Q.E.D.

Op 29 juni schreef ik in ‘China, de potentaat van de VN’ het volgende: ‘Communistische China, met name de Chinese  Communistische Partij (CCP), doet geen enkele moeite om hun greep naar de mondiale macht te verhullen, integendeel…’  Vandaag, 1 juli kreeg ik bevestiging daarvan met de Chinees-communistische viering van de honderdste verjaardag van het dystopische rijk van Xi Jinping, de Chinese versie van Adolf Hitler en diens ‘Tausendjähriges Reich’.

Ik schreef ook over de virtuele annexatie van de Verenigde Naties door Peking’s communisten, resulterend in alle ellende met het klimaatbedrog via hun IPCC en het Coronabedrog via de WHO. Het kan geen toeval zijn dat roverhoofdman Xi Jinping in zijn speech op het Tianmen Plein een directe verwijzing gaf naar de door hem, via de VN, gepousseerde ‘Great Reset’. Dat ging met deze gevleugeldewoorden: ‘Ik zal China’s gewapende macht opbouwen in mijn toewijding aan de hereniging met Taiwan en ik zal voor ‘sociale stabiliteit’ zorgen in Hong Kong, terwijl ik China’s veiligheid en soevereiniteit bescherm’

Woorden die je Mark Rutte niet gauw in Brussel hoort spreken over het Nederland dat hij moet beschermen, waar hij echter liever oude mensen op het Museumplein een pak rammel laat geven door de verdwaasde M.E. om de ‘sociale stabiliteit’ te garanderen… Xi was daarmee nog niet aan het eind van zijn Latijn Chinees en refereerde rechtstreeks aan zijn Marxistisch credo, waarmee hij de V.N. zo effectief heeft geïndoctrineerd, de ‘Great Reset’. Hij deed dat met de volgende woorden: “The Communist Party of China and the Chinese people solemnly declare to the world that the Chinese people are not only good at destroying an old world, but also good at building a new one.  Only socialism can save China. And only socialism can develop China.” 

U ziet hier de bevestiging waar alle ‘woke’ ellende van ‘the Great Reset’ en ‘Building back better’ vandaan komt : Rechtstreeks uit de mond van de met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid communistische hoofdschuldige van de Corona epidemie! Voor de zekerheid heb ik Xi’s toverspreuk toch maar onderstreept, want dàt is namelijk ook letterlijk het doodzieke credo van Mark Rutte en Sigrid Kaag, de handlangers van het VN globalisme communisme in Nederland!   

Quod erat demonstrandum!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties