Duitsland stopt met vaccinaties

Terwijl in Nederland de gepatenteerde prutser Hugo de Jonge nog steeds puinhopen creëert met  zijn vaccinatiedromen, heeft de Duitse overheid de vaccinatie met het Astra Zeneca’s vaccin dinsdag opnieuw gestopt voor mensen jonger dan 60.

Reden is opnieuw een fors aantal trombose gerelateerde doden na vaccinatie, vooral onder jongere vrouwen. Vertegenwoordigers der 16 deelstaten namen de maatregel uit voorzorg, in afwachting van aanbevelingen door nationale medische toezichthouders, aldus de Berlijnse volksgezondheidsminister Dilek Kalayci.

Afb: Pxhere

Dit gebeurde nadat de overheid meldingen ontving van 31 uitzonderlijke vormen van trombose onder gevaccineerden met het AstraZeneca vaccin, waarvan al negen slachtoffers van de WHO/Bill Gates-vaccinatiewaan waren overleden waarvan, op twee na, stuk voor stuk vrouwen tussen de 20 en 63. Volgens het Paul Ehrlich Instituut bezweken zij aan een uitzonderlijke vorm van trombose in de hersenen, bekend als ‘sinus vein thrombosis’. Verscheidene Europese landen stopten de vaccinatie met het AstraZeneca vaccin al eerder deze maand, maar onze dorpsgek Hugo de Jonge en zijn vriendjes van de RIVM en OMT lopen nog steeds van de daken te schreeuwen hoe veilig de vaccinatie is, alsof hun eigen leven ervan afhangt. Typisch is de dominantie van deze onwetenschappelijke, politieke component in dit soort van, letterlijk, levensgevaarlijke overwegingen door politiek gemotiveerde drammers die er een prestigezaak van lijken te maken om hun zin te kunnen doordrijven, net zoals premier Rutte zijn dierbare speeltje – de avondklok – niet kan opgeven om duistere redenen.

Zo ook de EMA, de kwakzalvers op Europees niveau die twee weken geleden de fantastische aanbeveling deden om zowel patiënten als artsen te waarschuwen voor deze bijwerkingen, alsof zij daarmee niet meer verantwoordelijk zouden zijn voor hun via de WHO politiek gemotiveerde chicanes! Als gevolg daarvan hervatte Duitsland de toen stopgezette vaccinaties, met de huidige fatale gevolgen … Terwijl de consensus ook al groeiend blijkt dat bij de meeste vaccins vaak zelfs twee injecties niet voldoende zijn en het eventuele effect ervan na een jaar geheel verdwenen lijkt te zijn, blijft de onverantwoordelijke EMA maar beweren dat de voordelen van vaccinatie groter zijn dan de risico’s.

Je vraagt je af waarom je gezonde mensen zou vaccineren met een potentieel levensbedreigend vaccin, terwijl Corona gewoon een vrij heftige griep blijkt te zijn. De maniakale Bill Gates, één van de drijvende krachten (en financiers) achter de WHO-hysterie, liet al jaren geleden – ongestraft – een spoor van dood en verderf in India en Kenia achter zich, met al evenmin geteste poliovaccins. 

Gisteren (dinsdag) stopten twee ziekenhuizen in Berlijn met de inenting van vrouwelijk personeel onder de 55 en de hoofden van vijf universiteitshospitalen in het westen van Duitsland riepen op tot stopzetting der vaccinaties voor alle jongere vrouwen gezien het risico van hersentrombose. Maar wat doen onze Haagse maniakken? Zij verschuiven de avondklok – die eerst zo nodig om 9 uur en NIET om 10 uur moest ingaan –  van 9 naar 10 uur om moslims een lol te doen, terwijl gewone Nederlanders kunnen barsten. Daar springen je toch de tranen van in de ogen?

Kalayci, de Berlijnse minister van volksgezondheid, zei dat het een voorzorg betrof, maar het is wèl de zoveelste in korte tijd waarbij keer op keer tientallen doden te betreuren zijn. In München wordt nu volgens het nieuwsagentschap DPA al gemeld dat de stopzetting van de vaccinaties zal duren “tot er geen twijfel meer bestaat over vaccinatie van mensen onder de 60”. In Spanje wordt nu door een tweede Hugo de Jonge gegoocheld met het vaccineren van de groep tussen 60 en 65 voorafgaand aan de groep tussen 66 en 79. Waarom?  “Omdat de rapportage van AstraZeneca over de resultaten van hun campagne nog bestudeerd worden”.  Had dat dan niet vooraf getest moeten worden? Spanje gebruikt nu maar de Pfizer/BioNTech en Moderna vaccins voor mensen ouder dan 80 jaar en “hoopt de vaccinaties te versnellen met producten van Janssen, een dochteronderneming van Johnson & Johnson”.

Dit is alles het gevolg van het doorzichtige, politiek gemotiveerde WHO-scenario waaraan ook wij door onze hoogst onbetrouwbare Kabinet geslachtofferd worden. Waar zijn deze onverantwoordelijke dilettanten mee bezig? Gewoon doordrammen en God zegene de greep!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
3 jaren geleden

‘Chaos um AstraZeneca!’ aldus het duitse Bild gisteren, nadat Berlijn bekendmaakte dat het vaccin niet meer gebruikt gaat worden voor mensen onder de 60 jaar.

‘Wie vertrouwt dit vaccin nog?’, vraagt deze krant. ‘Hoeveel mensen willen dit vaccin nu onder geen enkele voorwaarde nog krijgen?’

En dan willen Rutte & de Jonge een vaccinatiepaspoort verplicht stellen èn een nieuw EU verdrag tekenen waarin ‘vaccinatie-nationalisme’ wordt verboden… Terug naar ‘1984’!