De hernieuwde aanslag op Nederland

Afgelopen week gaf onze premier in de 2e Kamer blijk dat hij geen idee heeft van de actuele mortaliteitscijfers van Corona, zelfs niet van een gewone griepepidemie. Desondanks kondigde het ministeriële duo Rutte & de Jonge aan dat hun ‘tweede golf’ gekomen is en vanavond (28.09) deden zij er nog eens een schepje op met een toneelstukje op de NPO. Het is niet minder dan een nieuwe aanslag op Nederland.

Twitter. Afb: needpix.com

Wie de feiten enigszins kent en zojuist de hopeloos verdwaalde minister De Jonge hoorde oreren ‘dat het Coronavirus de afgelopen weken een gevaarlijke opmars heeft gemaakt’, voelde zijn broek ter plekke afzakken. Is het geen aanfluiting dat dit duo niet alleen alle feiten miskent maar ook, uit ideologische overwegingen, brutaal weigert te onderscheiden tussen ‘besmettingen’ en ‘IC-opnames’, die per se geen gelijke tred houden? Het feit dat het malafide RIVM, als bliksemafleider voor voornoemd duo, glashard ‘patiënten’ of ‘besmettingen’ op één hoop gooit vraagt om een rechterlijk oordeel, gezien de letterlijk dodelijke gevolgen van deze kwaadaardige beunhazerij. Wie in dit land bindt de kat de bel aan als de 2e Kamer zijn taak niet serieus neemt? Mocht iemand kunnen verklaren hoe dit gerotzooi met de feiten door twee leidende politici gerechtvaardigd kan worden mag het zeggen, de Kamer doet niets.

Ik vraag mij af hoeveel Nederlanders dit laatste toneelstukje van deze regering nog serieus nemen, hun gelieg en bedrieg met IC-cijfers en ziekenhuisopnames is stuitend.  Het al even leugenachtige RIVM pretendeert dat er momenteel 10,7 IC-opnames per dag spelen, maar de Stichting Nationale Intensive Care Evaluatie (Stichting NICE) gaf voor de periode tussen 16 en 21 september slechts tussen nul en hoogstens drie opnames per dag oftewel  minder dan één per dag! Dit gevaarlijke duo zint desondanks al weken op nieuwe en strengere maatregelen en schroomt niet om alle objectieve feiten zonder scrupules daaraan aan te passen, zoals iedere goede socialist geleerd heeft. Op dat drijfzand baseert de regering fnuikende maatregelen die de economie en in feite de complete samenleving onder de slopershamer leggen. Met name een nieuwe ‘afschaling’ van de gezondheidszorg zal resulteren in een herhaling van de recente sloop van de reguliere zorg, die in honderden onnodige doden resulteerde. Daarnaast moet de MKB volgens het Marxistisch Manifest kapotgemaakt worden als representant van hun natuurlijke vijand, de middenstand.

In dit drama nemen deze ongerijmdheden fatale trekjes aan, alle sportevenementen staan nu ook weer drie weken op de tocht terwijl de kans op overdracht van een verkoudheid of een griepje in de open lucht miniem is… Ook navrant is dat medio september een relevant en correct artikel over ‘signaalwaardes’ verscheen van de hand van ‘Viruswaanzin’, dat door het RIVM in de grond werd geboord, terwijl daags daarvoor juist de premier hier naar verwees om zijn nieuwe maatregelen aan te kondigen.  Elk kind begrijpt immers, dat bij een verdubbeling van het aantal tests de positieve resultaten ook gaan verdubbelen…

Maar volgens het RIVM was dat een onbruikbaar criterium om als ‘alarm’ te gebruiken. Doch, toen op 11 september onze premier juist verwees naar dit kengetal om nieuwe maatregelen te ‘rechtvaardigen’, deed het RIVM de kritiek op de ‘signaalwaarde’ schielijk verdwijnen van hun website. Dit is geen incompetentie meer maar een hondsbrutale samenspanning tegen de Nederlandse bevolking. Want cijfers over de toename van het totale aantal tests worden voor ons verhuld, maar logischerwijze stijgen die cijfers dagelijks en onze Haagse farizeeërs beroepen zich daar graag op. Zelfs hun illusoire ‘stijging’ van duizenden besmettingen per dag valt dan nog mee omdat onze hopeloos incompetente Corona-minister nog steeds geen adequate test-infrastructuur heeft kunnen verzorgen. Als hij niet zo klungelig was zouden de cijfers der ‘besmetten’ immers nog vele duizenden hoger liggen, terwijl de gebruikte PCR test ook nog eens erg onbetrouwbaar schijnt te zijn – zoals notabene door de fabrikanten zèlf geadviseerd- terwijl de tests kennelijk grotendeels in volstrekt inadequate ruimtes worden afgenomen, zelfs door geopende autoramen!

De foutmarge van de test schijnt boven de 60% te liggen, dus waar is onze premier mee bezig? Niet voor niets dat het RIVM in augustus glashard beweerde ‘die informatie niet te kennen’ en dat De Jonge weigerde hierover een toelichting aan de 2e Kamer te geven…  Een ware gotspe, des te meer omdat RIVM’s Van Dissel nu openlijk aan de Kamer toegaf dat een positieve test nog geen besmetting oplevert!

Nogmaals, waarom accepteert de 2e Kamer deze beunhazerij die nu onze medische zorg wéér dreigt te verlammen èn ook de MKB, specifiek de horeca, dreigt uit te roeien, omdat brancheorganisaties als MKB Nederland en deVNO-NCW niet (willen) begrijpen wat hun ‘jobdescription’ inhoudt terwijl hun leden gewurgd worden. Ook de statistieken worden gemanipuleerd door bij de start van het nieuwe griepseizoen niet opnieuw bij nul te beginnen, maar glashard door te tellen sinds het begin van Corona. Op deze manier breken wij alle ‘Guinness Book’ grieprecords, terwijl er in feite zelfs minder coronadoden zijn dan bij een gewone griep en de kans op sterfte bij een coronabesmetting slechts op 0,2% ligt (0,17% bij de bekende vormen van influenza). Uiteraard wist onze premier dit ook niet, maar werd hij fijntjes door Baudet voor schut gezet voor zijn ongehoorde ignorantie. Notabene, wij zitten in alle opzichten binnen de parameters van een doodgewone griep, dus alle maatregels zijn volstrekt overbodig, maar het trieste duo gaat verder met deze fictie in de – gesubsidieerde – propaganda-media. ‘Andersdenkende’ artsen worden glashard monddood gemaakt en zelfs een naief, piepjong meisje dat aanvankelijk door hen als ‘influencer’ was ingehuurd, moest nu in de media aan reepjes gescheurd worden omdat zij afvallig was geworden in de leer… hun leer.

Onze premier en zijn vicepremier gedragen zich als geradicaliseerde activisten, die geen enkele rationele onderbouwing kunnen geven aan hun (wan-)beleid maar, als goede activisten, proberen dit te rechtvaardigen door zo hard mogelijk te roepen dat zij gelijk hebben, en te eisen dat de kiezers zonder enige kritiek hun krankzinnige maatregelen respecteren. Dàt is het paniekcircus van onze premier, die met het klimaatbedrog al net zo hard meedeed met de linkse activisten, terwijl de 2e Kamer achterover leunt of zelfs meedoet.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
3 jaren geleden

Met welk complot zijn ze bezig ons land te vernietigen ??