’, maar vast niet omdat de vaccins zo veilig zijn en zo goed werken…?! Het is een puur politiek machtsmiddel.

Juridische immuniteit voor de politiek schuldigen?

Als het aan Mark Rutte en Hugo de Jonge ligt ‘ zijn er ‘geen problemen met welk vaccin dan ook ’. Er wordt op deze pagina’s af en toe gerept van Neurenberg; hier zijn twee kandidaten. Want hoe kan het dan dat in de USA nu processen lopen tegen de globalistische overheid waarin wordt aangevoerd dat onder jongeren en teenagers 250 maal het aantal mensen is gestorven dankzij de vaccinaties dan dankzij Corona? Het ‘deugende gespuis’ dat op de Nederlandse TV en in andere media kwaad spreekt van niet- vaxxers als ‘complot denkers’ en ‘wappies’ – lees: kerngezonde en ‘rationeel andersdenkenden die niet in hun coronahysterie willen geloven’ – is een graadmeter voor de linkse hysterie en intolerantie. Een pedante Rutte-groupie als Jort Kelder heeft notabene de lef om hen medische verzorging te willen ontzeggen ingeval zij ziek mochten worden!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Die weerzinwekkende collectie nietsnutten in de 2e Kamer hadden de moed moeten hebben om deze regering een motie van wantrouwen te geven, dan waren we van deze incompetente leugenaars af geweest.
Maar ze stelden partij belang boven landsbelang.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  koddebeier

in maart in de USA d r i e h o n d e r d kinderen tussen 12 en 18 jaar overleden na Corona vaccinatie, terwijl de dorpsgek de Jonge hier dezelfde moorddadige agenda voert…