Het nieuwe Nazisme van Silicon Valley

In de USA herhaalt de geschiedenis zich met een omineuze reprise van Hitler’s Kristallnacht’.

Afb: Pixabay

De ‘fraude van de eeuw’ laat na Trump een innerlijk verdeelde Republikeinse partij achter. Die toont geen enkele gelijkenis met de partij van vijf jaar geleden. Na Reagan zat de Republikeinse versie van de ‘swamp’ slechts aan de lucratieve ruif te vegeteren met nitwits als George W.Bush en ‘swamp creatures’ als de egotripper John McCaine. Stromannen van de werkelijke machthebbers op de achtergrond waar president Eisenhower al voor waarschuwde. Het was Trump die inzag hoe de Democraten hun oude kiezers lieten barsten, zoals de PvdA dat hier deed, en de hem vijandig gezinde, aanmatigende Republikeinse élite tegen wil en dank aantoonde wie de ware Republikeinse kiezers waren: de ‘deplorables’ die door arrogante Democraten in de steek waren gelaten.

Maar het verlies van Trump betekent voor hen geen terugkeer naar ‘de goede oude tijd’ omdat Trump de partij naar zijn hand heeft gezet en daarmee een ijzersterke basis van 75 miljoen potentiële kiezers heeft gelegd voor een comeback. Zo sterk en zo vitaal dat potentiële kandidaten voor 2024 zich nog wel eens achter de oren zullen krabben, terwijl de extremisten in de al even verdeelde Democratische partij als de dood zijn voor hun collectieve macht.

Dankzij de zelfingenomenheid der navelstarende Republikeinse ‘swamp creatures ’ kon de politiek correcte vleugel der Democraten, jaar in jaar uit, hun ideologische wind zaaien die tot de hedendaagse storm heeft geleid, waarin de meest destructieve president aller tijden, Obama, instrumenteel was. Dat verklaart de huidige opgeklopte hysterie tegen die 75 miljoen landgenoten. De Democratische Partij is feitelijk in handen van Silicon Valley en de extremistische communistische vleugel. Die zullen geen chicane schuwen om hun macht te consolideren, Grondwet of geen Grondwet. Maar waar staat de Democratische Partij met het oog op de toekomst?

Historisch gezien hebben Democraten nooit of nauwelijks iets constructiefs voor elkaar gekregen. Ook nu nog leven zij – zowel de oude élite als de extremisten – op hun ‘cloud nine’, in hun ‘Washington bubble’. Daaruit kunnen zij niet ontsnappen, reden waarom zij in 2016 voor de bijl gingen in hun grenzeloze overmoed. Sindsdien hebben de Democraten gedurende vier lange jaren niets anders gedaan dan ‘tegen Trump’ te zijn, complotten organiseren zoals ‘Russia Gate’, het impeachment  van Trump en tot slot de grootste fraude van de eeuw.

Een imposante destructieve erfenis! De storm der door het Marxisme geïndoctrineerde, extremistische ‘millennials’ zwol gestaag aan, gevoed door Obama’s communisme, en deed het demografische plaatje verschuiven onder de vlag van ‘Democrat Socialists’.

Zoals een deel van de huidige Republikeinse élite feitelijk neerkijkt op de ‘deplorables’ die hen in 2016 aan de winst hielpen, zo kijken deze extremistische ‘Democratic Socialists’ neer op die ‘deplorables’, maar ook op hun eigen geriatrische élite. Door een tactisch handige zet konden zij met Joe Biden hun fascistische karakter verbergen voor zwevende kiezers die door de corrupte MSM en Silicon Valley angstvallig dom gehouden werden over de diverse Biden schandalen die, zoals naderhand bleek, de Democraten anders alsnog de zege hadden gekost.

Velen van die kiezers verwachtten niet dat zij de duivel binnenhaalden in hun naïviteit en dat zal niet alleen de extremistische vleugel maar de gehele Democratische Partij gaan opbreken nu de fascistische aap uit de mouw komt. Hun paard van Troje in het Witte huis, de extremistische Kamala Harris, was de zwakste presidentiële kandidaat in de voorronde en is de ideale marionet voor de manipulatieve, fascistische élites aan beide kusten, Silicon Valley en Wall Street, reden waarom Joe Biden het niet lang zal maken.

En nu? Nu ontpopt Silicon Valley zich als institutionele Nazi’s die erop uit zijn om conservatieve tegenstanders als terroristen te vervolgen en monddood te maken. Met een marionet als Joe Biden aan het roer zien zij hun kans schoon om nieuwe wetgeving te eisen van het soort dat na 9/11 werd geïntroduceerd om de oorlog aan 75 miljoen ‘terroristische’ Trump kiezers te verklaren.

Nadat dit gespuis maandenlang Antifa en BLM carte blanche heeft gegeven om brand te stichten, te moorden en te plunderen, stapelt het bewijs zich op van hun leidende rol in de rellen rond het Congres die nu misbruikt worden om een tweede ‘Kristallnacht’ te ensceneren. Adolf Hitler leeft!  

Exact hetzelfde frame om burgerlijke vrijheden te vernietigen in naam van buitenlands terrorisme wordt nu dus naadloos misbruikt tegen ‘andersdenkenden’ als ‘domestic white supremacist terrorists.’ Dat is de strijdkreet van de linkse élites waarmee Trump supporters worden aangeduid en de zwakke Biden laat zich daarin moeiteloos manipuleren. Zoals hier D’66 in de persoon van minister Ollongren reeds een forse aanzet heeft gegeven tot het beperken van de vrijheid van meningsuiting, zo proberen deze losgeslagen Nazi’s hun macht nu drastisch te vergroten om politieke groeperingen te infiltreren, hun activiteiten te criminaliseren en zo alle ‘non establishment’ meningen te vuur en te zwaard te onderdrukken. Big Brother in optima forma!

Daarom wordt de hysterie rond de rellen bij het Congres zo opgeklopt, net zoals Adolf Hitler in de jaren dertig zijn aanhangers opzweepte,  om de eigen bevolking aan te vallen en te onderdrukken. Dàt is waar de media en Silicon Valley al zo lang op uit waren met hun demonisering van Donald Trump, hetgeen in feite een perfecte afspiegeling is van hun manische drang om steeds meer macht te vergaren op weg naar hun fascistische totalitarisme. Daarmee heeft BigTech de afgelopen jaren ook nog eens ‘goud geld’ verdiend, en toont aan hoe levensgevaarlijk het tuig in Silicon Valley is nu zij hun gang kunnen gaan.

Zij hebben meer macht dan de marionet Biden of welk ander multinationaal bedrijf en gillen nu moord en brand over ‘ white supremacist terrorism ‘, wat in feite iedere Trump supporter is. Er zullen tienduizenden strafkampen nodig zijn, want 75 miljoen Amerikanen kan je niet zomaar dwingen om zich te onderwerpen aan dat wat zij nog mogen horen, mogen zeggen, wat waar is en vooral niet waar zonder de minste verantwoording af te leggen. Dat zijn onder andere Facebook, Apple, Google,Twitter, Instagram, Snapchat en alle andere ‘tech giganten’ die zelfs de president van hun platforms hebben verbannen. De Democratische hysterie maakt zich meester van alle politieke comité’s in het Congres en die zullen hun meesters in Silicon Valley niet teleurstellen,  want daar wordt het land geregeerd. Vandaar dat alle media platforms nu gezuiverd worden van duizenden Trump supporters en vandaar dat het nieuwe media platform ‘Parler’ zo’n opkomst doormaakt èn meteen doelwit wordt van Silicon Valley. In hun fascistische roes proberen zij om de vrijheid van meningsuiting voor ALLE ‘andersdenkenden’ volkomen weg te vagen. Dat resulteert in hun gezamenlijke aanval op ‘Parler’, dat in korte tijd sterk gegroeid is, juist omdat het er als enige geen politieke agenda op nahoudt. Gevolg is dat ‘Parler’ nog harder groeit, want dit tuig realiseert zich niet dat honderden miljoenen niet zitten te wachten op hun fascistische praktijken.

Maar wat doet de Democratische Partij? Nu moet het roer om en wordt er beleid geëist, maar de extremistische ‘Democrat Socialists’ zijn te dom om voor de duvel te dansen en voeren een ‘agenda’ die massale werkeloosheid en het faillissement van de USA betekent en binnen wellicht één decennium het rijkste land ter wereld tot een derdewereld status degradeert. Zij zijn, zonder het zich te realiseren, het willige voetvolk van BigTech. Als de oudere generatie der ‘swamp’ bewoners al in een bubbel leefde, dan is deze collectie gevaarlijke gekken à fortiori gespeend van ieder realiteitszin en/of historisch perspectief, terwijl de élitaire oude garde in feite een machteloze speelbal is van deze gekken èn Silicon Valley.

De delusie van de Democratische Partij heeft vele oorzaken, maar constructief regeren met een dementerende Joe Biden en een duo van machtsdronken intriganten als Nancy Pelosi, telg van een nauw met de Mafia geliëerde familie, en Chuck Schumer is een illusie waar het land niets aan heeft. Voor hen gaat politiek om een lucratieve agenda met rijke donors uit Silicon Valley en andere industriële lobbyisten die weer op hun eigen wolk leven, zoals de van haat en nijd overlopende George Soros. Buiten die kringen kenden zij slechts hysterisch schreeuwlelijken, zoals het vrouwvolk op YouTube waar wij allen wel eens smakelijk om hebben gelachen als die voor de camera stonden te krijsen over het onrecht dat Trump hen had aangedaan. Daartussen hebben zij kennelijk geen solide achterban behalve de zwevende kiezers die zich nu al realiseren hoezeer zij bedonderd zijn en dat gaat hen opbreken. In zo’n politiek verziekt klimaat, waar hun ideologie slechts kan teren op stompzinnige identiteits- en klimaathysterie, is er geen leider die ook maar het beetje charisma heeft van een Bill Clinton die desgewenst tijdig afstand kon nemen van alle linkse flauwekul; Joe Biden weet niet eens welke dag van de week het is…. Het zijn stuk voor stuk querulanten van het slag Obama of haatzaaiertjes als de permanent ongestelde Sylvana die nu menstruatieproducten op de mannentoiletten eist om haar geloofwaardigheid in het gekkenhuis in stand te houden. Weten zij nooit van ophouden?

Kennelijk niet, want ‘sleepy Joe‘ heeft geen campagne gevoerd omdat de MSM dat voor hem deed terwijl hij in de kelder schuilde voor Corona.  Dat beperkte repertoire gaat zich nu tegen hen keren, want zij hebben geen enkele affiniteit met of steun van het midden. Pelosi en Schumer zijn de laatste 14 jaren steeds meer naar de extreme linkerzijde afgedreven, zonder affiniteit met een ‘normale’ achterban. Hun tactiek van de verschroeide aarde heeft, met al hun gelieg en bedrieg, eventjes gewerkt maar de maniakale wijze waarop zij Trump uit zijn ambt hebben verdreven mist iedere realiteitszin en binding met normale Amerikaanse kiezers en hun gezinnen, dat gaat zich in de toekomst wreken.

Daarom zijn Silicon Valley en de Democrat Socialists zo beducht voor 75 miljoen woedende Trump supporters, ondanks hun roes en vandaar Adolf Hitler’s glorieuze comeback in deze omineuze herhaling van de heksenjacht van de ‘Kristallnacht’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
3 jaren geleden

Communisme,Socialisme en Nationaal Socialisme het is een pot nat (shit).
Ze hebben alle drie maar één doel macht en het uitbuiten van het volk !! Dus totale onderwerping van het volk !