Waarom Donald Trump herkozen wordt

Het zal niemand ontgaan zijn hoe er, kort voor de verkiezingen in de USA, een bij vlagen uiterst gewelddadig, socialistisch wanhoopsoffensief gaande is om Obama’s eerdere, mislukte greep naar de macht alsnog te doen slagen. Diens Democratische partij is in de greep geraakt van de meest extreme elementen die gesteund worden door de machtige MSM (mainstream media), Hollywood respectievelijk Silicon Valley. Maar die hoeven, zo te zien, niet op onverdeelde steun van de bevolking te rekenen.

Afb: pixabay

Het is het inmiddels bekende fenomeen van een corrupte élite die geen enkel middel schuwt om hun totalitaire stempel op de samenleving te drukken, ook in Nederland zoals Peter Langendam ons helder uiteenzet in zijn recente boek ‘Het gelijk van rechts’. Hij trekt de parallel met ‘het Plakkaat van Verlatinghe’ – onze onafhankelijkheidsverklaring van Spanje – waarvan de historische, lucide argumentatie ons in feite toestaat om van een corrupte machthebber af te komen als deze zijn eigenbelang laat prevaleren…  Mark Rutte, pas op je tellen.

In de USA probeert de élitaire ‘deep state’ sinds 2016 om een staatsgreep tegen Trump te realiseren maar, zoals de Democraten altijd gebeurt, raken de extremisten ook nu verstrikt in hun eigen intriges omdat zij slechts door delusies van macht gedreven worden, zonder enige visie. Zij zijn niet in staat om die te reconciliëren met de emoties van de miljoenen losgeslagen ‘nuttige idioten’ zoals AntiFa en BLM die zij voor hun karretje hebben gespannen. Nadat de globalistische élite een pure communist als Bernie Sanders had geneutraliseerd, dachten zij met hun marionet Joe Biden op rozen te zitten. Maar in hun arrogantie maken zij dezelfde fout als Hillary Clinton in 2016 met haar minachting voor de ‘deplorables’, die de verkiezingen wederom kunnen gaan beslissen.

Veel zwevende kiezers zijn jarenlang gemanipuleerd door de MSM en andere ‘culturele smaakmakers’ als Hollywood en Silicon Valley. Maar nu de resultaten zichtbaar worden van het primitieve geweld dat zij ontketend hebben met AntiFa en BLM in de straten van tientallen steden, realiseert ‘Joe Sixpack’ zich dat de vlag van Joe Biden deze primitieve en gevaarlijke lading niet dekt.

Joe Biden is, zoals bekend, licht dementerend en een makkelijk te manipuleren marionet voor de linkse ‘puppetmasters’, die zich beginnen te realiseren dat zij te ver gegaan zijn en nu via hun politieke buiksprekers hun pop Biden het linkse extremisme, inclusief het voortgaande geweld, willen mitigeren. Je ziet het aan een Kamala Harris, die al jarenlang, met het grootste gemak, diametraal tegenovergestelde standpunten verkondigt, maar waar de globalistische élites aan de oost- en westkust nu proberen de naar Trump tenderende zwevende kiezers terug te winnen, accepteren de hysterische massa’s op straat dat niet. Joe Biden is nu de gevangene geworden van zijn socialistische supporters, die geen verzoening wensen met de meer gematigde Democraten en geen excuses accepteren voor hun eigen hondsdolle gewelddadigheid.

De Democraten hebben gedurende drie lange maanden Joe Biden op de achtergrond gehouden, als hun virtuele kandidaat, hetgeen in de polls resulteerde in een virtuele voorsprong op Trump. Maar nu hij uit zijn schulp moet gaan komen maakt hij de ene na de andere blunder in zijn zichtbare dementie, terwijl het geweld in Portland, Chicago, Seattle en noem maar op, het naamkaartje van de ware schuldigen is gaan dragen. George Soros vond het erg vermakelijk als er een politiebureau in vlammen opging, maar nu past het plots niet langer in zijn corrupte kraam. Hij moet kiezen of delen, maar dat kan hij niet langer omdat hij en zijn maatjes een monster gecreëerd hebben dat een eigen leven is gaan leiden. Hun ‘deal with the devil’ is buiten hun controle geraakt. De interne tegenstrijdigheden binnen het Democratische kamp zijn dermate groot, dat zij onoverbrugbaar lijken, waarbij het opvallend is hoe dicht de liederlijke flauwekul die Rutte III ons heeft verkocht, bij de standpunten der Amerikaanse extremisten staan. Let u ook hier eens op hoe VVD, CDA, GL,  D’66 en CU voor de komende verkiezingen stuk voor stuk hun handen proberen te wassen van de demagogische leugens over klimaat en CO², die zij u als als ‘science’ door de strot hebben gewurgd. Zij proberen nu stuk voor stuk uit de kuil te ontsnappen die zij voor zichzelf hebben gegraven, naast alle ‘culturele’ sabotage zoals Zwarte Piet, dus houdt u daar in maart ook eens rekening mee.

Zoals Rutte en de zijnen te laf zijn om bij hun standpunten te blijven, zo ook wordt Joe Biden nu voor de voeten geworpen dat zijn gedraai niet acceptabel is voor de ‘firebrands’. Het Amerikaanse zwaartepunt ligt bij de globalistische top van de grote multinationale bedrijven, de landverraders in Silicon Valley, idem in Hollywood, AntiFa/BLM en de moreel corrupte universiteiten. Maar niet bij de grote delen der bevolking die de ellende van dichtbij hebben meegemaakt nadat zij voor Democratische gouverneurs en burgemeesters hadden gestemd. De ‘culturele invloed’ van de globalisten op de massa is enorm, maar er zijn teveel mensen direct of indirect met de dramatische gevolgen van dit communistische geweld geconfronteerd. Die hebben hun lesje geleerd…

Zoals altijd overheersen bij de ‘progressieven’ de emoties, de obligate drang naar verandering ten koste van visie. Zij zijn ongeleide projectielen en die komen elkaar onvermijdelijk tegen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
3 jaren geleden

Als je een betere wereld wil, dan moet je kijken naar de culturele achtergrond van landen die hoog scoren in bijvoorbeeld de Social Progress Index en dan moet je proberen die culturele achtergrond overal in de wereld geimplementeerd te krijgen. Op dit moment lijkt men evenwel bevangen van een drang om juist dergelijk gunstig scorende cultuur te vernietigen, alsof het niet mag bestaan, alsof het veel meer ideaal is om overal in de wereld hetzelfde soort mensvijandige dysfunctionele cultuur te krijgen. Heel informatief in deze is het boek over immigratie van Cees Freeke. Open grenzen, islam, het leidt allemaal sneller naar een burgeroorlog dan naar een betere wereld.