Beertema geeft college democratie

In een commissievergadering gaf Tweede Kamerlid Harm Beertema een lesje democratie aan Stephan van Baarle, van DENK. “Van Baarle én politici van het hele partijkartel spelen een ongelooflijk vies spel door de PVV systematisch uit te sluiten.”

“Als je eenmaal op de lijst hebt gestaan voor de PVV”, aldus Beertema, “dan kun je een baan  buiten de politiek op je buik schrijven. PVV’ers zijn dan ook de meest gediscrimineerde groep van Nederland.” En dat is precies wat er mis is: heel Nederland heeft de mond vol over ‘inclusie’ en ‘diversiteit’, maar de politieke diversiteit is inmiddels ver te zoeken.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

“”Beertema, PVV, geeft college democratie.””
Nu hebben we het zelf gehoord hoe smerig en abject veel kamerleden zich gedragen om de PVV buiten het politieke spel te houden.

Daarmee is dus ook de Partij DENK schuldig aan en DENK heeft zich aangesloten bij het kartel, dat zeker, per definitie, al jaren, door een uiterst discriminerende politieke existentie te voeren, dat de PVV uitsluit.

Duidelijk merk ik op dat Mark Rutte NIETS meer te maken wil hebben met Geert Wilders. En……. Mark Rutte heeft ook duidelijk aangegeven dat hij het Thierry Baudet “”het heel moeilijk zal maken” . Wat hebben we aan een “zolderkamer geleerde”, merkte hij eens op, in de Tweede Kamer.
Daarmede heeft Mark Rutte zijn moreel kompas onverbiddelijk verspeeld en is hij, in mijn opinie, een ordinaire zieke politieke opportunist.

De heer Ronald Dunki noemde hem, Mark Rutte, in een artikel een ” sociopaat” en die classificatie onderschrijf ik volledig.

Het uiterst VIEZE en abjecte attitude, dat in de Tweede wordt aangenomen strookt niet alleen met de democratie, de democratie wordt STELSELMATIG ontkracht.

We hebben het nu geconstateerd hoe het CDA met haar eigen Kamerleden omgaat, waarbij Pieter Omtzigt het slachtoffer werd.

Het blijkt dat de “pseudologie” haar intrede heeft gedaan bij leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal die lijden aan een ernstige vorm van *pseudomnesie* en zij zeer veel moeite hebben met de explicatie van woorden die Baudet gebruikt, de semantiek ontgaat hen dus, en op grond hiervan niet geschikt zijn op het pluche te zitten.

De redactie heeft, door de video te plaatsen, zich geplaatst in de “rubriek” echte democraat. Proficiat.