‘Kritische Rassen Theorie’?

De ‘Critical Race Theory’ is, zoals veel angstaanjagende hersenspinsels, het product van zelfbenoemde ‘filosofen’. Denk aan de van haat en afgunst overlopende kroegtijger Karl Marx, die ik een jaar geleden beschreef in ‘Wat brengen filosofen ons?’. Een parasiet, zijn leven lang op de vlucht voor schuldeisers, die zijn rotte ei legde in een semi-permanente staat van intoxicatie met drank en vrouwen. Een non-valeur, maar wàt een erfenis, een eeuw later.

Ruim honderd miljoen onschuldigen vermoord  in zijn naam, maar desondanks miljoenen postume volgelingen die nooit iets leren van de geschiedenis, integendeel, zij drammen maar door. Denkt u maar eens terug aan het nihilistische ‘Nieuw Links’, een eeuw na Marx, met hun ‘tien over rood’ agenda aan de wieg van het salonsocialisme,‘het begin van het einde’ van de oude PvdA.

Afb: pxhere.com

Cultuurmarxistische intriges kunnen stuk voor stuk teruggevoerd worden op een beproefd concept. Of het nu gaat om de CO² leugens in hun klimaathysterie, om de ideologisch gedreven vernietiging van de boerenstand met hun ‘boerenbedrog’ over de N², of om illusoire pandemieën, het recept is en blijft simpel. Fingeer een onoverkomelijk maatschappelijk probleem, dram dit naar binnen bij naïeve leeghoofden en ga dit probleem vervolgens zelf oplossen voor rekening van jouw slachtoffers en trek zoveel mogelijk macht en geld naar je toe. Kiezers trappen er keer op keer in maar de financiële, economische en vooral menselijke schade voor de samenleving is – met als laatste trieste voorbeeld het duo Rutte/de Jonge in hun wekelijkse Corona show – peilloos.

Het probleem is niet alleen dat de geestelijk luie, naïeve kiezer zich laat manipuleren. Moreel corrupte Kamerleden die beter zouden moeten weten maar slechts op hun plekje aan de ruif azen, worden ‘ingepakt’. Ter illustratie hiervan enkele lichtende voorbeelden zoals ‘de reïncarnatie van een farizeeër’ genaamd Segers, de gevaarlijke Kaag en Hoekstra. Als de schade eenmaal een feit is, zoals nu met de futiele ‘van het gas af’ exercitie, met de klimaatfraude en met het coronabedrog blijken de meeste Kamerleden, zelfs in een herkansing, niet bereid de integriteit op te brengen om de verantwoordelijke kwade genius, die onze samenleving nu al tien jaren zo verloedert, definitief de laan uit te sturen. Zo sukkelen wij, onder het gestage gedram van Sigrid Kaag en haar cohorten steeds verder naar de afgrond waar Karl Marx op ons wacht.

Zij is, samen met de communisten van GL, de impersonatie van het cultuurmarxisme, met haar aanstellerige ‘klimaatramp’, ‘identiteitspolitiek’ en haar ultieme ‘racisme’ als de obligate stok om de democratische hond dood te knuppelen. In de USA is deze ziekte al verder gevorderd dan bij ons, maar ook hier beginnen velen de dag al met een oprisping over ‘racisme’. Als u een ouder bent van schoolgaande kinderen, schroomt u dan niet om de vinger erachter te krijgen wat uw dierbaren met de paplepel wordt ingegoten, want in navolging van de zeloten in de USA waait de ziekte van de ‘Critical Race Theory’ naar ons over.

Deze ziekte was medio vorige eeuw het domein van extreem links. Zeloten die nu ‘en masse’, ook in ons land, de meeste universiteiten bevolken, die tegen de grenzen van het Marxisme en het radicale feminisme van hun nihilistische vriendinnetjes aanschurken in de, vooral Franse, variant van hun ‘post-structuralisme’. Doet u geen moeite u in hun abracadabra te verdiepen, dit gaat om filosofen psychopaten als Jean Paul Sartre, kwaadaardige nihilisten die pretenderen dat de objectieve waarheid en standaarden niet bestaan. Noch in de samenleving, maatschappelijke instituten of zelfs in de wet. Hun ‘realiteit’ is in voortdurende beweging als ‘een sociaal construct van taal en illusie’.

U weet inmiddels dat het volgens hen ‘volstrekt onmogelijk is om bij de geboorte van een baby het geslacht vast te stellen’ en tussen man en vrouw – als twee ‘extremen’ – zijn er honderden ‘gendervarianten’ voor hen die niet weten wie en wat zij zijn…  

Dus dan weet u het wèl, uw waarheid is hun leugen of zoals vroeger op de kleuterschool: ‘jij bent gek, want iedereen zegt het…’  Uit dit riool van zieke geesten is de ‘Critical Race Theory’ voortgekomen, een soort van filosofische treinramp die in de jaren ’80 met de geweldige vondst kwam van ‘de blanke suprematie’. Let wel, de patiënten in dit gekkenhuis van deze nieuwste ‘culturele revolutie’ waren uiteraard allemaal blanken, maar zij hadden weer eens wat Marxistische ‘slachtoffers’ nodig om zich over te ontfermen, dus God zegene de greep naar de macht met ‘white supremacy’. Ver van uw bed? Nee hoor, integendeel! Zij lopen al lang los in de 2e Kamer, in de Amsterdamse Gemeenteraad, universiteiten en scholen en doseren hun giftige agenda over ‘systemic racism’ aan uw (klein-) kinderen…  Deze slogan van het Marxistische ‘Black Lives Matter’ werd zelfs klakkeloos overgenomen door onze onscrupuleuze premier! Tel uit je verlies, want ook de overheid, het bedrijfsleven, de NOS en de lokale sufferdjes als de NRC en de Volkskrant zijn hiervan doordrenkt. Dit past in het verhaal van hun ‘klassenstrijd’ waarin ‘de blanke superioriteit’ overeind moet worden gehouden als ruggensteun voor hun hersenspinsels. Opvallend is dat al deze idioten zèlf blank zijn en de paar negers die hierin de toon zetten, zoals BLM, blijken ‘niet toevallig’ corrupt te zijn en met miljoenen van donors aan de haal gegaan te zijn. Wie tegenspreekt wordt afgestraft, ge-‘cancelled’, vrijheid van meningsuiting kan niet langer en ieder intelligent, open debat wordt gefrustreerd in politiekcorrect vakjargon dat vooral focus heeft op identiteit, racisme en nazisme; George Orwell signaleerde dit al als ‘newspeak’.

Past u op, achter dit geraaskal verschuilt zich een keiharde, hernieuwde ‘culturele revolutie’ die, net als die van de massamoordenaar Mao, druipt van genadeloos Marxisme. Met wat fijnslijperij van identiteitspolitiek die zelfs in de top van bedrijven en overheid doorsijpelt, resulterend in o.a. kromme sollicitatieprocedures en aanstellingen, maar het is een ordinaire greep naar de macht! Dat de schuldigen zèlf de grootste racisten zijn kan geen weldenkend mens ontgaan, zoals aan de Harvard Universiteit die erom berucht is dat zij sterk discrimineren tegen Aziatische kandidaten voor een plekje in de peperdure collegebanken. Deze politiekcorrecte nazi’s pretenderen nu, op hun beurt, dat ‘diversiteit’ hun keiharde discriminatie tegen Amerikanen van Aziatischen bloede rechtvaardigt. De kneep zit al jaren in het feit dat die gediscrimineerde Aziaten veelal de beste, meest gemotiveerde en hardst werkende studenten blijken te zijn die geen interesse tonen in linkse sprookjes.  Kortom, zij zijn niet politiekcorrect genoeg.

In New York City procederen ‘race-theory’ radicalen voor ‘een anti racistische‘educatie, rechtstreeks uit het ‘Critical Race Theory’ Handboek, door grote veranderingen te eisen in het systeem van New York City’s publieke scholen, omdat die verondersteld worden te zijn ‘suffused with and perpetuate…various forms of racism in ways blatant and subtle, intended or willfully ignored and tolerated.’ Niets hiervan wordt aangetoond, niet nodig, want de waarheid is hùn waarheid en feiten doen er niet toe. Dus sprenkelen zij er nog wat ‘inherent racisme, interpersoneel racisme, institutioneel racisme en structureel racisme’ overheen…  Marx zou trots zijn, maar zelfs de New York Times waarschuwt ‘dat met deze politiekcorrecte, racistische toelatingseisen voor de scholen in NYC, in naam van ‘diversiteit en integratie’, hoogstaande leerprogramma’s kunnen verdwijnen’.

Het is ‘de eeuwige linkse race naar de bodem’. Het cultuurmarxisme heeft maar één nihilistisch doel en dat is ‘dat alles naar de donder moet’, dus hoedt u voor termen als ‘diversiteit’, ‘integratie’ en ‘racisme’ in de 2e Kamer of tegenwoordig zelfs in het torentje, want dat zijn de voorlopers van het Marxistische BLM met hun èchte racisme. De opportunist in het torentje heeft al lang kleur bekend, uiteraard ‘zwart’… 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
huls
3 jaren geleden

De verkopers van de discriminatie nonsens zijn zo achterlijk dat zij racisme bevorderen (zwart krijgt voorrang op blank) en tegelijkertijd beweren zij dat er een einde aan racisme moet komen. De medische term hiervoor is “knettergek”.
Oh ja dit komt uit dezelfde hoek die beweert dat er geen rassen bestaan…
Kijk eens naar dit plaatje:

https://picturesifound.blogspot.com/2012/04/skull-comparison-race-differences.html