Pure, kwaadaardige stompzinnigheid

In de Amerikaanse staat Arizona heeft het departement van onderwijs het Guinnessbook of Worldrecords gehaald voor pure, kwaadaardige stompzinnigheid, door te bedenken dat 3 maanden ouyde babies racistisch kunnen zijn

In datzelfde arme land worden de bijna honderd jaar oude kindersprookjes van dr.Seuss, die zelfs door een communist als Barack Obama aan zijn dochters werden voorgelezen, door de ‘woke’ haatzaaiers ge-‘cancelled’. In onze context staat dat gelijk aan het ‘cancellen’ van de stripverhaaltjes van Kuifje of Roodkapje. Maar pas op in uw naïviteit, het gaat helemaal niet over het verleden maar over wie de scepter in de westerse democratieën zal zwaaien in de toekomst. Want wie volgt? U volgt en u staat daarom, hoogst persoonlijk met stip, op hun morbide agenda!

Voilà de logica van die van haat vervulde imbecielen die het verleden tot een wapen smeden in hun tweede ‘culturele revolutie’ van het heden. Wie enigszins bekend is met de culturele revolutie van Mao in de jaren ’60-’70, die tientallen miljoenen letterlijk het leven kostte, herkent de stereotiepe ‘hatespeech’ met  ‘blanke suprematie, paternalisme, conformiteit en assimilatie’.

Je kunt erom lachen of huilen, maar de psychopathische haat die hier achter deze communistische, criminele hersenschim zit zou in een beschaafd land keihard aangepakt worden. In Nederland zijn hun gevaarlijke, al even wereldvreemde volgers de arrogante, oliedomme D66 zwevers, met activistische leeghoofden als onze meest nutteloze minister Ollongren of haar collega Sigrid Kaag met het grote gat in beide handen. Die dame viel met een dreun van haar wolk toen zij tijdens het laatste RTL debat tegenover een “alien” kwam te staan die rare vragen stelde over landbouw, waarvan zij niets afweet behalve dat Karl Marx er niet mee overweg kon. Later bleek de “alien” een radeloze Nederlandse boer te zijn, maar Sigrid verstijfde zichtbaar toen zij met twee voeten op de grond landde… Helaas vol voor de camera; wat een afgang.

Op naar de volgende culturele revolutie: Wij zijn nog niet zover, maar de ‘woke’ revolutionairen die nu onze elitaire instituten proberen over te nemen en ongecontroleerde, buitensporige invloed uitoefenen in de corridors van de macht – zoals onze steeds linksere premier Rutte die een loopje neemt met de democratie – doen hun stinkende best, om onze samenleving in die richting om te buigen terwijl ‘ons soort mensen’ erbij zit te slapen. Hoezo?

Waarom staan wij toe dat dit proces hier begint met het omhalen van historische monumenten, van historische iconen, ook al lijkt Zwarte Piet een druppel op de gloeiende plaat? Maar dat is het niet! Dit proces sluipt verder in de corridors van de macht, vanaf het torentje tot een soepel naar links meedraaiende VVD burgemeester die een anticorona demonstratie glashard verbiedt of, à fortiori, een ’misfit’ als Femke Halsema die meermaals vreedzame demonstranten van het Museumplein laat meppen. Toen Black Lives Matter in de USA hele stadscentra plunderde, afbrandde en mensen vermoordde, kwam onze onzalige premier melden dat er hier ook sprake zou zijn van ‘systemic racism’. Het is treurig, maar de man is een onversneden PvdA of D66 ideoloog die de VVD tot net zo’n linkse partij doet verloederen terwijl de weinige overgebleven partijleden waarderend zitten te knikken over  ‘Mark’s geweldige coronabeleid’, dat die ‘onverantwoordelijke en gevaarlijke jongeren’ flink afstraft. 

Vergeet u die drie maanden oude racistische baby’s in Arizona, de bekladde standbeelden en Zwarte Piet hier, dat is pas het begin! Met dit ‘woke’ gespuis kan niet gepraat worden, want in hun geborneerde denkraampjes is slechts één concept mogelijk en dat is de door mij al eerder genoemde ‘zero sum game’:  ik win en jij verliest , of in slecht Nederlands : ‘the winner takes all’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rafi
3 jaren geleden

Er is niets nieuws onder de zon. De neo-marxisten van het politieke en MSM-kartel roepen het al decennia: ‘Jullie orde is onze orde niet’. Dat het communisme niet werkte blijkens de val van de muur in 1989 na decennia ellende voor het vm. Oostblok, doet er niet toe. Zij zijn vervuld van mensenhaat. Maar ik heb altijd gedacht: hoe meer gewone burgers er komen die niets meer te verliezen hebben, hoe meer kans er is op een radicaal andere regering en daardoor beleid. De wal keert het schip, ooit. Maar WANNEER de burgerij en de boerderij hier wakker worden, en strijdvaardig en moedig genoeg om op de juiste partijen te stemmen? In het Oostblok duurde het vele decennia, een heel mensenleven lang, in China is het niet gelukt op vreedzame wijze (tijd van plein van de hemelse vrede), noch in Wit-Rusland (ondanks massale vreedzame demonstraties) en Venezuela (idem dito). De Ottomanen bezetten sommige Europese landen eeuwen (!) en werden pas door gebruikmaking van GEWELD t.t.v. W.W. I verdreven (helaas niet tot over de Bosporus: Constantinopel is nog altijd Turks).

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rafi

Het sleutelwoord lijkt ‘geweld’, maar in hun solipsistische beleving zijn deze, geestelijk nogal beperkte, mensenhaters zo overtuigd van hun morele superioriteit dat zij volledig bereid zijn om bloed te laten vloeien,maar dan wèl van eigenwijze, conservatieve andersdenkenden…

Die hebben inderdaad een eeuwigheid nodig om kwaad genoeg te worden om Constantinopel alsnog te bevrijden of Soros naar de strot te vliegen.

3 jaren geleden

Een ” meesterlijk” artikel én het laat niets aan de ” onverbiddelijkheid” over, inzake de waanzin, dewelke “kennelijk” de gehele wereld is haar macht heeft.
Maar, niets in minder waar. Het is zelfs geen nieuws. Het is een herhaling van indrukken in de loop der eeuwen.
Want:”” Waarom staan wij toe dat dit proces hier begint met het omhalen van historische monumenten, van historische iconen, ook al lijkt Zwarte Piet een druppel op de gloeiende plaat? Maar dat is het niet!””.

Vroeger was er toch ook de beeldenstorm.? En, de Franse revolutie van 1789 was ook niet mis.
In 1557 waren er ook al “ambtenaren” die de macht hadden en ” aanzienlijken” werden genoemd. En de boeren werden ook toen al in de armoede gedumpt omdat ” de macht” het “boerenland” wilde verdelen.

Het enige wat ik nog wil schrijven, is dat ” de mens” die de macht bezit, geheel uit zijn ” cocon” komt en denkt een GOD te zijn.
Mark Rutte en zijn trawanten zijn zo van macht bezeten dat:”  ”Toen Black Lives Matter in de USA hele stadscentra plunderde, afbrandde en mensen vermoordde, kwam onze onzalige premier melden dat er hier ook sprake zou zijn van ‘systemic racism””

Er zijn inmiddels voorbeelden te over om een ” gelijkenis” te maken met eeuwen geleden. Immers: Aan de geschiedenis is niets te veranderen.

Met een nuchter verstand én de”” redelijkheid en billijkheid”” is de enige weg ook ” flinke tegenstand” geven en ” proberen” medestanders te “ronselen” die ook inzien dat het zo niet langer kan, zoals de heer Dunki schrijft. Wie nu nog ” begrip voor Mark Rutte en zijn kliek, kan opbrengen ……….. moet én oogkleppen op hebben én niet in staat is, redelijkheid en billijkheid te begrijpen. Wie het absolute gezwam van Mark Rutte zal aanhoren, moet niet anders concluderen dat het ” petitio principii” daarin te ontdekken. ( De cirkel-redenering) Dat de heer Dunki toch nog ” beleefd ” kan zijn, ook al heeft hij het over Ollongren en Kaag, is zéér bewondering- waardig. Och, ,ja….. hij weet ook wat “eufemismen” is.