De ware schuldigen van de Corona epidemie

In de afgelopen 12 maanden heb ik er meermaals de aandacht op gevestigd hoe George Soros tijdens de globalistische reünie in Davos, min of meer letterlijk, de Corona golf wist te voorspellen waarvoor zijn al even sinistere kompaan Bill Gates een jaar eerder al een ‘generale pandemie oefening’ had georganiseerd.

Ook heb ik meerdere keren wetenschappelijke en Amerikaanse overheidsbronnen aangehaald die erop duidden dat Corona met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een ‘antropogeen’ virus moet zijn. Kortom, alles wijst naar de globalistische hoek en hun fascistische vrienden in Peking. Dat globalistische luchtje – of mag ik spreken van globalistische stank? –  dat hieraan zit wordt bevestigd in de ziekelijke paniek die gezaaid werd om Donald Trump pootje te lichten, zoals Soros letterlijk had voorspeld… 

Vandaag de dag zijn er nog steeds ‘diehard’ profiteurs zoals ene Ab Osterhaus, de Hollandse versie van ‘Doctor No’ (voor wie die film nog kent) die het sprookje van de ‘pandemie’ in stand proberen te houden, deels uit zijn liederlijke ideologische motivatie, maar grotendeels uit puur eigenbelang en financieel gewin. In de USA bestaat ook al jaren zo’n ‘Doctor No’ genaamd Anthony Fauci, die al jaren geleden door de Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR test, Kary Mullis als een ‘volstrekte idioot’ werd betiteld. Nog niet zo lang geleden heb ik op deze pagina’s ook Fauci’s (financiële) betrokkenheid bij de diverse Chinese laboratoria belicht waar, eveneens met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid werd geknutseld aan biologische wapens, waaraan Xi Jinping nu om het hardst iedere betrokkenheid te vuur en te zwaard ontkent. Met deze voorgeschiedenis is het des te treuriger, maar niet verwonderlijk, dat alle kleine globalisten in het OMT, RIVM, de 2e Kamer en het kabinet hun uiterste best doen om alle gezonde burgers te chanteren om zich te laten vaccineren met ongecontroleerde vaccins, op straffe van verlies van hun vrijheid en maatschappelijke positie in Rutte’s nieuwe apartheidspolitiek. ‘Corona’ was van den beginne evident de ideale linkse ideologische stok om de democratische hond te slaan met lockdowns, ‘the great reset’ en ‘building back better’, maar nu daar steeds meer weerstand tegen ontstaat beginnen de achterbakse streken van Rutte, de Jonge en de EU steeds concretere, dwingende vorm te krijgen.

Terug naar het mannetje Fauci, om dit linkse complot wat solide grond onder de voeten te geven; In 2021 was hij actief betrokken bij de zogenaamde ‘gain-of-function’ onderzoekingen van dit levensgevaarlijke SARS virus om als katalysator te dienen voor een nieuwe goudmijn voor de farmaceutische industrie, zoals wij nu voor onze neus dagelijks mogen aanschouwen met nauwelijks geteste maar o zo lucratieve vaccins… In die tijd werden er al veel praktische en morele bezwaren gemaakt, maar Fauci had de Spaanse lef om alsvolgt te antwoorden op de vraag:  ‘In an unlikely but conceivable turn of events, what if that scientist becomes infected with the virus, which leads to an outbreak and ultimately triggers a pandemic?’
Dit was letterlijk, in ‘the Australian’, zijn hondsbrutale antxwoord: ‘ Scientists working in this field might say  that the benefits of such experiments and the resulting knowledge outweigh the risks.’  

Recentelijk werden steeds frequentere berichten over ‘lekkages’ in Chinese laboratoria met de dag hysterischer door Peking ‘bestraft’, maar het konijn is uit de hoge hoed zoals de Wall Street Journal ook in detail meldde inzake drie doodzieke onderzoekers in Wuhan in november 2019, dus ruim voor de Corona uitbraak! Dit Wuhan lab was berucht door de zorgeloze wijze waarop ‘beveiliging’ werd veronachtzaamd èn bovendien werkte het nauw samen met het Rode Volksleger in de ontwikkeling van – streng verboden – biologische wapens. Inmiddels zijn er rond de 3,5 Miljoen Corona patiënten volledig onnodig omgekomen.

Twee jaar na de onzalige uitspraak van Fauci verbood de Amerikaanse regering verder onderzoek in dit veld, maar Fauci – die nog steeds naast zijn schoenen loopt van eigenwaan – negeerde dit moratorium volgens Nicholas Wade van de New York Times en nu wordt zelfs door de globalisten van Joe Biden niet tegengesproken dat het Wuhan lab voor US $ 600,000 gesubsidieerd werd door Fauci met Amerikaans belastinggeld van ‘zijn’ National Institutes of Health. Ook nu blijft Fauci ontkennen voor de Amerikaanse Senaat en loopt nog steeds op vrije voeten, maar wij zitten met de gebakken peren in de vorm van Mark Rutte’s en Hugo de Jonge’s chantage om ons als proefkonijnen voor de globalistische farmaceutische industrie te laten vaccineren op straffe van maatschappelijke isolatie en ‘apartheid’ op zijn Hollands.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties