Kiezers… hoezo?

Mark Rutte trekt, al jaren, het karretje voor de communistische IPCC en doet een gooi naar onsterfelijkheid door met Nederland parmantig voorop te willen lopen naar een futiele klimaatneutraliteit – desnoods tot de bodem van de kas in zicht komt.

Corrupte media doen er alles aan om een rationeel weerwoord van integere wetenschappers te onderdrukken als ‘complotten’ en u, de lezer, weet daarna waarschijnlijk nog steeds niet ‘van de hoed en de rand’. Ondertussen loopt de dwaas Timmermans warm om zijn klimaat idéefixe weer op te pakken, reden waarom de media hun ‘desinformatie’ dezer dagen naadloos van Corona naar het klimaat schakelen. Het kan niet op, Corona en het klimaat blijken nu al innig verbonden te zijn in die lege hoofden… Een stapje terug in de tijd en de annalen van Sta-Pal naar 2018 levert nog altijd relevante artikelen, zoals d.d.23.12.’18 van Charlef Brantz: ‘De 97% Consensus’ en d.d. 29.12.’18 van ondergetekende:

Afb: Wikimedia-commons / Kerstin Langenberger

‘Van UN’s corrupte IPCC naar de integere wetenschappers in de NIPCC’. Al eerder, op 26.12.’18 schreef ik in De afkoeling van de atmosfeer, zonder dat het een cent kost….’ over het bedrog geleid door de VN’s IPCC, de ‘miskraam’ van Maurice Strong, de zelfbenoemde socialistische miljardair, die aan de wieg van deze monumentale fraude stond. Die IPCC is in 1988 opgericht door de voornoemde Maurice Strong, in een poging om de UN grotere bevoegdheden te geven om ontwikkelde Westerse landen leeg te zuigen en miljarden dollars te re-distribueren over hun eigen kaalgestolen landen. In 1972 begon de ellende met het ‘UN Environment Programme’ onder Strong’s leiding en de daaruit voortgekomen ‘miskraam’ genaamd IPCC is een joint venture met de ‘World Meteorological Organization’.

Om het niveau van de corruptie in de UN enigszins te ijken volstaat dat Strong voor de bijl ging in het corruptie-onderzoek rond het ‘UN’s Oil-for-Food-Program’, waarna zelfs hij, met al zijn geld, de UN vaarwel moest zeggen. Opdat de Sta-Pal lezer zich tenminste een vaag idee kan vormen van wat voor gespuis de UN leidt haal ik John Izzard aan, in zijn Australische publicatie ‘Quadrant Online’: “Following his exposure for bribery and corruption in the UN’s Oil-for-Food scandal Maurice Strong was stripped of many of his 53 international awards and honours he had collected during his lifetime working in dual role of arch conservationist and ruthless businessman.” Maar wij zitten wèl opgescheept met de erfenis van deze onscrupuleuze charlatan die kans zag de IPCC-definitie te installeren in ‘the Framework Convention on Climate Change’ (Article 1.2), als “a change of climate which is attributed directly or indirectly to human activity that alters the composition of the global atmosphere and which is in addition to natural climate variability observed over comparable time periods.”

IPCC’s mandaat is dus niet de objectieve bestudering van ‘climate change in the round’ of  ‘natural as well as man-made influences on climate’…  Nee, het is specifiek daar:’ to specifically find and report a human impact on climate, and thereby make a scientific case for the adoption of national and international policies that would supposedly reduce that impact ‘. Dus niets van ‘science’ maar 100% vooropgezet boerenbedrog, dat verbleekt bij de fatale kosten voor onze samenleving, want wat het ‘Global Warming’ verhaal van de UN ook oplevert, één ding is zeker: het leidt tot een gigantische transfer van de welvarende landen rechtstreeks naar de politici en bureaucraten der arme landen en vandaar naar hun privérekeningen in alle belastingparadijzen. Dat is, ‘in a nutshell’, de IPCC wier klimaatmodellen al in september 2017 door de mand vielen – zie: ‘Schokkende bekentenissen van politiek-correcte klimaatprofeten (dd.13.11.‘18).  De politieke conclusie stond al op voorhand vast….  Dit is Karl Marx op zijn best, pure zakkenrollerij!

Wie staan er trappelend van ongeduld klaar om zich aan te sluiten bij die zakkenrollers? Precies, onze vermeend ‘hoog opgeleide’ Rutte, Kaag, Klaver en Jetten. De IPCC heeft vanaf dag één nooit wetenschappers, maar politici en bureaucraten het ‘research project’ laten leiden, vandaar dat ‘science is settled’….. De regeringen die aan de wieg van deze ‘miskraam’ stonden leveren de staf, de ‘wetenschappers’ èn zij reviseren de rapporten van de ‘wetenschappers’, die uiteindelijk geen idee mogen hebben van het onzalige eindresultaat! ‘Science is settled’ sinds het eerste rapport dd. 1990 dat notabene stelde dat ‘climate change was probably due to natural rather than human causes’?!  In 2009 maakte een hackende ‘whistle blower’ een aantal e-mails publiek tussen leidende IPCC-ers en lieden die bijdragen verzorgden. Het daarop volgende ‘Climategate’ schandaal toonde aan hoe de IPCC studies van onafhankelijke wetenschappers verdonkeremaande en ervoor zorgde dat wetenschappelijke publicaties ondermijnd werden en hun auteurs besmeurd en kapotgemaakt. In 2011 volgde een tweede serie die deze informatie nog aanzienlijk versterkte.

Onheilsprofeet en Eurocommissaris Frans Timmermans wist vorige week weer te melden dat Europa in 2050 klimaatneutraal moet zijn en dat Nederland ‘er een schepje bovenop moet doen’.  Waarom in hemelsnaam als ten eerste de hele klimaathype één grote scam is en, ten tweede, de rest van de wereld, juist daarom, sowieso niets wenst te doen aan het akkoord van Parijs? Gekke Henkie in het torentje vindt het prachtig… Wat denken deze dwazen eigenlijk? Diverse gemeenten vragen nu al om ‘speciale bevoegdheden’ om hun burgers te dwingen van het gas af te gaan! Dwangmiddelen om deze Marxistische idéefixe af te dwingen terwijl de rest van de EU, terecht, bij het aardgas zweert?!

Dat de D66 brokkenpiloot Kajsa Ollongren voor dit rampenscenario tekent zal niemand verbazen, mede gezien haar recente commentaar dat haar zoveelste falen ligt aan ‘het ontbreken van een breed gedragen en overkoepelend verhaal’.  Haar ‘verhaal’, en dat van Frans Timmermans, is dat de burgers – desnoods met geweld – gedwongen worden om onbetaalbare warmtepompen aan te schaffen en vervolgens ook nog eens kou moeten leiden! Deze over het paard getilde trol eist nu bestuurlijke dwangmiddelen om rationeel denkende burgers de arm op de rug te draaien terwijl de warmtenetten niet in staat blijken om huizen adequaat te verwarmen. Haar beunhazerij gaat volledig voorbij aan de perfectie van ons schone gasnet om haar politiekcorrecte gelijk te halen ten koste van de kiezers, desnoods zelfs met een hybride warmtepomp die alsnog met gas werkt…  Zijn die GL en D66 idioten nu echt helemaal van de pot gerukt met zo’n brevet van onvermogen?

Terwijl CO² slechts een weldaad is voor de natuur en hoegenaamd geen nadelige gevolgen heeft voor de atmosferische temperatuur, meestal daar juist achteraan ijlt, wil de Europese Commissie (met de EU-lidstaten) in de Europese klimaatwet vastleggen dat de Europese Unie tegen 2050 volledig klimaatneutraal is. Deze dwaasheid mondt uit in een afname in 2030 van ‘broeikasgassen’, zoals CO² genoemd wordt, met 55 procent ten opzichte van 1990. Timmermans ziet het als zijn missie om lidstaten te ‘disciplineren’ en rept zelfs van mogelijke sancties, terwijl de arrogante Ollongren hier voor binnenlandse consumptie dezelfde onzin beoogt. Alles met de volledige instemming van Mark Rutte die ‘zijn stinkende best doet’ om ons vertrouwen te herwinnen! Nederlanders willen natuurlijk best hun huis beter isoleren, maar doodgewoon voor eigen comfort en portemonnaie. Wij moeten die globalistische waanzin niet, maar zolang een Rutte, Ollongren en Timmermans niet stante pede ergens worden opgesloten is het eind zoek! Waar blijft die 2e Kamer toch? Zelfs de wijk IJburg, het salonsocialistische bolwerk in Amsterdam van GL en D66, schrok zich dood toen het werd geconfronteerd met de gevolgen van hun eigen luchtkastelen en weigerde de monstrueuze windmolens. Burgerlijke ongehoorzaamheid is zelfs bij die globalisten acceptabel als het maar om hun eigen belangen gaat, maar de vraag is hoe sterk de ongegeneerde sociopaat Pinokkio zich voelt na twee moties van wantrouwen overleefd te hebben.

Aan de kiezers heeft hij in ieder geval wéér geen enkele boodschap!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hein
2 jaren geleden

Die houding is tekenend voor de huidige “elite”. De democratie wordt meer en meer ontmanteld en dwaze ideologische dwang komt ervoor in de plaats.
Gedwongen gasafsluiting; gedwongen, inadequate windmolenparken en zonnevelden; gedwongen, mensen uitsluitende, testmaatschappij; gedwongen economie (vooral middenstand) verwoestende lockdown; gedwongen niet werkende mondkapjes; gedwongen nutteloze avondklok; verplicht vaccinatie(paspoort) met apartheid en uitsluiting tot gevolg. Allemaal onder de regie van aartsleugenaar Rutte. En een meerderheid van het volk, vooral de hoogopgeleide sukkels, vindt dit allemaal nog goed ook. Met dank aan de verzakende liegende pers. Wat is dit land afgegleden.

Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Hein
Bob Fleumer
2 jaren geleden

Rutte en kompanen zijn een ramp voor Nederland, al jaren brengen ze Nederland nader tot de bedelstaf, opRutte die vent a.s.a.p.