Is zelfs het laatste greintje fatsoen te koop?

George Soros, de geesteszieke ‘filantroop’ van onze minister Kaag, koopt – nu eens in Los Angeles – zijn eigen Officier van Justitie die plechtig belooft minder criminelen te vervolgen.

Kamala Harris. Afb: Gage Skidmore

Soros heeft al jaren vrouwe Justitia in de USA ondermijnd door bij verkiezingen van District Attorneys  linkse extremisten te sponsoren, reden waarom in alle door Democraten geleide grote steden nu, letterlijk, duizenden moordenaars, plunderaars en brandstichters vrijuit gaan.

Dàt is het werkelijke gezicht van de zogenaamde ‘filantroop’ van onze als minister vermomde activiste Sigrid Kaag, een steenrijke ‘misantroop’ die dezer dagen US $ 1,5 Miljoen ter beschikking stelt van de verkiezingscampagne van George Gascon, een Black Lives Matter kandidaat die belooft minder criminelen te vervolgen in Los Angeles County. ‘Money speaks’, democratie al lang niet meer.

Zo ook sponsorde de Soros groep ‘Missouri Justice Public Safety PAC’ , eerder dit jaar, Kimberley Gardner, een corrupte O.v.J. tegen wie een onderzoek loopt wegens misbruik van macht wegens een ‘nep aanklacht’  tegen een politieke tegenstander èn wegens gerotzooi met de financiering van haar campagne. Zij krijgt nu nog eens $ 78.000 omdat zij een 60+ echtpaar vervolgt dat zich verdedigde tegen een invasie van hun huis door een schare BLM activisten. Let wel, twee zestig plussers worden beschuldigd van onrechtmatig wapengeweld tegen een horde van tientallen rabiaat BLM tuig dat op het punt stond hun huis binnen te vallen. Big Brother’s justitie, waar Sigrid Kaag zich achter schaart.

Deze ondermijning van de rechtszekerheid, als erfenis van Barack Obama wordt beter in stand gehouden door Soros dan welke andere linkse activist ook. Elders in Californië en in andere staten zoals Florida, Virginia, Illinois, Texas en New Mexico haalt hij dezelfde streken uit om de rechterlijke macht te corrumperen met zijn geld en politieke indoctrinatie. Bij vorige verkiezingen gaf hij zelfs geld aan Nederlandse activisten om Wilders dwars te zitten…

De ‘Association of Deputy District Attorneys’ (ADDA), een professionele groep van assistent O.v.J’s in Los Angeles County, meldt: ‘special interest’ groepen, betaald door George Soros, pompten miljoenen Dollars in ‘District Attorney’ verkiezingen over het gehele land, om met het geld van Soros, het criminele justitie apparaat radicaal te veranderen. De Communistische Partij in Moskou is dood, maar Soros’ extremistische ‘Open Society Foundation’ (OSF) werkt nauw samen met corrupte ‘deep state’ verraders om legitieme overheden te ondermijnen, o.a. in Hongarije en Albanië, nationale grenzen uit te wissen, met name in de EU en conservatieve politici, zoals Wilders, te ondermijnen, maatschappelijke onrust aan te wakkeren, zoals door Soros betaalde AntiFa en BLM gangsters, hoger onderwijs instellingen zoals de UvA te saboteren, vluchtelingen crises aan te wakkeren voor eigen politiek gewin met hulp van Merkel, Macron en Rutte, rassen rellen te veroorzaken en te financieren, de komende verkiezingen in de USA te saboteren door kiezers fraude te organiseren, klimaat- en Corona-paniek te stimuleren en wat dies meer zij. Dàt is nu minister Kaag’s versie van een ‘filantroop’…

Interessant is dat in het komende debat tussen de conservatieve Amerikaanse Vice President Mike Pence, uit het behoudende Indiana, en de activiste Kamala Harris uit San Francisco over andere zaken gesproken gaat worden dan de rellerige ‘discussie’ tussen Trump en het duo Biden/Wallace van vorige week. Pence gelooft in het Amerika van de ‘Declaration of Independence’, de Grondwet en de Amerikaanse geschiedenis, terwijl Harris in bed ligt bij radicalen die de Amerikaanse democratie willen slopen. Net als hun communistische voorbeeld Obama, die alles waar Pence in gelooft verwerpt uit pure hufterigheid, zonder enig constructief alternatief te bieden.

Dit zijn de lieden die van kleins af aan politiek-correct zijn geïndoctrineerd en met wie geen redelijk gesprek mogelijk is want zij zijn, zelfs als zij andermans redelijke argumenten al zouden kunnen erkennen, dermate door Karl Marx gelobotomiseerd dat zij automatisch terugvallen in hun standaard geraaskal. Zij zijn niet voor rede vatbaar en zullen nooit ophouden. Het is volstrekt hopeloos en dit soort dwazen bevolkt momenteel D’66 en GL op vaderlandse bodem.

Kamala Harris is een van haat overlopende extremiste die vraagt om donaties voor het ‘Minnesota Freedom Fund’ dat na de rellen in Minnesota liefst $ 35 miljoen binnensleepte om moordenaars, verkrachters en plunderaars op borgtocht vrij te krijgen. Puur Soros: pro criminaliteit en anti-politie! Kamala Harris behoorde tot het grootste tuig dat de benoeming van rechter Brett Kavanaugh tot de Supreme Court met smerige leugens probeerde te saboteren, tot en met een gefingeerde aanklacht van het hysterische #meToo.

Dit debat wordt een confrontatie tussen universele conservatieve waarden enerzijds en destructief Marxisme anderzijds, waarbij de Nederlandse pers uiteraard al op voorhand in het laatste kamp voorsorteert. Daarom zal het leerzaam zijn voor Nederlandse kiezers om zelfdestructieve Nederlandse ‘copy cat’ politici, zoals Sigrid Kaag, eens goed tegen het licht te houden aan de hand van de normen en waarden die in dit historische debat aan de orde gaan komen respectievelijk verguisd zullen worden. Fatsoen gaat hopelijk (nog) niet in de uitverkoop.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

Welvaart en socialisme gaan niet samen.
En de primaire basis van die welvaart is recht en orde.
Dat is waarom Soros aan de poten van onze samenleving zaagt.
Indirect heeft hij al heel veel bloed aan zijn handen.
Tijd dat hij daar de rekening eens voor gepresenteerd krijgt.
Beter laat dan nooit.

Neef Jansen
3 jaren geleden

Ik vraag mij af wat nu precies de beweegredenen zijn van die meneer Soros. Ik heb dat boek van hem over de crisis van het mondiale kapitalisme, maar het lijkt er op dat vooral hij bezig is die crisis te realiseren: https://herald.report/soros-merkel-and-the-muslim-brotherhood-the-human-trafficking-triangle/

r.dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

Klopt als een bus: Soros werkt, aantoonbaar, nauw samen met ISIS en Moslim Broederschap om Europa zo snel mogelijk te doen verzuipen in – letterlijk – levensgevaarlijke infiltranten, waarbij Angela Merkel – Coudenhove Kalergi prijs in 2010! – er niet voor schuwt om actief met de Soros NGOs samen te werken.